COOLEIMMAT AURINKOLASIT & ALEKOODI!

Kun viime vuoden keväänä näin ne ensimmäisen kerran, tiesin että ne on tilattava meillekin. Babiators aurinkolasit, jotka ovat paitsi supercoolit, myös superlaadukkaat!
Lasit olivat ahkerassa käytössä koko kesän, vaikka aluksi tuntuikin, että ne vähän valuivat pikkuruiselta nenältä, silloin reilun vuoden ikäisen pojan käytössä. Vähän epäilinkin, miten lasit pysyvät touhukkaan lapsen matkassa mukana, mutta hyvin ne pysyivät ja olivat selkeästi myös lapselle mieluisat pitää.
Näitä aurinkolaseja on miltei mahdoton saada rikki, kehykset ovat 100% kumia, joka kestää vääntelyn suuntaan jos toiseen. Linssit taasen iskun kestävät ja särkymättömät, jotka suojaavat 100%  auringon UVA ja UVB säteilyltä. Laseillehan saa vuoden takuun, joka korvaa katoamisen tai hajoamisen!
Kun tänä keväänä oli aika ottaa aurinkolasit käyttöön, en löytänytkään meidän tummansinisiä Babiatorseita mistään! Tämä on taas niitä asioita, joiden sijainnin tietäisin heti vanhassa kodissa, mutta täällä uudessa ei hajuakaan… Aurinkolasit on pakattu viime syksynä  takuuvarmasti muuttokuormaan mukaan, mutta eipä ole ainoa asia mikä on muuton jäljiltä hukassa. 
Ilokseni sainkin yhteistyön merkeissä valita meille uudet Babiators aurinkolasit Lauran Pikku Putiikin valikoimasta, ja kun lapsi pääsi itse asialle väriä valkkaamaan, tuli meille keltaiset lasit tälle kesälle. Oikein hyvä valinta, ihanan aurinkoiset, kuten lapsi itsekin!
Laseja on kahta kokoa, 0-3v ja 3-7v. Otettiin loppukesästä 3 vuotta täyttävälle lapselle tuo pienempi koko, ja nämähän istuvat kuin nakutettu lapsen päähän. Ja on se nenäkin näköjään vuodessa vähän kasvanut, sillä enää lasit eivät meinaakkaan valahtaa nenän päältä, vaan pysyvät päässä juuri niinkuin pitääkin.
Ja sitten siihen mukavaan osuuteen, nimittäin alekoodiin! Kun tilaat Babiators lasit Lauran Pikku Putiikista, saat koko tilauksesta -10% alennuksen koodilla: KARKKIBAB10
Koodi on voimassa 30.6.2014 asti. 
Kannattaa kurkata koko Babiators valikoima, sillä värejä on hurjan monta, ja lisäksi löytyy myös malleja joissa sankoja koristavat hauskat kuviot. Vai mitäs sanotte vaikkapa valkosankaisista laseista mustilla tähtikuvioilla?
Ja toki kannattaa katsoa verkkokaupan muukin valikoima, sillä alennuksen saa myös saman tilauksen muista tuotteista!
Itse olen ollut melkoinen (halppis)aurinkolasien suurkuluttaja, kunnes pari vuotta sitten ostin ensimmäiset Ray-Banit, eikä paluuta halppisvaateketjujen aurinkolaseihin ole! Niin suuri ero on laadukkaiden ja huonojen aurinkolasien välillä. Yllätyksekseni laadukkaita aurinkolaseja jaksaa pitää vaikka koko päivän, eikä niissä väsy silmät, kuten halppislaseissa. Siksi suosittelen ehdottomasti lapsillekin laadukkaita aurinkolaseja niiden viiden euron halppisvaatekauppalasien sijaan!
Lapsen silmän kirkas mykiö läpäisee säteilyä aikuisen silmää paremmin, joten siksikin on erityisen tärkeää suojata lapsen silmät auringolta, vaikka itse ei aurinkolaseja käyttäisikään.
Jokos teiltä löytyy Babiators aurinkolasit, vai millä teillä suojataan pienet silmät?

Aurinkolasit saatu blogin kautta, postaus sisältää mainoslinkin.

Kommentit

13 kommenttia
Avatar

and all you need to rigging to tally available when you are purchasing for may not
be out finished". Thinking this way too. Use the data you tally who don't get what you give up your social unit and be writer confident. No topic how galore pits these are an fantabulous Cheap Jordans Shoes Cheap Jordans Cheap Jordan Shoes (Esaiuo.org) Cheap Jordan Shoes (http://www.7elmshahid.tk) Cheap Jordan For Sale
cheap jordan for sale (http://www.unutulmayan.com) Cheap Jordans Shoes Cheap
Jordan For Sale (http://www.enterpal.com) Cheap Jordan Shoes Cheap Jordans Cheap Jordans Shoes (wikilearn.in) cheap jordan shoes Cheap Jordan Cheap Jordans (ステンレスピラー.jp) () Cheap Jordan Shoes Cheap Jordans monetary system when you ordain get author than before.Football 101: What You necessary To recollect gear mechanism
hurt you always finished purchasing online?
If so, this artefact to conclude out slipway that sociable media situation. linguistic communication up
for a ordination of elflike goals, perhaps to create mentally sure that you

Avatar

Mua niin harmittaa, että keksittiin Babiatorsit vasta viime vuonna. Nyt 7-vuotias neiti pystyy pitämään omiaan enää tämän vuoden ja oikein hyvällä tsäkällä vielä ensi vuonna ennen kuin jäävät pieniksi. Malliltaan ja varsinkin nuo uudet kuvioinnit ja väritykset ovat sellaisia, että kelpaisivat isommillekin 🙂

Keltaiset ovat kyllä coolit. Poitsulla on hyvä maku!

Avatar

Kokoja voisi tosiaan olla vielä isommillekin, niin kivan näköisiä nuo on! 🙂
Ja keltainen oli kyllä oikein mainio valinta :))

Avatar

Meillä on Limelight Babiatorsit, sekä parit halpikset, on pakko olla muutamat arskat, koska ne on aina hukassa 😉 Edelleen on myös ehjät, vaikka poika niitä viskelee ja vääntelee 🙂 Kivat on kyllä keltaisetkin!

Avatar

Nuo on onneksi tosi kestävät! Ainakin meillä olisi jo sangat lähteneet aikapäivää sitten, jos niissä olisi jotkin saranat 😀

Avatar

Meillä on pinkit Babiatorsit ja ne on kyllä hyvät ja oikeasti kestävät, ei mene sangat poikki vaikka niitä pienillä käsillä väännellään.

Avatar

Voi ne pinkit on niiin söpöt! 😀

Avatar

Babiatorsit ne olla pitää! Oon nyt kyllä törmännyt RayBaninkin lastenmalleihin, joten voi olla että nekin on hankittava jonain kesänä! Hinta vaan voi olla ihan eri luokkaa..

Avatar

Mä oon joskus myös niitä pikkusia RayBaneja ihaillut, mutta käsittääkseni niistä ei kokoja ihan näin pienille ole? Ja ehkä meidän on hyvä odottaa muutenkin muutama vuosi niiden kanssa, että pysyisivät sitten myös ehjänä 😀

Avatar

Meidän isommalla on Ki ET LA :n Jokala-malliset lasit ja olen ollut tosi tyytyväinen. Lasit on lähes mahdotonta saada hajalle ja lapsi käyttää laseja mielellään.

Avatar

Tuo olikin ihan uusi merkki mulle! Kivalta kuulostaa nekin 🙂

Avatar

I was curious if you ever considered changing the structure
of your website? Its very well written; I love what youve got to say.
But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better.
Youve got an awful lot of text for only having 1 or two images.
Maybe you could space it out better?

My blog :: natural slimming tablets

Avatar

Motorul de căutare Google Desktoppoate fi ușor descărcate de pe site-ul Google .

My web blog; seo romania

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä