MAKUUHUONE MIETINNÄSSÄ

Vihdoinkin me ollaan saatu meidän unelmien makuuhuone -projekti alkuun! Ei tosin paljon alkua pitemmälle, mutta tänään käytiin tilaamassa sänky joten siitä se lähtee.

Vielä kun saataisiin isoin päätös tehtyä, eli mitä me tehdään seinille. Yleensä saan idean helposti ja sillä mennään (ja usein vielä ollaan tyytyväisiä lopputulokseen 😉 ) mutta nyt mielessä pyörii sata vaihtoehtoa. Välillä olin jo maalin kannalla, mutta taidetaan kuitenkin kallistua tapettiin, se vaan tuntuu niin paljon omemmalta vaihtoehdolta. Eikä enää tarvitse kuin päättää niistä sadasta tapettivaihtoehdosta. Heti kun väri on päätetty…

Me ollaan vuosia haaveiltu muhkeasta jenkkisängystä, ja nyt vihdoin meille sellainen tulee. Makuuhuone on melko pieni, joten paljon muuta sinne ei mahdu, yöpöydätkin haluan mahdollisimman kevyet ja lähdinkin googlettamaan löytyisikö läpinäkyviä yöpöytiä. Ja löytyihän niitä, arvatenkin Kartellilta.
Eniten miellyttäisi Jolly-pöytä (eikä yhtään haittaisi myös se, että on näistä vaihtoehdoista edullisin…) mutta sen korkeus, tai mataluus, vähän mietityttää. Pöytä on vain 40cm korkea, kun sänky on jotain 50-60cm väliltä, joten onkohan se vähän hassua jos yöpöydät ovat sänkyä matalammat…?
Small Ghost Buster on kyllä kiva vaihtoehto myös, siinä olisi tarvittava korkeuskin, mutta hintaa on tuplasti Jollyyn verrattuna.
Hauska vaihtoehto olisi myös Hayn tarjotin pöytä, sitä kun saisi myös mintunvihreänä, joka tulee olamaan makkarin yksi väreistä. Mutta Hayn pöytä on myös matala.

Tapettivaihtoehtoja on ihan liikaa, minttua, harmaata, vai jotain muuta? Ihan ensimmäisenä ihastuin Fermin mintun väriseen Half Moon tapettiin, mutta toisaalta nuo Estan ihan eri tyyliset ornamenttitapetit viehättävät myös. Nyt vaan pitäisi päättää minkä tyylinen me makkarista halutaan ja tehdä valinta! 
Alunperin ajatus värimaailmasta oli valkoinen, beige ja minttu ripauksella keltaista, ja melkein samat aatokset on vieläkin, ainoastaan beige saattaakin vaihtua harmaaseen.
Palaillaan siis asiaan kun päätöksiä on tehty ja jotain saatu aikaiseksi! 😀
Ihanaa maaliskuun ensimmäistä!

Kommentit

13 kommenttia
Avatar

Minttu-tummanruskea-valkoinen on meillä makkarin sävyt eikä kyllästytä lainkaan näin..hmmm..melkein viiden vuoden jälkeen 🙂 Kivoja tapettivaihtoehtoja, noista miellyttää silmää eniten Laura Ashleyt. Meille tuli vuosi sitten uusi sänky, reilu 60 cm korkee, ja vanhat yöpöydät jäi auttamattomasti liian mataliks. Itseäni häiritsi kyllä melkoisesti se mataluus, ja nykyiset yöpöydät onkin sitten sängyn korkeudella. Mielenkiinnolla odottelen kuvia siitä mihin päädytte 🙂 -Minna

Avatar

Hienoja vaihtoehtoja 🙂 vaikka varmasti päätös on vaikea 🙂 harmaa kuulostaa hyvältä ja tehoste värinä minttu? 🙂 loppu tuloksesta tulee varmasti hyvä 🙂

Mukavaa päivää ♡

Avatar

Sepä se, kun ihania vaihtoehtoja on niin paljon, että miten osaa päättää 😀 Ihanaa päivää sinullekin Seija <3

Avatar

Jänniä aikoja eletään siellä :). Mulla kanssa jenkkisänky ollut vuosia ja ihan paras.

Kivaa viikkoa.

Avatar

Kiva kuulla, että olet tykännyt jenkkisängystä! Omaa odotellessa :))
Ihanaa viikkoa sinullekin!

Avatar

Onpas kivoja suunnitelmia! Tuo Half Moon -tapetti on niiiin ihana! Myös Laura Ashleyn kukkatapetti miellyttää omaa silmää:) Vaikeita päätöksiä! Minttu on kyllä huippu väri!

Avatar

Liikaa ihania vaihtoehtoja! 😀 Ja minttu on kyllä niin syötävän suloinen väri :))

Avatar

Aivan ihania suunnitelmia!!! ♥ Oi oi!! 🙂 Olisin niin meillekin halunnut nuo kartellin ihanat yöpöydät, mutta mies hannas ihan liikaa vastaan… 🙁 Mutta onneksi stone kaunistaa kotia ♥ Kauniita tapetteja, mun silmiin niin osuu tuo laura ashleyn dove tapetti, upea ♥

Avatar

Voi se stone on myös ihana! <3 Ihania tapetteja löytyy ihan liikaa… 😀

Avatar

Meillä pitäisi laittaa myös sänky vaihtoon. Valinta tuntuu vaikealta, kun tarjolla on niin monenlaista, ja se on kuitenkin aika tärkeä hankinta. Kartellilla on kaikkea ihanaa 🙂

Avatar

Meillä oli nyt tällä kerralla helpoin tehdä päätös sängystä, kun sitä jenkkisänkyä on haikailtu niin pitkään 🙂 Mutta kaikesta muusta onkin ihan liikaa vaihtoehtoja 😀 Ja Kartellilla tosiaan olisi vaikka mitä ostettavaa… :))

Avatar

Onpas suloisia ideoita! Tykkään tosi paljon noista ferm livingin minttuisista tapeteista yhdistettynä tuohon DLM-pöytään. Minusta ei haittaa yhtään, jos yöpöytä on matalampi kuin sänky. Kiva nähdä sitten, mihin päädyitte!

Avatar

Mä nyt jotenkin ihastuin tuohon DLM:ään mintun värisenä niin, että pakko se on varmasti johonkin huoneeseen saada! 😀 Toivottavasti päästään näkemään tuloksia pian! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä