JOULUUPUU ON RAAAKENNETTU…

Me aloitettiin Veikon kanssa tänään päivä ihan superkivalla tavalla, nimittäin joulukuusen koristelulla!
Kuusen kasasin pari päivää sitten, ja Instagramin ja Facebookin puolelta löytyykin kuva Veikon koristeluista… Sovittelin kuusen oksiin paria koristetta, ja tarkkaavainen pikkumies oli heti ymmärtänyt kuusen idean, ja pian bongasinkin joulukuusen alaoksalta Paavo Pesusienen roikkumasta 😀
Vaikka Paavo Pesusieni ei ollutkaan ihan sitä teemaa, mitä olin kuuseen ajatellut, niin hauska se ainakin oli, ja mieluusti olisi siihen saanut jäädäkin, mutta niin vaan yhtä mystisesti se siitä hävisi, kuin ilmestyikin.
Vaihtoehtoina oli vaaleanpunainen tai joulunpunainen koristelu kuuseen, vaaleanpunaiset muffinsi- ja leivoskoristeet olisi olleet aivan ihania! Semmoisia ei kuitenkaan kovin kivoja osunut vastaan, ja kun joulunpunaisia oli muutama jo entuudestaan, niin sillä mentiin.
Aivan IHANA Fermin kuusenalusmatto löytyi Dekologiasta. Matto on niin kiva, etten varmasti raski sitä jemmata kaapin perukoille muiden joulukoristeiden sekaan, vaan keksin sille jotain muuta käyttöä joulun jälkeen.
Olisin halunnut kuuseen sellaiset pienet pyöreät valot, ja joka marketissa niitä näkyikin, mutta mustalla johdolla, kun olisin halunnut kirkkaan tai valkoisen johdon. Vaikka kuusi tuommoisenaankin tuo aivan ihanaa joulun tunnelmaa, niin kyllä niistä valoista vaan sitä tunnelmaa tulee vielä moninkerroin lisää.
Onko jollain vinkata kivoista valoista? Jostain muusta, kuin perinteisistä kynttilävaloista?
Näin jouluisissa tunnelmissa meillä, näin itsenäisyyspäivän aattona.
Jokos teillä on jouluvalmistelut käynnissä?

Kommentit

11 kommenttia
Avatar

Ihania Muumi-koristeita <3 Meillä asuu 3-v. muumifani, voitko vinkata mistä noita voisi saada?

Avatar

Me ei vietetä joulua Suomessa, joten ei tarvitse panostaa jouluun 🙂 Ihanan näköistä joulutunnelmaa kera pienten on kuvissasi <3

Avatar

Se onkin kätevä vaihtoehto 🙂
Jouluntunnelmaa alkaa kyllä olemaan, varsinkin kun maakin on saatu ulkona valkoiseksi <3

Avatar

Niin ihania nuo enkeli koristeetkin ♡

Avatar

No eikös! <3 Mutta mä olin ihan unohtanut tärkeimmät kuusenkoristeet, kaksi pientä valkoista terrieriä pääsi roikkumaan oksille kuvien ottamisen jälkeen 😀

Avatar

Tosi kaunis tuo valkoinen kuusi! Itsekin haluaisin juuri valkoisen kuusen… Ja ihania koristeitakin 🙂
Mukavaa itsenäisyyspäivää!

Avatar

Mä tykkään myös! Meillä ei ole moneen vuoteen ollut kuusta (ei ole ollut tilaa), ja silloin kun on viimeksi ollut se oli aito. Nyt halusin käytönnön syistä tekokuusen, ja valkoinen tuntui niin kivalta vaihtoehdolta :))

Avatar

tunnelmallista =) kivaa itsenäisyyspäivää teille

Avatar

Kiitos :))

Avatar

Jestas miten söpö tonttunen <3 Ja kauniit kuvat!

Avatar

No aika hurmaava pikkutonttu se kyllä on <3 Kiitos 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä