KIVA PERUSPÄIVÄ

Meillä on ollut tänään jotenkin erityisen kiva päivä. Tietty jo se, että tänään ollaan vietetty koko perheen yhteistä vapaapäivää tekee päivästä mukavan, mutta muutenkin on ollut tosi kivaa, vaikka mitään ihmeellistä ei olla tehtykään.
Käytiin aamulla viemässä eka kirppiskuorma, jätesäkillinen omia vaatteitani ja pari urheilukassillista lapsen vaatteita. Niistähän se paikka jo täyttyikin, joten täytyy vaan toivoa että sieltä jotain häviäisikin, että saan pian viedä uutta satsia!
Kirppishommien jälkeen käytiin pitkästä aikaa ahmimassa mahat täyteen meidän lähikiinalaisen lounasbuffetissa, ennen kuin tultiin kotiin puuhastelemaan. Mä niin rakastuin meidän jenkkilän reissulla Panda Expressin pikakiinalaiseen, ettei sen jälkeen ole tehnyt mieli käydä ollenkaan kiinalaisessa, mutta ruoka olikin oikein hyvää ja maistui niin hyvin myös meidän pieniruokaiselle pikkuherralle, että täytyy kyllä muistaa käydä jatkossakin!

Muiden mukavien puuhastelujen ohella maalailtiin vesiväreillä, yksi lapsen lempparipuuha sekin. Vaikka meillä saa juosta ja pomppia minkä jaksaa, niin on nää rauhallisetkin tekemiset välillä ihan kivoja… 😉
Mä muuten inhosin pienenä niitä lasten vesivärisettejä. Tiedättekö, niitä mistä ei tullut kunnolla väriä, ja sivellin oli ihmeellistä kovaa ja jäykkää matskua…
Sen takia poika onkin saanut käyttöönsä mun omat vesivärit, ja ahkerassa käytössä ne on kyllä olleetkin. 

Niin että ei mulla oikeastaan ollut tämän kummenmpaa asiaa, on ollut vaan ikävä tänne blogiin niin oli pakko tulla sanomaan pikaiset heipat! Nyt kun meillä vuoden vaihteessa loppui päikkäreiden nukkuminen, on bloggailuun aikaa vain iltaisin, mikä ei ole tietty mikään ongelma, sillä iltaisin mulla on monta tuntia aikaa touhuta töitä ja omia juttuja. Nyt viime ajat oon vaan potenut ihan jäätävää kevätväsymystä, ja illat on mennyt bloggailun sijaan nukkuessa… 

Ehkä ihan parasta tässä päivässä on kuitenkin se, että koko viikonloppu on vielä edessä!
Ihanaa viikonloppua!

Kommentit

12 kommenttia
Avatar

No täällä on ollut kyllä tosi tahmeaa… Ekat vaatteet oon kerännyt pussiin puolivuotta sitten, joten jo oli aikakin saada ne hinnoiteltua ja vietyä kirppiksille 😀

Avatar

Peruspäivät on just parhaimpia! 🙂

Avatar

Niin on! :))

Avatar

Ihana peruspäivä! 🙂 Ja mäkin niin inhosin niitä hailakoita vesivärejä joissa sai uittaa pensseliä kauan mutta väriä ei silti tullut yhtään sen enempää, mutta onneksi meilläkin oli kotona noita pahvikantisia, niiden värit on aivan loistavat. Kivaa viikonloppua 🙂

Avatar

Nuo on kyllä hyvät värit, tulee sitä väriäkin ihan kunnolla! 😀

Avatar

Oikein huippu peruspäivä ja arjen ihanat ilot :-)♡ tuo on juuri sitä parhautta ♡

Ihana pikkumaalari 🙂

Mukavaa viikonloppua :-)♡

Avatar

Kyllä ne arjen pienet ilot on vaan ihan parhaita <3

Avatar

Peruspäivät, jotka sujuvat ilman sen kummempia ongelmia, ovat vaan niin parasta. Kiva päivä teilläkin ollut!
Mukavaa viikonloppua 🙂

Avatar

Kyllä, välillä kiva kun kaikki sujuu! :))

Avatar

Selavästi taiteilijan alku siinä..:)

Avatar

Juu totiset on maalauspuuhat 😀

Avatar

Pieni taiteilija työssään 🙂 Täälläkin pitäisi saada kirppikselle tavaraa, mutta jostain syystä sen rumban aloittaminen vähän on tahmeaa. Sitten on mukavaa, kun kaikki on hinnoiteltu ja tavarat on myynnissä..ja varsinkin, kun pääsee niistä eroon. Mukavaa viikonloppua!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä