ISOJEN POIKIEN SÄNKY JA ALEVINKKI LAKANOIHIN

Me käytiin Veikon kanssa jo aikapäivää sitten tilaamassa Askosta lapselle isojen poikien sänky. Hyvinhän Veikko on laidattomaan pinnikseenkin mahtunut, mutta ajateltiin, että pinnasängystä olisi kiva luopua hyvissä ajoin ennen vauvan tuloa, ja on kai näin kolmevuotissynttäreiden kynnyksellä muutenkin sopiva aika vaihtaa sänkymallia vähemmän vauvamaiseksi.
Varmaan kuukauden uusi sänky ehti olla varastossa, kunnes vihdoin muistettiin ja saatiin aikaiseksi se kasata. Veikko oli arvaten aivan innoissaan kasauspuuhissa mukana, ja ylpeänä odotti pääsevänsä nukkumaan isojen poikien sänkyyn. Tosipaikan tullen se vanha tuttu pinnis, oma sänky, olisi kuitenkin houkutellut enemmän, mutta hyvin uni lopulta maistui uudessakin pedissä.

Sängyn lisäksi me tarvittiin kaikki muutkin tykötarpeet, ja tehtiin pieni kauppakierros ennen sängyn kasausta. Askosta haettiin sänkyyn sopiva patja ja Finlaysonilta löytyi ihanan pehmeä Familonin junioripeitto ja tyyny. Lakanoita olikin juuri sopivasti alemyyntien aikaan puoleenhintaan ja ensimmäisiksi lakanoiksi valittiin aivan aleprossan perusteella hauskat muumilakanat (kollaasissa ylhäällä vasemmalla).
Kurkkasin nyt Finlaysonin nettikaupan tarjontaa, ja siellähän on vaikka mitä lakanoita isoilla aleprossilla! Siis ihan aikuistenkin lakanoita, mutta keräilin kollaasiin nyt noita meille ajankohtaisia lasten lakanoita. 
Tuosta elefantista lapsella on ollut keltaiset lakanat pinnasängyssä, ja kivaa vaihtelua voisi olla ostaa samat lakanat nyt sinisenä, varsinkin kun ne saa -60% alella. Lumimuumi on myös niin söpö, että sen taidan ostaa jemmaan jo talven varalle, ihan näillä keleillä niitä ei houkuttele vielä käyttöön ottaa 😉
Kollaasin kuvat: Finlayson
Iskeekös muumit tai elefantit lasten lakanoissa?
Sisältää mainoslinkin

Kommentit

14 kommenttia
Avatar

Hei kiva jos oli hyötyä vinkistä! 🙂

Avatar

Lapsia ei ole, mutta muumit iskee ihan kivasti aikuistenkin lakanoissa. 🙂

Avatar

No katoinkin, että kivasti oli muumivalikoimaa myös aikuisille! 🙂

Avatar

Noi muumit voi olla kivat – toisaalta meilä kaivataan nyt myös autot, helinäkeiju ja angrybirds-juttuja. 🙂 Mutta noi on -50 prossan alennuksellakin vielä meille liian kalliita. 🙁 Eli mennään nykyisillä, ilmaiseksi saduilla käytetyillä.

Avatar

Meillä ei vielä onneksi olla angrybirds tms lakanoiden perään, mutta varmaan sekin aika vielä koittaa 😀

Avatar

Oi no muumilakanat on ihanat! 🙂
Kiva, että teillä on sujunut siirto isompaan sänkyyn hyvin.. Täällä kauhulla odotetaan sitä päivää kun pitäisi pinnasängystä luopua 😀

Avatar

Meillä meni kyllä siirto isompaan sänkyyn ihan uskomattoman hyvin! Parina-kolmena iltana muisteltiin sitä ihanaa _omaa sänkyä_, mutta silti uni maistui jo ensimmäisenä yönä uudessa sängyssä! 🙂

Avatar

Kiitos vinkistä! Muumit ovat ihania…niin lapsille kuin aikuisillekin ;D
Ja ihana seesteinen huone <3

Avatar

Kiitos! Tuo huone on kyllä omakin lemppari <3

Avatar

Iskee sekä Muumit että Elefantit. 🙂 Elefantti meiltä löytyy punaisena lasten koossa, Muumilakanoita ei vielä ole, Prinsessaa ja Nalle Puhia löytyy kyllä. 🙂 Kohta on meilläkin edessä pinniksestä siirto, kun vain keksittäisiin millainen sänkyratkaisu toteutetaan.

Avatar

Se Elefantti on kyllä tosi kiva, kaikkea muutakin kivaa näköjään löytyy, kuin vain lakanoita 🙂 Tsemppiä sängyn vaihtoon! 🙂

Avatar

Onpas kiva huone!
Nuo fantit voisi olla meidän vanhimman huoneessa mustana, muumit sitten mahdollisesti tyttöjen huoneessa vaaleanpunaisena. Täytyy kuitenkin lisätä, että yksiväriset on tällä hetkellä pop 🙂

Avatar

Kiitos! 🙂 No yksiväriset on kyllä aina kivoja myös! Meillä oli pinniksessä suurin osa yksivärisiä pienellä kuviolla reunassa, mutta taitaa nyt nuo kuviolliset vallata tuon isomman sängyn 🙂

Avatar

Kiitos ale-vinkistä, tilaus tehty! : ) Iskee sekä Muumit että elefantit ja Aapatki on ollu meidän suosiossa, myös meillä aikuisilla.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä