MINI RODINI SOVITUSKUVIA

Tänään posti toi meidän uudet Mini Rodinit, ja tietty nämä oli pakko ihan heti päästä sovittamaan!
Tilasin tästä ekasta erästä tummansinisen Picon, johon rakastuin jo ennenkuin olin edes nähnyt sitä! Samaan ostoskoriin päätyi myös kirahviteepaita, norsushortsit ja norsucollegehousut.
Kokoasian kanssa pähkäilin vaan pitkään, tällä hetkellä kaikki rodinit on 92/98cm, ja osassa on vielä reiluuttakin jäljellä. Kuitenkin tuon koon teepparit alkaa olla jo vähän liiankin sopivia ensi kesää ajatellen, ja takkia mietin, että suuremmalla kasvunvaralla menisi vielä syksylläkin, ja hyvällä tuurilla myös ensi keväänä.
Päädyin tilaamaan alaosat 92/98cm ja teepparin 104/110, mutta kun Picosta en osannut päättää otin molemmat sovitukseen. Pöksyt onkin oikein hyvät, teepaita mallia teltta (sopiva ehkä vuoden päästä kesällä…) mutta Picosta en vieläkään tiedä kumpaan päädyn, varmaan isompaan vaikka se aikas valtava vielä onkin.
Sisällä oli niin pimeää, että käytiin nopskaa ottamassa takapihalla muutamat sovituskuvat, vaikka eipä sielläkään paljon valoisampaa ollut 😀 Näissä ulkokuvissa on nyt pienempi Pico, eli kokoa 92/98cm.
Alla sisällä pikaisesti räpsäisty kuva tikkarilla lahjotusta mallista, jolla päällä nyt se isompi Pico 104/110cm. Hihat on käännetty kerran ja helmakin yltää polviin asti. Täytyy nyt vielä sovitella kumpaan päädytään 😉 Ja tässäkin huomaa, että pöksyissä tuo 92/98 on sen verran reilu, etten isompaa edes sovittaisi.
Varmaankin palautukseen lähtee tuo kirahviteeppari 104/110cm ja Pico 92/98cm, joten voin ne myydäkin jos joku haluaa. Hinnat löytyy Mini Rodinin nettikaupasta.
Mitäs teille on tullut, vai jätittekö kokonaan väliin?

Uggit saatu viime vuonna blogin kautta

Kommentit

12 kommenttia
Avatar

Kyllä me nyt siihen isompaan sitten päädyttiin 😀 Eikä se ulkovaatteiden kanssa puettuna edes mitenkään erityisen suurelta näyttänytkään 🙂 Pituutta pojalla oli viime mittauksessa 89cm, mutta siitä on jo puolivuotta aikaa…

Avatar

Voi, miten ihania juttuja ja söpis poika:)! Tuo takki on vaan niin huippu! Ottaisin varmaan Picosta isomman koon niin kuin itsekin olit alustavasti pähkäillyt (ei näytä kuitenkaan älyttömän jätiltä ja lapset kasvaa niin kovaa vauhtia, että syksyllä pienempi takki voisi jo olla vähän liiankin sopiva/pieni). 🙂

Avatar

Takki on kyllä niin ihana, että taidan tosiaan tuohon isompaan päätyä, että menee sitten pitempään :))

Avatar

Ihana takki. Minä en uskaltanut tilata takkia ollenkaan, vaan mennään liikkeeseen sovittamaan, kun poika on niin pahasti välikokoa. Toistaiseksi meille tuli vain kirahvibody ja aurinkolasit. Odotellaan liskoja 🙂

Avatar

Ja mä en meinannut osata päättää vaikka molempia kokoja soviteltiin 😀 Seuraavia eriä odotellessa myös… :))

Avatar

Todella fiksu takki! Väri on myös kiva 🙂

Avatar

Tuo väri on niin mun kestosuoskki! :))

Avatar

Ihana blogi sulla! Jään seurailemaan 🙂

Avatar

Ihana kuulla! Tervetuloa mukaan :))

Avatar

Arvaapa vaan onko mulla ihan samat pohdinnat menossa! Tilasin tummansinisen Picon molemmissa kooissa ja kirahvi T-paidan. Meidän tyttö taitaa olla täsmälleen samaa kokoa teidän poitsun kanssa, kun ihan samalta takit näyttää. Ite ehkä päädyn pienempään kokoon, niin ois sitten taas syksyllä hyvä syy ostaa uus ;). Toisaalta keväästä ei koskaan tiedä, kuinka pitkään takkia edes ehtii pitää ennen kun tuleekin jo lämmin.. Vaikeeta, mutta onneks tilasin kaks kokoa!

Avatar

Mä en oo vieläkään varmaksi päättänyt kokoa, täytyy vielä sovitella 😀 Yleensä tykkään melko sopivista vaatteista, mutta mietin onko tuo pienempi nyt sitten liian sopiva 😉 Tuo Pico on kivan ohut, ja menee varmasti kesälläkin viileinä päivinä, joten siinä mielessä sille kyllä tulee varmasti kivasti käyttöä 🙂 Syksyn Pico on sitten kevyesti topattu, ja paremminkin nollakelien takki.
Ja innolla odottelen jo sunkin rodinipostausta! 😀

Avatar

Ihanat kuvat ja noi Uggit !!!

Pitäisin isomman picon jos se on jo käytettävissä 🙂

Minkä kokoinen poika on ?

Ihanaa ystävänpäivää !!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä