ÄITIN NEUVOLAKUULUMISIA

Tänään pääsi taas pitkästä aikaa kuulemaan vauvan sydänääniä, ja joutui astelemaan vaa’alle katselemaan uusia painolukemia… Se oli siis neuvola taas tänään, raskausviikolla 23+2.
Perusneuvolassa katseltiin perusasioita, painoa, hemoglobiinia, verenpainetta, kuunneltiin ne sydänäänet ja sain mukaani Kelan paprut täytettäväksi. Kaikki oli juuri niinkuin pitääkin, mitä nyt paino nousee edellisestä raskaudesta tuttuun tapaan kohisten, yhyy…Tällä hetkellä painoa on kertynyt 7,5kg ensimmäisestä neuvolasta, mikä on tietty melkoisesti jos ajattelee, että vauva painaa tällä hetkellä sen puolisen kiloa.
Sokerirasitukseen en onnekseni joudu tälläkään kertaa! Hassua, kun tuntuu että toisissa paikoissa sinne lähetetään kaikki, mutta en kyllä valita 😉
Verenpaine oli noussut nippanappa sadan yläpuolelle, eli melko matalalla mennään, mutta kuulema ihan normaalia tässä vaiheessa. Sunnuntaina sain ihme pyörrytysolon, joka vei muutamaksi tunniksi sängynpohjalle, saattoi johtua tuosta verenpaineesta, tai sitten vauva kuulema saattoi painaa masussa jotain valtimoita tms, mutta ihan normaalia sekin. Muuten oma olo on ollut mitä parhain!
Päällä oli taas melkoinen rentoiluasu, Mamaliciouksen mammafarkut, Vansin rento college ja jaloissa Converset. Tällä hetkellä, kun löysemmät paidat vielä mahtuu, mutta pituus niissä alkaa käydä lyhyeksi, on pelastus Vero Modan pitkät perustopit! Tänään vaan kaikki olivat pesussa, mutta onneksi edes tuommoinen pitsireunatoppi löytyi kaapista.
Nämä kuvat tulivat nyt jotenkin hassusta kuvakulmasta tai ehkä tuo löysä paita hämää, koska maha ei kyllä ole mitenkään kutistunut viime näkemästä, vaan ihan yhtä valtava se on livenä edelleen 😀
Aivan i-h-a-n-a-a muuten, että tänään paistoi aurinko! Monta päivää kestäneiden sateiden jälkeen en kaipaa edes hellettä, vaan ihan jo aurinko ja muutama lämpöaste enemmän riittää saamaan superhyvälle mielelle!
Loppuun vielä parempi kuva korviksista, jotka osassa kuvissa vähän näkyykin. Bongasin nuo Ted Bakerin rusettikorvikset viime kesänä laivalta, mutta en ostanut niitä koska olin jo samaiselta reissulta ostanut toisenlaiset korvikset. Nyt pari viikkoa sitten näin nämä taas laivalla, joten ostopäätöstä ei tarvinnut miettiä sekuntiakaan! Rrrakastan kaikenlaisia rusetteja, ja nuo on kyllä niiin söpöt!
Ps. käykäähän osallistumassa Netflix-arvontaan, joka löytyy tämän postauksen alta! 🙂

Kommentit

10 kommenttia
Avatar

Ihania kuvia 🙂 Tsemppiä raskauteen !!

Avatar

Hieno juttu, että neuvolassa kaikki oli vauvalla (ja tietty sinullakin) hyvin♥ Onpa muuten söpö tuo sun Hello Kitty -paita, aivan ihana! Ja rusetit iskee muhunkin! Korvikset on tosi kauniit!

Avatar

Kiitos! Hello Kitty ja rusetit on kyllä niin mun lemppareita <3

Avatar

Olet kauniisti raskaana!
Minulla nousi ensimmäisestä lapsesta paino melkein 30 kiloa ja jännityksellä odotan kuinka nyt käy…

Avatar

Voi kiitos! 🙂 Mulle kertyi ekasta 16kg ja sekin kyllä tuntui paljolta! Samassa tahdissa taitaa mennä nytkin… 😉

Avatar

Kivat kuulumiset, ihana masu 🙂 Nuo rusettikorvakorut ovat kyllä söpöt!

Avatar

Kiitos 🙂 Rusetit uppoaa muhun kyllä aina 😀

Avatar

Kaunis masu. 🙂 Ps. Sokerirasitukseen on meille terkkareille selkeät raamit, kenet sinne kuuluu ohjata.. Ei ketään huvikseen lähetetä 😉 fakta on vaan Se, että raskaus diabetes yleistyy ja hoitamattomana voi olla kohtalokas. Hyvää loppu raskautta 🙂

Avatar

Kiitos 🙂 Joo ei sinne varmaan huvikseen lähetetä, mutta tuntuu että melkein kaikki joutuu, niin tuntuu onnekkaalta välttää se 😀

Avatar

Ihanat nuo rusettikorvikset!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä