RETRO SNEAKERS

Jos lapsi on ulkoillut läpi talven Crocsin talvisaappaissa, koko kevään saman merkin kumppareissa, niin eikös ole varsin luontevaa, että kesän kynnyksellä jalkoihin laitetaan, mitkäs muut, kuin Crocsin lenkkarit!
Oikeasti me kyllä lähdettiin tänään hyvinkin avoimin mielen tennariostoksille Ideaparkiin, ajatuksena löytää ulkoiluun ehkäpä Adidaksen tai Niken tarralliset tennarit. Vaan eipäs löytynyt mistään ostoskeskuksen neljästä urheiluliikkeestä. Stadiumissa kyllä oli niin addua, Nikeä, kuin Vansiakin, mutta joko ihan väärän väristä, tai väärän kokoista. Top-Sportissa ei lähtökohtaisestikaan ollut lenkkareita näin pieniin jalkoihin, eikä Intersportissakaan. Budgetsportissa (jonne muuten inhoan mennä, sen järkyttävän oranssin värityksen takia!) ainoista Adidaksista oli myöskin koot loppu. Joten niinpä me päädyttiin tuttuun ja turvalliseen Crocsiin.
Aikas hauskathan nämä retrolenkkarit ovatkin, eikä Crocsille tutut kevys ja mukavuus tietenkään haittaa ollenkaan. Ja mikä parasta, itse kenkien käyttäjä tykkäsi näistä niin paljon, että uudet lenkkarit oli pakko saada jättää jalkaan heti kaupassa.
Vastaavia löytyi naisillekin, ihan pakko oli sovitella itsellekin, ja näytti lenkkareita löytyvän miehillekin, hauskahan näillä olisi samistella koko perheen kesken 😀

Tänään oli kyllä aivan ihanan lämmin päivä! Välikausitamineet sai suosiolla jättää tällä kertaa kotiin, ja ulkoiluun riitti takiksi oikein hyvin huppari, ja välillä sekin oli liikaa.
Pihahommia ollaan vähän aloiteltu ja terassikalusteetkin saatiin tänään esille. Kun lapsikin viihtyy parhaiten ulkona, niin eipä meitä ole paljon sisällä näkynyt, vielä kun vähän lämpenee niin ruokailutkin voi hoitaa terassilla! 😀
Muistuttelenpa vielä, että Crocsin verkkokaupassa saatte aina 10% alennuksen koodilla: KARKKIPURKKI10, ja huomasin, että tämän viikonlopun ajan yli 20 euron tilaukset lähtee vielä ilman toimituskuluja!

Mitäs tykkäätte retrolenkkareista?

Kommentit

11 kommenttia
Avatar

Aivan huippu hienot :-)♡ ja niin ihanat kuvatkin 🙂

Avatar

Crocsit ne taitaa olla vaan parhaita, yritetään välillä muita mutta lapset ne vetää mieluiten crocsit jalkaan!

Avatar

Meillä poika kulkisi varmaan pelkästään Crocsin kumppareissa, jos itse saisi päättää 😀 Taitaa olla varsin mukavat jalassa :))

Avatar

Tosi makeet! 🙂

Avatar

Eikös! :))

Avatar

Hei! Meillä on juuri nuo samat kengät 2-vuotiaalla pojallamme ja ovat olleet todella hyvät! Ovat tosi kevyet ja lesti vaikuttaa oikein mukavalle. Nämä voisi varmasti laittaa myös pesukoneeseen? Meillä on 4 vee tytöllä myös samanlaiset vaaleanpunaiset. Hän pukee ne jo itse siis jalkaan ja ollaan huomattu, että ainoa miinus näissä on, että tarran avaaminen isommalle on hieman hankalaa, se hieman "jumittaa" eikä kulje helposti. Muuten tosi hyvät!! t.Päivi

Avatar

Ihanan kevyet kyllä ovat, ja varmasti muutenkin mukavat jalassa 🙂
Mietin myös, että uskaltaisikohan heittää pesukoneeseen kun menevät likaiseksi… Ne vaaleanpunaisetkin oli tosi söpöt!

Avatar

Tykkään kovasit retro lenkkareista, ihanat! Blogini on muuttanut uuteen osoitteeseen, tervetuloa seuraamaan http://huvikumpuliving.casablogit.fi/

Avatar

Oi, onnea! Täytyykin vaihtaa uusi osoite tuonne lukulistalle :))

Avatar

Söpöt! 🙂

Avatar

Nää on kyllä! :))

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä