PÄÄSIÄINEN PAKETISSA

Olipa hassua palata vielä lumisesta Lapista takaisin kotiin, kun täällä olikin tullut sillä välin kesä!
Tänään puin lapselle ulkovaatteiksi pelkän windfleecen ja ohuen pipon ja hanskat, ja silti näistäkin ulkovaatteista kuoriutui hikinen pikkupoika. Ihanaa, kesä on oikeasti tulossa!
Alla kuvia meidän pääsiäisestä, suurin osa jo Instagrammin (@annikakarkkipurkki) puolella nähtyjäkin.
Ajeltiin torstaina Rovaniemelle Veikon kummien, eli siskoni N:n ja miehensä luo, jossa meillä oli ihan superkiva pääsiäinen, loistavat herkkuruuat ja parasta seuraa.
Paljon me ehdittiin touhuta, vaikka rennostikin vaan otettiin. Joulupukkia käytiin tietenkin tapaamassa, napapiirillä kun oltiin, ja pienen alkujännityksen jälkeen Veikko rohkeni pukin viereen istumaan ja lahjatoivetta ensi joululle kertomaan.
Onhan tuo kymmenen tuntia suuntaansa aikamoinen ajomatka, mutta Veikon kanssa on kyllä ilo matkustaa, niin reippaasti sujuu pitkätkin automatkat, lennot, laivareissut ja junamatkatkin. Toivottavasti tuleva vauvakin on yhtä rento matkaaja!
Vaikka pääsiäinen oli kiva, niin kiva on taas palata arkeenkin, varsinkin kun kaikkea mukavaa on taas tiedossa. Ihan pianhan on jo vappu eikä enää mene kauaa meidän Lontoon matkaankaan. Ja aivan loistava blogiarvontakin on luvassa tässä lähiaikoina…!
Oliko teillä mukava pääsiäinen?

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Kiitos kommenteista! <3

Avatar

Ihana pääsiäis postaus ja mukava kuulla että turvallisesti perillä 🙂 nyt kera ihanien muistojen arkeen ja ihanaa matkaa odottamaan 🙂

Avatar

Niin ihanat nuo kuvat!! 🙂 Täälläkin nautittu rakkaiden seurasta, ihanaa nämä pitkät vapaat (kun kerrankin osui myös omalle kohdalle) Ja ai että tuo Lontoon matka kuulostaa hyvälle! 🙂

Avatar

Pääsiäinen oli kyl iha yyberlämmin!! Sisko sano että tänne itä suomeen ois vapuks luvannu lumi tai räntäsadetta!! o.O
Toivottavasti ei!!

Avatar

Kivat kuvat! Ja ihana lämmin Pääisiäinen 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä