Meidän talviasu x 2

Olipas kirpakka sää aamulenkillä! Me ei olla vielä muistettu käydä ostamassa ulkolämpömittaria tänne uuteen kotiin, mutta rapiseva ja valkoinen nurmikko kyllä kieli pikkupakkasesta.
Ei sentään toppa-asuille ole tarvetta ihan vielä (onneksi!), mutta käytiin silti kuvaamassa pikaisesti Veikon talviasut, sillä eilen haettiin postista MiniMintiltä tilatut Mini a Turen toppahousut ja kintaat.

Sisävaatteissa meillä käytetään edelleen kokoa 92cm tai 92/98, ja talvivaatteetkin otin samaa kokoa. Nää on oikeastaan aika sopivan kokoiset nyt, mutta sen näkee sitten meneekö koko talven, vai katellaanko talvialeista sitten uutta vaatetta kevättalvelle. 
Tosin viime syksynä pähkäiltiin Molon 80 ja 86cm haalarin välillä samoilla ajatuksilla, ja 80 senttinen meni hienosti koko talven!
Veikolla on nyt talveksi näiden uusien pöksyjen kaveriksi tuo Mini Rodin iiihana pandaparka, sekä vihreä Mini a Turen takki (saatu aikaisemmin blogin kautta). Kuvissa on vanha Villervallan pipo, mutta uutta hattua vielä etsitään näihin setteihin. Ehkä oranssi voisi olla hauskan pirteä, ja mätsäisi kivasti noihin Crocsin (saatu blogin kautta, näistä lisää ensi viikolla!) tehosteraitoihin!
Viime vuonna meillä oli Molon haalarin lisäksi ”kaupunkitoppatakki”, jollaista ei tänä vuonna erikseen hankita, sillä molemmat takit on mielestäni niin nättejä, että menevät mainiosti parempinakin takkeina.
Haalaria sen sijaan vielä pähkäilen, että ostaakko vaiko eikö…
Mites teillä, onko talvelle varattu yksi vai useampi setti?
Haalaria vai kaksi osaista asua, vai molempia?

MiniMintillä on muuten menossa aikamoinen kampanja Facebook-tykkääjille, sillä koodilla: SNOW saa -35% alennusta talvivaatteista mm. Racoon ja Mini a Ture merkeiltä! Kantsii kurkata Facesta kaikki merkit mihin tuo alekoodi käy 🙂
Ps. vaikka vielä ei tosiaan ihan talvikelit olekkaan, niin itse puin aamulenkille toppatakin! 
Hrrr, kestää taas tottua näihin ihanan kirpakoihin keleihin…
Ihanaa torstaita!

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Aleprossa on tosiaan nyt kohdillaan! 😀 Paljon aleja, tosin ei noin isoja, näkyy olevan nyt monella suunnalla, mutta tarvii nyt vielä miettiä tarvitaanko edes sitä haalaria :))

Avatar

Kyllä mä tänä aamuna laitoin lapsille hoitoon toppahaalarit. Kääks! 🙂

Ihanat setit nuo molemmat. Tykkään noista väreistäkin todella paljon.

Meillä on pojalle viime vuoden Molo Kids -haalari, joka sopii alkutalven yhä, ja sitten on vielä se "tämän talven Molo Kids -haalari". Kaksiosainen setti on vielä hankkimatta.

Tytölle on epämääräinen läjä haalareita ja yksi toppatakki. Hirmu ruljanssi on ollut päällä: olen myynyt alehuteja eteenpäin, ostanut uusia huteja ja myynyt niitä eteenpäin. Vielä pitää jatkaa hommia. 🙂

Avatar

Mun olis niin mieli tehnyt ostaa haalaria viime talven aleista, mutta arvasin, että tälle syksylle tulee uusia houkutuksia eikä näitä kuitenkaan niin montaa tarvita 😀 Toisaalta, nyt meillä ei ole sitä haalaria.. 😀 Mutta vielä tosiaan mietinnässä tarvitaanko edes, kauheasti kaikkia kivoja tarjouksiakin on joka puolella, joten hmmm, katsotaan mihin ratkaisuun päädytään 😀

Avatar

Nuohan ovat ihan loistavasti sävy-sävyyn, siis uudet housut ja harmaa pipo 🙂 Meillä on pojalle yksi talvihaalari ja yksi takki-housuyhdistelmä (lähinnä kauppareissuja ajatellen). Haalari saattaa jäädä pieneksi kesken talven, mutta eiköhän sitten alennusmyynneistä jo löydy jotain tilalle.

Avatar

Käy kyllä hyvin tuokin pipo, jos ei muuta tule vastaan 🙂 Se on kyllä kätsää, että talvialet tulee heti joulun jälkeen, kesken parhaan sesongin, niin saa tarvittaessa isompaa haalaria kivaan hintaan! 🙂

Avatar

Ihania kuvia ja tosi hyviltä näyttää nuo toppahousut! Mulla on sellainen mielikuva, että hankala löytää istuvia toppahousuja? Mutta nämä näyttää juuri sellaisilta :). Ja tuo panda-parka on aivan ihana <3.

Meillä molemmille lapsille yhdet "setit" ulkoiluun, toppahaalarit. Kauppatakit sitte lisäksi, mutta luulen, että näillä pärjätään. Viime vuonna tytölllä oli myös vain yksi haalari ja en kaivannut enempää.. Ehkä jos olisi hoidossa tms, niin varavaatetta tarvisi enemmän? Mene ja tiedä, näillä kuitenkin startataan tämä tulevakin talvi käyntiin :).

Avatar

Nuo toppahousut tosiaan istuu kuin nakutettu pojalle! Muista toppahousuista meillä ei tosin ole kokemusta, kun viime talvi pärjättiin Molon haalarilla. Ja panda-parka tosiaan on niiin <3

Meilläkin oli viime talvena ulkoiluun vain yksi haalari, ja hyvin kyllä sillä pärjättiin! Nyt vaan mietityttää, että riittääkö kaksi-osainen asu, vai tarviiko olla myös haalari. Ehkäpä riittää, ja saahan niitä sitten kaupasta talvellakin jos siltä alkaa tuntumaan! 😀

Avatar

Tosi nätit setit teillä! Mäkin pähkäilen koko ajan että tilaisinko vielä MATin haalarin kaveriksi samalta merkiltä housut ja takin. Toi ale olis niin huippu!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä