AUTOLLA AJETAAN VARO-VAROVASTI…

”Liikennepuistoon, mennään liikennepuistoon!”, on ollut vakiovastaus viime aikoina, kun lapselta on kysellyt päivän toivetekemistä.
Ihan pienen pyöräilymatkan päästä löytyy tosi kiva liikennepuisto, 4-12 vuotiaille lapsille tarkoitettu, eli juuri sopiva meidän pian 3 vuotiaalle…? Samassa paikassa on myös ihan tavallinen leikkipuisto, minne Veikko isseen kanssa taannoin fillaroi, ja issee reippaana kävi kysymässä saako näin pieni kaveri ajella liikennepuistossa. Lupa heltisi, ja siitähän tämä meidän kesän hittitekeminen lähti liikkeelle.
Ihan ei vielä jalat yllä polkuauton polkimille, ei ainakaan niin hyvin että autoa saisi omin voimin liikutettua eteenpäin. Niinpä tekniikka on istua ja ohjata kun äiti tai issee tuuppaa autoa eteenpäin. Tai ihan vaan istua, kun autoa tuupataan eteenpäin JA ohjataan myös samalla. Ihan hirveän pitkää lenkkiä ei tämä mamma kyllä jaksa tuolla liikennepuistossa tällä tekniikalla tehdä, vähän salaa jo haaveilen ensi kesästä, kun kuvitelmissani istun puiston penkillä kahvikupponen kädessä kun poika kuluttaa omatoimisesti aikaa autoradalla…
Näin lomien alettua on liikennepuistossa ollut melkoiset liikenneruuhkat! Autoja on vaikka kuinka monta, ja silti autoille muodostuu välillä jonoa. Samasta syystä ei tässä postauksessa ole kovin montaa kuvaa, ymmärrettävästikään kun en tänne vieraista lapsista kuvia laita, ja vähissä on ne kuvat joissa muita autoilijoita ei ole.
Ruuhkat ajoivat meidät eilen myös puistonpenkkien sijaan idyllisesti ison vanhan puun alle eväsmehulle ja -kahville, ja lopuksi olikin kiva huomata, että olin onnistunut istumaan pihkakasaan… Puistoilua saatiin jatkaa housut pihkasta takapuoleen kiinni liimautuneina, ja kotona sitten lioteltiin pihkaa tärpätillä pöksyistä irti 😉
Tämän trooppisen hiostavan ja kuuman päivän jälkeen tuntuu kyllä hassulta, että nämä kuvat on otettu eilen! 
Tykkään tosi paljon tästä meidän uudesta asuinpaikasta, täällä kun on niin paljon kivoja paikkoja mihin kesällä pyöräillä, vaikka me nyt ollaankin vähän jumituttu tähän liikennepuistoon 😉
Onko teillä lempparipuistoa?

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

Niin missä tämä puisto on?

S

Avatar

Heips! Ihana blogi Sinulla! =) Jos saisi esittää toiveen, niin äitin päivänasu-kuvia ja pukeutumiseen liittyviä juttuja saisi olla enemmänkin 🙂 Tykkään tyylistäsi, ja olisi kiva kuulla suosikkimerkeistäsi ja saada myös vinkkejä omaankin pukeutumiseen! =)

Avatar

Kiitos, ihana kommentti! 🙂 Tykkään kyllä tehdä päivän asu postauksia, aina kun saan jonkun (eli miehen) kameran taakse 😉 Koitetaanpas toteuttaa näitä lisää :))

Avatar

Meidän kaupungin liikennepuistossa on erikokoisia autoja ja pienemmille kuskeille vanhemman työnnettävä ja tarvittaessa myös työntöaisasta ohjattava auto. Tänä kesänä pitää ehdottomasti mennä useammin, kun aiempina vuosina on käyty vain kerran kesässä.

Avatar

Kuulostaapa ihan mahtaville nuo työntöaisasta ohjattavat autot! Ei nimittäin mikään maailman mukavin asento tuo kumarassa auton työntäminen ja samalla toisella kädellä rattiin kurkottaminen 😀

Avatar

Liikennepuisto on kyllä kiva ja meidänkin tyttösten mieleen. Ja Seikkailupuisto on myös mieluinen ja nyt on kiva, kun pääsee samalla reissulla uimaankin. 🙂

Avatar

Seikkailupuisto on kyllä tosi kiva myös! Me ollaan vaan nyt jumituttu tuonne Liikennepuistoon, niin ei ole Seikkailupuistossa tullut käytyä kuin paristi tänä kesänä 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä