TUUNATUT YÖPÖYDÄT

Meillä meni makkarisuunnitelmat aikalailla uusiksi… (Aikaisemmat makkarisuunnitelmat voi kurkata täältä ja täältä) Alunperin suunnittelin tunnelmaltaan hotellimaista ja ylellistä makuuhuonetta, mutta jotenkin en vaan saanut ideasta kiinni ja koko suunnitelma alkoi jo kyllästyttää ennen kuin sitä oli edes toteutettu!
Teema ei siis oikein tuntunut omalta, ja nyt palattiinkin täysin omalle mukavuusalueelle, sisustukseen, johon kuuluu pastellivärejä, ripaus mummolaa, eikä yhtään sitä hotellimaisuutta tai luksusta… 😀
Ihan vaiheessahan makkari vielä on, tapetti on saatu seinälle ja yöt nukutaan uudessa sängyssä, mutta verhoja, päiväpeittoa, mattoa tai mitään muutakaan en ole oikein vielä ehtinyt katsella.
Meillä on ollut vuosia Ikean ihan tuikitavalliset yöpöydät, joihin olen kyllä ollut melko kyllästynyt. Mitään kivoja, tähän uuteen suunnitelmaan sopivia (ja tarpeeksi korkeita) ei ole vielä tullut vastaan, joten päätin pikkuisen tuunailla näitä vanhoja.
Aikas helpolla näitä saikin uudistettua. Puolikkaalla perunalla painelin kuvioita kaapin oveen ja alkuperäiset tylsät vetimet vaihdettiin uusiin.
Kuviot painelin perunalla siksi, etten halunnut niistä liian siistejä, vaan sopivasti vähän sinnepäin. Jälkikäteen tuli mieleen, että olisihan tuon voinut toteuttaa vaikka jollain kontaktimuovillakin, mutta toisaalta sitten se kuvio olisi ollut juurikin sitä liian siistiä. 
Näillä siis mennään toistaiseksi, kunnes paremmat tulevat vastaan.
Lisää makkarijuttuja taas kun homma etenee! 😀
Mukavaa viikonloppua!

Kommentit

18 kommenttia
Avatar

Kivalta näyttää! Itse olen haikaillut puolikuiden perään Fermin tapetin muodossa, ja tuohan on samaa sarjaa 🙂

Avatar

Tosi kiva tuunaus!!! Yöpöydät näyttävät nyt tosi kauniilta! Ja tuo tapetti♥♥♥

Avatar

Kiitos! Ja tuo tapetti on niin ♥, että voisin vain seistä sitä tuijottamassa makkarissa 😀

Avatar

Hauska tuunaus. Niin se mieli muuttuu usein, kun antaa asioiden muotoutua hiljalleen 🙂

Avatar

Näinhän se on, että kantsii hyvin tuumata, niin lopputuloksesta tulee varmasti mieleinen! 🙂

Avatar

Oikein kiva loppu tulos 🙂 tuolla sai tosi kivaa eloa yöpöytiin 🙂

Ihanaa viikonloppua :-)♡

Avatar

Kiitos! Mukavaa viikonloppua sinullekin ♥

Avatar

Näyttää superkivalta, ei siihen aina suurta vaivaa tarvitakaan, lopputulos on silti parempi kuin osiensa summa :). Ja ai että diggaan tuosta tapetista. Vähän hotsittais meidänkin makkariin, vähän vaan hankaloitan omaa suunnittelutyötä sillä, että vaihdan mieltäni siitä lähes joka päivä.. 🙂

Avatar

Hahaa, tuo mielen muuttelu kyllä vähän hidastaa asioita, sen takia meilläkin on makkariprojekti venynyt, mutta nyt alkaa suunnitelma olla sellainen missä on pysytty 😀

Avatar

Ihana idea! Ja niin mahtavaa, että kaikkien bloggaajien kodit eivät ole niin hotellimaisia 🙂

Avatar

Kiitos! Ja se on kiva, että löytyy erilaisia koteja, myös blogeista :))

Avatar

Nätti tuunaus

Avatar

Kiitos 🙂

Avatar

Tulipa sievä ja ihanan uniikki! 🙂

Avatar

Kiitos!

Avatar

Oi! Ihanat! Perunapainantaa en ole tehnyt vuosikausiin, ehkäpä täytyisi virittäytyä tunnelmaan, koska lopputuloshan on mitä mainioin! Kiitos vinkistä!

t.Sari – http://theLforLOVE.blogspot.fi

Avatar

Kiitos 🙂 Ja perunapainanta oli kyllä hauskaa, lapsi oli tietty "apulaisena" ja paineli toisella puolikkaalla vesiväreillä paperiin 😀

Avatar

Tuosta tuli aivan ihastuttava <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä