WHERE DREAMS COME TRUE

Tänään oli vuorossa Disney Worldin Magic Kingdom, ja voi huh huh miten puhki sitä voi päivän jälkeen olla 😀 Olin kyllä varautunut, että täällä kaikki on isompaa kuin Pariisin Disneylandissa, mutta ei sitä silti osannut etukäteen kuvitella. Jotain kokoluokasta kertonee ehkä se, että Disney Worldin porteista ajetaan sisään useampikaistaista tietä pitkin ja ihan järjettömän kokoiselta parkkipaikalta on junakuljetus paikkaan josta huvipuistoon pääsee laivalla tai junalla… Parkkipaikalta huvipuiston porteille suorinta tietä ja jonottamatta menee ehkä puolisentuntia 😉
Magic Kingdom koostuu useammasta ”maasta”. Porteilta tullaan Main Streetin päähän, ja Main Street puolestaan johdattaa Tuhkimon linnalle. Linnan edestä lähtee tiet sitten näihin maihin, joista jokaisessa on oma teemansa.
Me nyt luonnollisestikin kahlattiin läpi koko perheelle sopivia laitteita, ja tosi kivasti niitä löytyikin. Veikko oli tietenkin ihan täpinöissään kaikista vempaimista mihin pääsi, ja hahmojen bongailu sai tänäkin päivänä pojan suun isoon hymyyn.
Hahmot esittävät pieniä, ja vähän suurempiakin, esityksiä pitkin päivää, mutta illan kruunaa näyttävä paraati. Me ei nyt jaksettu jäädä varailemaan paikkoja kadun varteen eturiville, mihin ihmisiä alkoi kerääntyä jo tuntia, puoltatoista, ennen paraatin alkua.
Lähes tunnin kestävän paraatin huipentaa näyttävä ilotulitus, ja koko homma on varmasti kaiken odottamisen arvoista.
Pienen lapsen kanssa kuitenkin arvostaa sitä, että kaikilla on hyvä mieli ja mieluisaa tekemistä, joten me jatkettiin huvilaitteissa pyörimistä paraatinkin aikana. Kivasti jonot lyhenivätkin paraatin lähestyessä, ja moneen laitteeseen sai kävellä lähes suoraan sisään, siinä missä aikaisemmin päivällä jonot olivat pisimmillään puoltatoista tuntia.
Olin suunnitellut, että jäädään vielä lopuksi Main Streetin kauppoja kiertelemään, mutta ei kyllä enää millään jaksettu, ja koitettiin muutenkin lähteä reippaasti pois, ennenkuin paraatin ja ilotulituksen jälkeen koko ihmismassa alkaisi vyöryä poismenoporteille.
Tämäkin päivä oli aivan i-h-a-n-a! Ihan puhkipoikkiväsyneinä lähdettiin nukkumaan, vaikkakin pienin mutta varmasti väsynein reissaaja oli sitä mieltä, että vielä olisi pitänyt jäädä jatkamaan huvittelua 😉

 

Kommentit

16 kommenttia
Avatar

Hauskaa kyllä pidetään! :))

Avatar

Wautsi wautsi 🙂 näitä on niin mukava katsella 🙂 kiitos ihanista postauksista ♡

Avatar

Kiva että tykkäsit! <3

Avatar

Voih, teillä on varmasti ihan mahtava reissu:)!!! Ihania kuvia! Reissupostauksia on niiiin mukava lueskella!

Avatar

No on!! :)) Kiitos, kiva kuulla! 🙂

Avatar

Voi Wau! Onpa todella upea paikka ja kauniit kuvat!

Avatar

Kiitos! 🙂

Avatar

Voi että taas, koko ajan toistan itseäni, mutta WAU! 😀

Avatar

Samanlainen olo on itselläni täällä kulkiessa, WAU! 😀

Avatar

Ihanaa lukea teidän upeasta matkasta. Me ollaan lähdössä Orlandoon 2.2 eli vajaa kolmen viikon päästä. Mennään sinne toistamiseen. On mahtava paikka! Hauskaa loppureissua, ja lisää postauksia odotellessa!

Avatar

Oi, ihanaa matkaa teillekin! Tämä on kyllä niiin ihana paikka <3

Avatar

Tähän ei voi muuta sanoa kuin Wau!! Kuten myös edelliseen kirjoitukseen. 🙂 Aivan mahtava matka teillä!

Avatar

On tämä kyllä ollut ihan unelmaloma! 🙂

Avatar

Mie toistan kaikkia muita kommentoijia: WAU!!! 🙂
On varrrrmana mahtava reissu!

Avatar

No on, mutta on tätä kyllä odotettukin monta vuotta! 😀

Avatar

Ihanaa päästä postausten kautta teidän reissuun mukaan. Have fun! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä