KARKKIPURKIN HULLARI & MINI RODINI LEMPPARIT

Ihan alkuun, KIITOS kaikille edellisen postauksen onnitteluista! Olette ihania ♡
Eilen julkaistiin Mini Rodinin Drop 3, eli kevään viimeisetkin uutuudet ovat nyt myynnissä. Itse en suinkaan unohtanut julkaisupäivää, mutta ajatukset olivat kyllä koko päivän niin muualla, etten käynyt edes kurkkaamassa uutuuksia!
Tänään on vahinko kuitenkin korjattu, ja uutuudet tsekattu. Ja nyt täytyy sanoa, ettei ollut tämä droppi kyllä meille… Käärmeet ja seeprat eivät nyt oikein iskeneet, mutta sen sijaan basic vaatteet olivat kyllä aivan ihanissa väreissä, harmaata, valkoista, keltaista, tummansinistä ja mustaa. 
Eniten näistä uutuuksista jäi mieleen pipot, mutta kuinka paljon pipoja on liikaa…? 
Varmasti jokunen basic-teeppari lähtee tilaukseen, ja jostain haluaisin löytää drop 2:sen vihreän liskoteepparin koossa 104/110cm, ainakin Babyshopissa oli vain pieniä kokoja jäljellä. Näistä kevään teepaidoista näytti tukaanit, liskot ja basicit olevan sitä normaalia kapeampaa mallia, ja muut sitten sitä leveää telttamallia mikä ei ole yhtään omaan makuuni.
Hullujen päivien kuvastoa koitin selailla kovin kriittisesti, sillä luulenpa, että löydän toukokuussa Lontoosta ihan tarpeeksi shoppailtavaa taas vähäksi aikaa…
Jotain kivaa sieltä hullareilta kuitenkin arvatenkin löytyisi, vaikka selailinkin vain kodin ja lasten juttuja.
Kartellin FL/Y valaisinta olen ihan justiin miettinyt vierashuoneeseen, josta lamppu vielä puuttuu, ja nyt se sopivasti löytyisi hyvään hintaan hulluilta päiviltä!
Lapselle lenkkarit ulkoiluun on vielä ostamatta, ja luulenpa että nuo Adidakset parinkympin hintaan ovat juuri hyvät meille!
Jolly-pöytää mietin meille yöpöydiksi, mutta suunnitelmat ovat vähän (tai aikas paljonkin) muuttuneet, eikä nämä oikein enää käy suunnitelmiin. Hayn Tray-pöytä on myös kiva ja ihana on myös Eero Aarnion puppy.
Mini Rodinit Babyshopista, Hullujen päivien kuvaston löydät täältä.
Mites siellä, ihastuttiko uudet rodinit ja onko hullareille jo ostoslistaa kasattu?

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Kiitos <3 Täällä on onneksi voitu oikein hyvin, ja vauvajuttuja varmasti tiedossa :))

Avatar

Mäkää en oikei noista mini rodineista nyt niin hirveesti tykänny, tuo keltanen basic pipo houkuttelis kyllä, mutta en tiiä… Haluaisin löytää jostaki tuon panda pipon sinisillä tai mustilla silmillä!

Avatar

Mä päädyin nyt alkuun harmaaseen basic pipoon ja keltaiseen teepaitaan. Täytyy katsoa sitten livenä jos teeppari on kiva ja tilailla sitten muussakin värissä 🙂 Meillä on viime syksyltä se sinisilmäinen panda pipo ja siksi mietin viitsinkö tilata nyt tuota keltanaamaista… 🙂

Avatar

Minä ehdin vasta alkuun Hullujen päivien kuvaston kanssa, vaikka riemusta kilahdin, kun sen bongasin. Jotenkin se aina tuo minulle hyvän mielen – ehkä siksi, että aikoinaan itse olin töissä Stockalla. Anyways, minä bongasin sieltä itselleni must have – desigualin takin näin alkuun, mutta vielä on palattava kuvaston pariin. Postaus luvassa aiheesta ehkä jo huomenna 😉

Avatar

Kyllähän sieltä kaikkea kivaa löytyi, kun paperikuvastoa alkoi rauhassa selaamaan… 😀 Mutta koitan nyt malttaa mieleni! 😉

Avatar

Täältä vielä isot onnittelut, ihania uutisia! <3 Vauvat on aina vaan niin ihania. Meidän vauva kun täyttää juuri jo sen vuoden ja vauva-ajat takana. Toivottavasti voit hyvin ja vauvajuttuja odotellessa 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä