PAKKAILUA, TYYLIKKÄIN KYLMÄLAUKKU & LUKIJA-ALENNUS

Täällä on pikkuhiljaa aloitettu pakkailut meidän pääsiäisreissua varten. Huomenna tehdään varsinainen pakkaamisen maailmanennätys, kun ahdetaan farmariautoon kolmen ihmisen lisäksi neljä pikkukoiraa boxeineen, (ihan liian paljon) matkatavaroita ja sitten koitetaan saada joutuisasti kulumaan seuraavat kymmenen tuntia.
Tämmöisen jengin kanssa kun lähtee kymmenen tunnin automatkalle, täytyy taukojakin tietty pitää, mutta eväitäkin olen pakannut mukaan, ettei ihan ensimmäisen pikkunälän takia tarvitse pysähtyä. Limua, pillimehuja ja kahvia, vähän herkkueväsleipiä ja pikkunaposteltavaa.
Sain ihan muutama päivä sitten Lauran Pikku Putiikista ihanan kylmälaukun, ja sinnehän nämä eväät tietty pakataan. Mustavalkoinen kylmälaukku on kyllä niin tyylikäs, että se kulkee varmasti kesällä mukana monissa menoissa, ja kokonsakin puolesta se on näppärä ottaa mukaan vaikka rattaiden työntöaisaan roikkumaan.
Ju-Ju-Be kylmälaukkujen lisäksi Lauran Pikku Putiikista löytyy myös saman merkin hoitolaukut, ruokalaput, pikkulaukut ja muut ihanuudet. Ja koodilla KARKKIPURKKIJJB10 saatte nyt kaikista Ju-Ju-Be tuotteista 10% alennuksen! Koodi on voimassa 30.4 asti. Valikoiman pääset kurkkaamaan täältä.
Niin, me siis hurautetaan huomenna kohti Lappia, mutta blogi ei hiljene pääsiäisenäkään, sillä kone lähtee mukaan ja paljon postauksia on jo odottelemassa! Huomenna ainakin vähän masukuulumisia ja jotain ihanaa äideille… Kuullaan siis pian taas! 
Olikos Ju-Ju-Be teille tuttu juttu vai ihan uusi tuttavuus?

Kommentit

16 kommenttia
Avatar

Kerro kun tulette takas, niin tullaan huiskuttaan teille 😛 Asutaan tässä ruuhkareitin varrella puolessa matkaa Pk-seudulta lappiin 🙂

Avatar

Onpa kyllä aivan ihana!!! Tuollainen ois ihan täydellinen kesän piknikeille, tämä onkin tarkastettava!! 🙂

Avatar

Näin nättiä kyllä mielellään kuljettaa mukana! 🙂

Avatar

Tosi ihana laukku ♡ kyllä reissussa kelpaa 🙂

Turvallista matkaa :-)♡

Avatar

No eikös olekin!
Kiitos <3

Avatar

Ihana! Ja olis kyllä niin tarpeellinen!
Mukavaa reissua 🙂

Avatar

Kiitos 🙂

Avatar

On kyllä tyylikkäin kylmälaukku mitä mä oon nähnyt! Hyvää reissua, ja pääsiäistä tietty myös :)!

Avatar

Kiitos 🙂

Avatar

No kyllä on ihana kylmälaukku! Meidän pieni kylmälaukku on aikansa elänyt ja käynkin heti katsastamassa valikoiman! Meillä kylmälaukku on tosi tärkee osa neidin korismatseja, koska aina tarvitaan pientä evästä mukaan :).

Kiitos vinkistä.

Avatar

Tämä on kyllä niin hieno! Ja kiva, että vinkistä oli hyötyä :))

Avatar

vau, tollainen kilahtaa kyllä ostoskoriin! täydellinen kylmälaukku 🙂

Avatar

Tämä on kyllä vähän erilainen mitä kylmälaukut yleensä! 🙂

Avatar

Pakkaaminen on aina haasteellista, kun isolla porukalla lähtee liikkeelle. Mukavaa reissua teille!

Avatar

Kiitos 🙂

Avatar

Onpas tyylikäs kylmälaukku! Pitäisiköhän tilata meillekin… Ihanaa reissua teille!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä