VUOSI 2014

Nyt ei enää muistella vanhoja, vaan otetaan katsaus tulevaan! Mulla ei ole tapana tehdä mitään uuden vuoden lupauksia, mutta tämmöisiä suunnitelmia on tosi kiva tehdä, varsinkin kun rakastan tehdä kaikenlaisia listoja!
Vuoden 2014 matkat
Tältä vuodelta odotan kivaa matkustusvuotta, eikä tämä kovin huonosti kyllä näytä alkavan, kun ensi viikolla suunnataan Floridaan!
Suunnitelmissa olisi myös rentoiluviikko Kreetan auringon alle Veikon N & P kummien kanssa. Me ei oikein olla valmismatkatyyppejä, mutta nyt tuntuu, että kevääseen voisi sopia paremmin kuin hyvin todellinen rentoiluloma all inclusive paketilla, jolloin ainoa huolenaihe olisi jaksaako altaan reunalta kömpiä syömään nyt vai vasta hetken päästä… Meidän reissut meinaa olla aina melkoista actionia aamusta iltaan, joten tämmöinen olisi kyllä kivaa vaihtelua.
Toinen reissu kesälle olisi muutaman päivän visiitti Lontooseen, ja samalla Pipsa Possu maailmaan!
Veikko löysi jokunen aika sitten mun ”matkustuslaatikosta” vanhan Royal Ascotin esitteen (joo, mulla on tapana säilöä kaikkia vanhoja pääsylippuja yms hyödyllistä…) jossa komeili Pipsa Possu kolleegoineen, ja siitäkös pikkuinen Pipsa Possu fani riemastui. Royal Ascotissa oli jonain päivänä ollut satuhahmokulkue, ja siitähän se ajatus sitten lähti… Guuglettelin löytyisikö Pipsa Possun kotimaasta jotain aiheeseen liittyvää matkustuskohdetta ja bingo, Pipsa Possu maailma on ihan bussimatkan päässä Lontoosta!
Näiden lisäksi sitten pikkuretket sukulaisia katsomaan. Viime vuonna oli suunnitelmissa pari visiittiä Tukholmaan Veikon kanssa vaaria ja enoja tapaamaan, mutta käytiinkin lopulta vain kerran keväällä. Jospa tänä vuonna se kaksi reissua myös toteutusi! Myös lappiin N & P kummien luo suunniteltiin viime syksylle reissua, joka kaiken muuttohässäkän keskellä jäi tekemättä, joten lapin reissukin olisi tämän vuoden suunnitelmissa.
Että aikas kivalta kuulostaa, toivotaan kovasti että nämä kaikki myös saadaan toteutettua! 🙂
Muuta vuodelle 2014
Haluaisin panostaa vähän enemmän itseeni, eikä se varmaankaan tule olemaan kovin vaikeaa, jos katsotaan viime vuoteen 😀 
Joulun jälkeen kävin laittamassa ripset taas vuoden tauon jälkeen, ja niin kivat ja helpot nämä on, että näitä haluaisin kyllä ylläpitää tänä vuonna.
Voisihan sitä tietenkin myös ruokailutottumuksia vähän tarkistaa ja koittaa panostaa enemmän terveellisiin juttuihin, ja liikunnan lisääminen ei pitäisi viime vuotiseen verrattuna olla edes vaikeaa… 😉
Kodin sisustelua jatketaan ihan varmasti, hiljalleen jaksamisen ja lompakon tilanteen mukaan. Tällä hetkellä mennään vierashuoneessa, jossa pitäisi vielä viimeistellä tapetin reunaa, laittaa verhoa ja muuta pientä ja sitten päästäänkin pikkuhiljaa kohti työhuonetta ja makkaria! 🙂 
Veikko jatkaa tänäkin vuonna kerhossa parina päivänä viikossa, ja jossain vaiheessa katsellaan jotain uutta harrastusta muskarin tilalle. Muskari me lopetettiin, kun siitä lapsi ei enää täällä uudella paikkakunnalla ja uudessa paikassa innostunut.
Syksyllä kun poika täyttää kolme vuotta, voisi olla sopiva aika jollekin mukavalle uudelle harrastukselle 🙂
Haluaisin myös tänä vuonna saada vähän enemmän aikaa terrierilaumalle. Herätellä jotain vanhoja harrastuksia henkiin, ja tehdä koirien kanssa muutakin kuin lenkkeillä. Tavoitteena olisi myös käydä välillä lenkillä meidän vanhoilla lenkkimestoilla sikäläisten lenkkikaverien kanssa, mikä valitettavasti on jäänyt lähes kokonaan muuton myötä.
Ei siis mitään suurta ja mullistavaa tälle vuodelle vaan pieniä kivoja arkisia asioita. Uskoisin, että tästä vuodesta tulee kuitenkin tosi kiva, eihän siitä muutakaan voi tällä kokoonpanolla tulla! 😀
Tähän postaukseen on varmasti kiva palata vuoden päästä ja katsoa menikö se vuosi yhtään tähän malliin.
Minkälaisia suunnitelmia teillä on tälle vuodelle?

Kommentit

15 kommenttia
Avatar

Siun suunnitelmat kuulostaa tosi kivoille!! Sen verran kivoille etten ilkijä omia suunnitelmia ees ääneen sanoa!! x) Voipi johtua kyl siitäkin kun ei ole mittttäään pläänssejä! 😀

Avatar

Kuulostaa oikein hyvälle 🙂 toivotaan että moni asia asettuu uomiinsa 🙂 matkat kuulostaa ihan hupuilta myös ♡

Ihanaa alkanutta vuotta ♡

Avatar

No eikös kuulostakin! 🙂
Ihanaa alkanutta vuotta sinullekin Seija <3

Avatar

Ihania suunnitelmia!
Hyvää uutta vuotta!

Avatar

Niin on! 😀 Toivotaan että moni niistä myös toteutuu 🙂
Hyvää uutta vuotta myös sinulle! 🙂

Avatar

Ootko muutes koulussa/ töissä ? Ihanalta kuullostaa nuo matkahaaveet!

<3 katseet tulevaan !

Avatar

Teen töitä kotona (yleensä silloin kun lapsi nukkuu) ja hoidan myös Veikkoa kotona, joten siinähän se aika kuluu! 😀 Matkahaaveet on kyllä nyt niin kivat, että hommia vaan paiskimaan, että saadaan kaikki toteutumaan <3

Avatar

Onpa teillä paljon kivoja reissuja suunnitelmissa!
Me ollaan ehkä lähdössä kesällä Kreikkaan, mutta muuten meidän reissuilut on kotimaanreissuja ja kesällä paljon mökkeilyä sun muuta. 🙂

Avatar

Suunnitelmia on, toivotaan että ne vielä toteutuu! 😀 Kreikka on kyllä ihana jo pelkästään niiden ihanien ruokien takia! 🙂 Ja kesällä on kyllä paljon nähtävää Suomessakin 🙂

Avatar

Ihania suunnitelmia ♡ oikein ihanaa alkanutta vuotta!

Avatar

Suunnitelmat on kyllä hyvät, nyt täytyy saada ne vielä toteutumaan 🙂 Ihanaa alkanutta vuotta sinullekin! <3

Avatar

Voi mitä ihania reissuja tiedossa. Täälläkin on matkaintoa, mutta varattuna ei ole vielä mitään. Hyvää alkanutta vuotta!

Avatar

Meilläkään ei ole ensi viikolla koittavaa matkaa lukuunottamatta vielä mitään varailtu, mutta toivottavasti saadaan suunnitelmat toteen 🙂 Matkainto on ainakin kova 😀 Hyvää alkanutta vuotta sinullekin! 🙂

Avatar

Kuulostaa mukaville suunnitelmille! 🙂 ja kiitos pipsapossu-maailma vinkistä!

Avatar

No eikö vain! 🙂 Ja Pipsa Possu -maailma vaikuttaa kyllä niin kivalta paikalta, eikä sijainnissakaan varsinaisesti vikaa ole 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä