YHDEN YÖN MINILOMA MAALLA

Perjantaiaamuna me pakattiin Veikon kanssa farmariauton perälle lauma pikkuterriereitä ja vähän matkatavaroita ja hurautettiin yhden yön minilomalle mummin luo maalle.
Lapsen viikonlopun kohokohta oli tietenkin metsäretki makkaranpaistoineen, mutta ennenkaikkea kyyti jolla matka metsään taitettiin, ja kyytiä mönkkärin peräkärryssä kyllä muisteltiin vielä kotimatkallakin.
Äitin viikonlopun kohokohtia oli koirien vapaana lenkitys suoraan kotipihasta, mikä on ihan luksusta tiheään rakennetulla asuntoalueella asuvalle, (liiallinen) herkuttelu ja myös se, että samalla mummilareissulla nähtiin niin lapsen M & T kummit, kuin isomummokin.
Ja pitempäänkin me oltaisiin viihdytty, ellei sunnuntaipäivälle olisi ollut jo muuta sovittua menoa.
Nämä viikonloppujen mukavat jutut kyllä piristää kivasti, ja taas jaksaa arkeakin paremmin. Ensi viikonloppuna saadaankin vaari meille ja ihan pian on jo pääsiäinenkin ja meidän Lapin loma!
Kivoja juttuja on tiedossa myös tulevalle arkiviikolle, niistä lisää sitten ensi viikolla 🙂
Onko teillä ollut mukava viikonloppu?

Kommentit

14 kommenttia
Avatar

Kiitos! Niin on, pitäisikin harrastaa sitä useammin! 🙂

Avatar

Voi miten ihanat kuvat ja fiilikset!!! 🙂

Avatar

Kiitos!! 🙂

Avatar

Ihanat makkaranpaisto kuvat!! ❤ Ja mikä veikeän innokas ilme tuossa 4 alimmassa kuvassa, IHANA! ❤ Kivaa uutta viikkoa! 🙂

Avatar

Kiitos! <3 Ihanaa viikkoa sinullekin :))

Avatar

Aivan upeita kuvia täällä! Olen muuten niin samaa mieltä tuosta koirien (tai meidän tapauksessa koiran) lenkittämisestä, miten paljon ihanampaa se on kun koirat saa vilistää vapaana! Metsä on ihan paras paikka muutenkin!

Avatar

Kiitos! Vapaana lenkittäminen on kyllä ihan parasta! Varsinkin kun näitä on neljä, niin aina joku haluaa pysähtyä haistelemaan jotain, ja hihnoissa matka matelee… 😀

Avatar

Aivan ihania kuvia! Koirat niin onnellisen näköisiä 🙂

Avatar

Kiitos! Aivan varmasti oli koirillekin mukava miniloma, ilmeistäkin päätellen 😀

Avatar

Oi miten ihania kuvia, hauskalta minilomalta kuulostaa! Kyllä tuollaiset pienetkin matkat pois kotoa piristävät paljon. Mukavaa uutta viikkoa 🙂

Avatar

Kiitos 🙂 Kyllä nämä pienetkin matkat piristää kivasti 🙂 Mukavaa viikkoa sinullekin! 🙂

Avatar

Tosi kauniita kuvia!

Avatar

Kiitos! 🙂

Avatar

Ihanat kuvat! Makkaranpaisto on kyllä ihan parasta 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä