Ajelulla automuseolla

Taas kiva viikonloppu takana, ja uusi viikko edessä!
Sunnuntairetkeiltiin eilen Marjamäen pajutilalle, joka on täynnä ihanaa sisustustavaraa. Mitään niin ihanaa ei kuitenkaan tällä kertaa osunut vastaan, että olisi pitänyt kotiin asti ostaa 😉 Ehkä valikoima on muutenkin vähän pienentynyt, ja vaatteitakin oli tullut tilalle.
Sen lisäksi että ruokittiin itsemme herkuilla, piti pihalla olevia pajueläimiä ruokkia maahan pudonneilla lehdillä 😉 Söihän ne alpakatkin Metsänkylän navetalla lehtiä, niin miksi pajueläimet sitten eivät söisi… 

Samalla reissulla poikettiin Vehoniemen automuseoon, josta on muuten ihan mahtavat järvinäköalat jyrkkää rinnettä alas. Pihassa on näkötornikin, jos haluaa katsella maisemia enemmän.
Museoautot ei Veikkoa juurikaan kiinnostaneet, mutta leikkiauto jonka kyytiin sai istua ja rattia käännellä oli kyllä päivän hitti 😉
Tää on niin parasta syksyä, kun on lämmintä, kuivaa ja aurinkoista, ja puut loistavat syksyn väreissä!
Tätä kun kestäisi niin pitkään, että jonain aamuna vaan syksy olisi vaihtunut lumiseen talveen, ja sen märän ja sateisen ajan voisi skipata kokonaan ohi 😀
Pipo Mini Rodini // Paita & Housut Mini Rodini (saatu MiniMintiltä) // Toppaliivi Lindex // Kengät Bisgaard (saatu MiniMintiltä)
Aurinkoista maanantaita!

Kommentit

15 kommenttia
Avatar

Mun navigaattori rakastaa automuseota. Kahdesti olen ajanut vahingossa pihaan pyrkiessäni Oriveden suunnalla asuvan kaverini luo (hmm.. kyllähän nyt navigaattori näyttää aina oikean reitin, sitä vartenhan ne ovat right?). No muuten ei ole tullut kyllä tuolla automuseossa käytyä, mutta tuolla suunnalla on aika paljon mielenkiintoisia retkikohteita.

Avatar

Nuo molemmat paikat on itselle tärkeitä kun vanhaa koti seutua on kangasala ♡

Ihania kuvia teidän retkeltä jälleen ♡

Avatar

Ne on kyllä ihania paikkoja! :))
Kiitos! :))

Avatar

Kiva paikka. Hienoja pajuja ja kauniita autoja. Niissä on pala historiaa, jota on mukava ihastella 🙂

Avatar

Nää on kyllä kivoja retkikohteita :))

Avatar

Ihana kettuasu 🙂

Avatar

Ketut oli kyllä meidän suosikki Rodinin syksyn tokasta erästä :))

Avatar

Kuulostaa hauskalta päivältä, ihania kuvia! Mukavaa uutta viikkoa 🙂

Avatar

Kiitos! Mukavaa viikkoa sinullekin Emilia! 🙂

Avatar

Siun kuvat on kyllä sellaisia hyvän mielen kuvia! 🙂

Avatar

Kiitos, ihanasti sanottu :))

Avatar

Kettuasua minäkin ihailin niin ja toki autoja myös 🙂

Avatar

Kettuasu on kyllä yksi meidän lemppari :))

Avatar

Teille sattui kivat kelit retkeillä. Me kans ollaan käyty usein Vehoniemen automuseolla ja kiivetty näkötorniin. Minähän vietin niissä maisemissa lapsuuden kesäni, joten siellä on aina kiva käydä. Pajutilakin on lähellä, mutta jostain syystä siellä ei tule niin usein poikettua. Taitaa olla meille enemmänkin sellainen joulunajan vierailukohde. Töissä kuulin kans, että valikoimaa on kuulemma uusittu.

Ihania kuvia!

Avatar

Pajutilalla tuli aikaisemmin aina se "pakko saada jotain" -fiilis, mutta jotenkin sitä ei enää ole tullut. Ehkä valikoima on vähän muuttunut, tai sitten niihin ihaniin tavaroihin on jotenkin "tottunut" 😀 Kiva sielä kuitenkin on käydä, niin ihana paikka, ja varsinkin ihanat leivonnaiset! :))

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä