ELÄMÄN PIENIÄ OIVALLUKSIA, ELI MITÄ PUKEA OUTOON HELMIKUUHUN

Olen nyt jonkin aikaa pähkäillyt mitä ihmettä pukea ulkoleikkeihin näillä oudoilla helmikuun keleillä. Tähän mennessä ollaan menty toppapuvulla, mutta se on tuntunut nollakeleillä ihan liian kuumalta, kun taas kevääksi ostetut välikausivaatteet ovat vielä ihan liian ohuet…

Tänään toppapuvun ollessa kuivumassa eilisen rapaa-korviin-asti -ulkoilun ja pesun jäljiltä mietin mitä puettaisiin päälle, toppatakki ja housut vai jotain muuta. Ja ta-daa! Silmäni osuivat viime syksyn kevyesti topattuun Pico-takkiin. Ihan täydellinen vaate näille nollakeleille!

Meillä on ulkoiluun ja siistimpään menoon eri vaatteet, ja syksyllä Pico kuului näihin siistimpiin takkeihin. Nyt on kuitenkin kevään mallistosta uusi Pico odottamassa kevätkelejä ja olinkin miettinyt myydäkö camokuosinen Pico pois, vai tulisiko sitä pidettyä uuden takin ohella. Mutta sehän onkin nyt omiaan ulkoilutakiksi ja taas on yksi ulkoiluasuongelma ratkaistu.

Alaosana on toppahousujen sijaan merinovillaiset pitkikset ihoa vasten, kuorihousut päällä ja vielä uudet Reiman kurikset keräämässä isoimmat ravat.
Nuo kurahousut tuntuvat nyt vaan olevan aina väärässä paikassa väärään aikaan…
Eilen ne olivat sisällä, kun lapsi innostui pomppimaan kuralätäkössä ja läträämään hiekkalaatikkoon tuleeseen mutakuoppaan, lopputuloksena korvia myöten ravassa oleva lapsi ja toppahaalari. Kurassa pomppininen on toki sallittua, onhan se superfanituksen kohteen Pipsa Possunkin lempparipuuhaa, mutta kätevämpää toki huuhtaista kurikset suihkun alla kuin heittää koko toppahaalari pesukoneeseen.
Tänään vahingosta viisastuneena kurikset puettiin jalkaa, eikä sitä rapaa sitten löytynytkään.
Mutta onneksi nuo kurahousut ovat ihanan pehmeät, eivätkä ollenkaan sellaista kovaa matskua mitä jotkut kurahousut, joten ei varmasti menoa haitanneet vaikka vähän turhaan puettiinkin.

Pipo ja takki Mini Rodini / Kurahanskat Villervalla / Kurahousut Reima / Kengät Crocs (saatu blogin kautta)

Ulkoillaanko teillä toppavaatteissa, välikausiasulla vai jollain ihan muulla?

Kommentit

22 kommenttia
Avatar

Meillä satoikin tänään vaihteeksi lunta, joten taas pähkäillään pukemisten kanssa 😀
Ihanaa maaliskuuta teillekin! <3

Avatar

On kyllä oudot nää kelit, ei tiedä mitä pukisi. Niimpä vähän vaihdellen toppaa ja vk-vaatteita tai sekaisin :).
Esikoinen on kyllä hyvin pärjännyt nyt ticketin vuorellisella kurapuvulla. Tämä on ny kolmas kausi menossa ja kyllä pelittää, olen kyllä tyytyväinen ja sopiva näille keleille.
Nuorimmainen meni pitkään topassa, ny pari päivää vaihdoin toppapukua, tickettiin jos irrotettava vuori niin kuorella menty mut kuitenkin on tullu se erillinen fleecekerros laitettua välii mikä ollu iha liikaa. Tänää oli jumpperi vain nii oli sopiva.
Vaikka ilmat ovat vähän tälläiset, niin tykkään! En ole talvesta pahemmin pitäny, niin ei haittaa yhtään vaik kevät tulee aikasemmin.

Avatar

Mäkin kyllä oikeastaan tykkään näistä keleistä, varsinkin nyt kun on kuivaakin eikä loskaa! 🙂 Vaikka kyllä luminen talvikin olisi meille kelvannut, että olisi päässyt vielä muutaman kerran pulkkamäkeen 😉

Avatar

Tosi vaikeeta pukea muksu. Meillä mennää vielä toppiksilla mutta ei sinne alle laiteta paljoakaan vaatetta. Kevät saa tulla jo 🙂

Avatar

Kyllä kevät tosiaan saa jo tulla! :))

Avatar

Hei jos myyt takkia niin viskaa viestiä. Oisin kiinnostunut.

Avatar

Tälle taisikin tulla meille nyt uudelleen käyttöä, mutta ilmoittelen jos tulenkin toisiin aatoksiin 🙂

Avatar

Ulkona käy lisäksi kylmä viima, joka hankaloittaa pukeutumista entisestään. Eilen neiti oli pihalla toppavaatteissa ja innostui höntsäämään sählyä naapurin pojan kanssa. Lopputulos oli melko hikinen. Toisaalta epäilyttää, että riittääkö viimaan vielä vk-asu fleesekerroksella vahvistettuna. Varmaan sählyhöntsäykseen riittää, mutta mitä, jos puuhaakin jotain rauhallisempaa. Äh!

Avatar

No se kylmä viima juurikin pistää miettimään voiko ihan vielä välikausiasulla ulkoilla! Tuo pico on kiva, kun on ohuesti topattu, niin on juuri topan ja vk-asun väliltä! 😀

Avatar

Täälläkin on painittu samojen mietteiden kanssa, niin hankalaa! Välillä oon pukenut neidin toppapukuun, mutta jos ulkona on ollut jo useampi plussa-aste niin oon laittanut villahaalarit kurahousujen alle ja hyvin on sillä kyllä pärjännyt.
Mukavaa viikonloppua! 🙂

Avatar

Toivotaan, että nyt vaan sitten pysyisi muutaman plussa-asteen puolella, eikä tarvitsisi koko aikaa vaihdella ja miettiä vaatehommia :))

Avatar

On tosiaan omituinen helmikuu! Meillä on kuitenkin maa lumessa, joten ollaan ulkoiltu (vielä) toppapuvuissa ja vähennetty kerroksia toppien alta. Päiväkodissa ovat laittaneet kurahousut siihen päälle vesikeleillä 🙂

Avatar

Täällä ei ole lumesta ollut tietoakaan aikoihin! Senkin takia se toppapuku tuntuu vähän hassulta tuolla soralla. Mutta meilläkin joku päivä oli toppahaalari ja kurahousut päällä, aika hassu yhdistelmä helmikuulla 😀

Avatar

Meillä ulkoillaan vielä toppahaalarilla, mutta sinne alle ei laiteta paljon vaatetta. Kivaa viikonloppua!

Avatar

Toppahaalari kevyellä sisävaatteella on varmasti hyvä vaihtoehto 🙂

Avatar

Meillä on ulkoiltu nyt vielä Ticketin Baggiellä, mutta välillä poika valittelee kuumuutta. Pitäis viikonlopun aikaan suunnitella välikausivaatteita jostain päin.

Avatar

Nyt kun tulisi kunnolla lämmintä, niin helpottaisi näitä pukemispähkäilyitä 😀

Avatar

hmm. meillä on ohuet kolmannella lapsella olleet reiman toppahousut (=ohentuneet) kurahousujen alla ja toppatakki, alla sitte leggarit ja paita.
koululainen pukee toppahousut, ohuen toppatakin ja paidan+velourhousut
taapero kulkee toppahaalarissa, paidassa ja housuissa
eikä ole kukaan vielä hikisenä tullut sisään 🙂

Avatar

Ei taida vielä niin lämmin olla, että toppapuvussakaan hiki tulee, jos meno on rauhallista :))

Avatar

Huippuhyvän näköinen ulkoiluasu! Kiitos ideasta, meiltä kun löytyy tuo sama takki + vihreät kurahousut, niin miten en olekaan aiemmin älynnyt näitä pukea. 🙂

Meidän pojat ulkoilee päiväkodissa rymyhaalareillaan. Vähän harmittaa kun varsinaiset ykköshaalarit jäi nähtävästi hyvin vähälle käytölle, ei vaan ole raaskinut pistää niitä lokaan likaantumaan ja hankautumaan… :/ Vaikka toisaalta mitä sitä nyt tekstiilejä alkaa turhaan säästelemään.

Avatar

Kiva jos oivalluksesta oli hyötyä teillekin! 🙂
No ihan sama homma meillä, että käyttöä vartenhan ne vaatteet on ostettu, mutta silti tuntuu vähän hassulta laittaa uusi hieno haalari soraan ja loskaan… Toisaalta hölmöä myös että jäävät ihan käyttämättä 😉

Avatar

Vk vaatteilla mennään. Hei, ihan upee setti teillä 🙂

Lämmintä maaliskuuta <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä