(RASKAUS)ASU ERÄÄLTÄ SYYSAAMULTA, SEKÄ KATSAUS 31. RASKAUSVIIKOLLE

Alkusyksy, ehkä ihanin vuodenaika kaikista! Kirpakan viileät aamut, hämärtyvät illat ja kuitenkin vielä niin lähellä mennyttä kesää, kaukana tulevasta talvesta.
Tiedän, että sitä kesää tulee vielä monet kerrat ikävä, mutta tällä hetkellä olen niin kyllästynyt niihin kesävaatteisiin, että pompin riemusta kun sain vihdoin kiskoa farkut jalkaan! (Ehkä vielä enemmän iloitsin siitä, että farkut ylipäätään mahtuivat jalkaani kesän jälkeen…) 
Siinä missä pastellivärit ilmestyvät vaatekauppoihin aina kesän kynnyksellä, on burgundy takuuvarma syksyn merkki. Tällä kertaa burgundya venyvän trikootopin muodossa, ja päälle ihanan rento ja muhkea neuletakki. Jos blogissa ei hetkeen näy raskausasukuvia, johtuu se ihan vain siitä, että hiihtelen päivästä toiseen vastaavassa combossa, farkut, toppi ja neuletakki, joten mitäs sitä kerran nähtyä uudelleen kuvaamaan ;D
Toppi Vero Moda // Neuletakki Vila // Farkut Mamalicious // Kengät Vagabond
Tällä hetkellä mennään 31. raskausviikolla, tarkalleen viikkoja on kasassa 30+5.
Ensi viikolla on vihdoin raskauden toinen neuvolalääkärikäynti, mitä odottelen jo kovasti! 
Tavalliset neuvolakäynnit on vauvan sydänäänien kuuntelua lukuunottamatta enemmänkin äidin voinnin tarkkailua, joten innolla odotan ensi viikkoista lääkäriä ja ultraa, ihanaa pitkästä aikaa nähdä ja kuulla vauvan kuulumisia.
Koska oma vointi on aivan loistava, oletan tietenkin, että vauvallakin on edelleen kaikki hyvin. Eniten kiinnostaisikin tietää jonkinlaista kokoarviota, minkä kokoinen vauva siellä masussa on.
Veikko oli syntyessään 3070g ja 50cm, joten olen koko aika kuvitellut tämänkin vauvan olevan pieni ja siro. Viime aikoina olen kuitenkin alkanut kauhulla miettimään, jos kasvatankin mahassani jättiläisvauvaa! Mahassa myllätään välillä niin kovaa ja rajusti, että voisi kuvitella sielä olevan jonkin sortin turnajaiset käynnissä (mikä sopii kyllä kuvioihin oikein hyvin, onhan tuleva isoveli jo keksinyt vauvalle nimenkin, joka on ”Ritari”) 😀
Jos nyt jotain raskausvaivoja täytyisi keksiä, niin suureksi kasvaneen mahan myötä on selkä alkanut väsymään. En voi sanoa kärsiväni varsinaisista selkävaivoista, mutta isosta mahasta seuranneen kehon asennon muutoksen kyllä huomaa selässä. Tai sitten kaikki johtuu vain näistä kertyneistä ylimääräisistä kiloista, joita selkäparkani joutuu kannattelemaan… 😉
Kaikenkaikkiaan olen kyllä onnekas, sillä mistään ”oikeista” raskausvaivoista en edelleenkään kärsi.
Laskettuun aikaan on aikas tarkalleen yhdeksän viikkoa aikaa, ja vauvan täysiaikaisuuteen enää kuutisen viikkoa! Jännää, kivaa ja ihanaa!! Ja sanoinko jo jännää… ♡
Löytyykös sieltä muita, jotka ovat innoissaan alkusyksystä ja syyspukeutumisesta?

Mitäs muille odottajille kuuluu?

Kommentit

27 kommenttia
Avatar

Ihana kommentti, ihan huippua jos asu inspiroi!! 🙂
Kiitos, viikot saisivat kyllä vieriä nopsaa lokakuulle asti :))

Avatar

Kauniita kuvia sinusta! Ja kyllä, täällä on myös yksi joka on erittäin innostunut syysvaatteista 🙂 <3

Avatar

Kiitos! 🙂 Syysvaatteet kyllä tuntuu nyt niin mukaville pitkän mekko- ja shortsijakson jälkeen <3

Avatar

Ihanat kuvat ja kaunis äiti! Kävin tällä viikolla ostamassa itelleni ihan saman neuleen ja veikkaan että mäkin tuun kulkemaan siinä seuraavat päivät yötä päivää, mä oon niin neuletakkityyppiä :)!

Avatar

Kiitos :)) Tuo neule on kyllä niin ihana, tekisi mieli asua sen sisällä koko ajan 😀

Avatar

Hei,kauniita kuvia!
Olet kauniisti raskaana!

Minulla löytyy samanlainen Vilan villatakki,se on ihana!

Minulla alkoi 15 sta RV ja vauvamasu löytyy jo ,tähän saakka menty maksimmekoilla ja muilla hameilla…äitiysfarkut laitoin tilaukseen ja innolla odotan koska ne tulee 😉

Avatar

Kiitos! 🙂 Tuo neuletakki on kyllä aivan ihana, varmasti yksi syksyn pidetyimpiä vaatteita 🙂 Maksimekko oli kyllä ihan superkätevä raskausvaate mullakin kesän ajan, mutta ihanaa kun saa vihdoin vaihtaa farkkuihin :))

Avatar

Voiii, miten ihanat kuvat! Mukavia raskauskuulumisia! Mä kanssä tykkäilen alkusyksystä (vaikka toki kesä on kaikkein ihaninta aikaa)!

Avatar

Kiitos!! 🙂 Joo onhan se kesä kyllä kieltämättä ihaninta aikaa, mutta superkauan kestäneiden helteiden jälkeen tämä alkusyksy tuntuu taas ihan parhaalle 😀

Avatar

Ihania kuvia raskaudestasi -kivoja muistoja myös tulevaisuutta varten.
Mä tykkään myös syksystä ja ihanaa kun saa polttaa kunnolla kynttilöitä.
Mukavaa sunnuntaita.

terkuin.Sanna

Avatar

Kiitos :)) Hämärtyvät illat on kyllä yksi parhaista syksyn jutuista, kun saa vihdoin kaivaa kynttilät esiin 🙂
Mukavaa sunnuntaita sinullekin!! 🙂

Avatar

Ihanat maisemat näissä sun asukuvissa, tuo vilapelto on niin kaunis. Mistähän löytäisin läheltä viljapellon niin kävisin ottaan ministä kuvia. Asusikin on kiva, toppi tosi kivan värinen ja tuo neuletakki, molemmat ihanan syksyisiä! Kivaa sunnuntaita!

Avatar

Ootko muuten ostanut tuon neuletakin nyt Vilasta? Tuollainen nimittäin saatava,

Avatar

Kiitos 🙂 Mä niin rakastan tuommoista viljapeltomaisemaa! Ja seuraavaksi odottelen sitä, kun nuo viljat puidaan ja saa taas vähän erilaisia viljapeltokuvia :))
Neuletakki on ihan juuri ostettu, ostin sen kyllä Anton&Nina lastenvaatekaupasta (jossa siis myös aikuisille mm. Vilaa), mutta luulisin että sitä myös Vilasta löytyy nyt parhaillaan 🙂

Avatar

Kyllä minäkin olen nyt nauttinut näistä alku syksyn päivistä, kun on vielä suht lämmintä, mutta ei läkähdyttävä helle. Pimenevät illat ovat parasta mitä tiedän elokuussa. 🙂 Kesää en kaipaa enään yhtään, mutta en kyllä talveakaan, 😉

Avatar

No ihan samat aatokset, että kesää en enää kaipaa, vaikka se aivan ihana olikin, mutta en vielä talveakaan odota… Eli nyt on juuri hyvä!! 🙂

Avatar

Tämä on ollut niin pitkä ja kuuma kesä, että mielellään jo antaa ilmojen viilentyä ja mukavaa pukeutua taas neuleisiin. Farkut, toppi ja villatakki ovat minunkin luottoasuni vaikken ole raskaanakaan :). Mukavaa ja klassista.

Avatar

Ihan sama olisi mullakin myös ilman mahaa, neuletakit on vaan niin ihania kesävaatteiden jälkeen 🙂

Avatar

Kauniita kuvia kauniista naisesta 🙂 Mutta voi hyvä tavaton noita sinun kenkiäsi! Minä en pysyisi ikimaailmassa pystyssä tuollaisilla 😉 Raskaana ollessani jouduin jättämään vielä pienemmätkin korot pois, kun ryhti muuttui, ja kävely oli muutenkin kuin ankalla 😉

Avatar

Kiitos :)) No mulla on kyllä myös useimmiten matalat kengät, myös silloin kun en ole raskaana 🙂 Mutta tuommoisia kiilakorollisia kyllä tykkään joskus käyttää, nuo Vagabondit on ainakin tosi hyvät jalassa, ja pystyy pitämään näin isomahaisenakin 🙂

Avatar

Ihana vauvamasu! Itse olen myös innoissani syksystä, sillä alkoi jo pikkuhiljaa tympiä kuumat kelit, sekä ne yhdet ainoat shortsit, jotka enää mulle tässä tilassa mahtuivat… Syksy tuo pukeutumiseen vähän monipuolisempia vaihtoehtoja, varsinkin raskaana oleville 🙂

Avatar

Kiitos 🙂 Mulla oli myös tasan yhdet shortsit, en malttanut useampia ostaa kun ei yhtään tiennyt kauan ne helteet kestää 😀 Ihanaa kyllä välillä pukeutua muuhunkin kuin niihin shortseihin tai hameisiin ja mekkoihin 🙂

Avatar

Ihana Eloveena-tyttö 🙂 Asusi on todella kaunis,
burgundinpunaisen ja hamaan liitto toimii aina.

Löysin tänne ihanaan blogiisi ihan äskettäin,
tervetuloa vastavierailulle blogiini, jossa seikkaillaan
mm. Turun saaristossa.

Avatar

Kiitos :)) Täytyypä tulla kurkkaamaan sinun blogiisi! 🙂

Avatar

Mäkin olen innoissani syksyisemmästä pukeutumisesta: viileämmät säät mahdollistaa vihdoin hiukan monipuolisemman yhdistelyn, jonka lisäksi ensi viikolla alkavien opiskelujen vuoksi on kiva alkaa pukeutua hiukan ryhdikkäämmin 🙂

Mulla on meneillään 27. rv ja mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea päälle tulevien viikkojen aikana vielä mahtuu… Sunkin päällä olevan farkut + toppi + neuletakki(/mun tapauksessa myös bleiseri) -yhdistelmän lisäksi suunnittelen puketuvani mekkoihin: olen hankkinut muutaman raskausmekon leggareineen ja sukkahousuineen. Ajattelin yhdistää niitä ainakin nahkatakkiin. Ja toivon kovasti että syksy pysyy kohtuullisen leutona äityislomani alkuun saakka, sillä paksuihin raskausvaatteisiin en ole panostanut…

Avatar

Syksyiset mekot ja sukkahousut on myös niin parhaita syysvaatteita! 🙂 Mäkään en ole panostanut ollenkaan paksuihin äitiysvaatteisiin, vaan optimistina uskon että lokakuun loppuun mennään mukavan lämpoisessä ja aurinkoisessa syksyssä.. 😀

Avatar

Voi hitsit, kiitos tästä postauksesta! En (todellakaan..!) ole nyt raskaana (pojat 9kk ja 2,8kk) mutta asusi kyllä inspiroi nyt ihan täysillä 🙂 Mulle tuli juuri alkuviikosta H&M paketista samansävyiset farkut kuin sulla tässä kuvassa ja jotenkin en muka osaa yhdistää niihin kuin perus mustaa, valkoista ja harmaata. Juuri tänään mallailin burgundyn väristä paitaani että hot or not ja en sitten laittanut sitä kun tuli niin epävarma olo 😀 Nyt tiedän että ne käyvät paremmin kuin hyvin yhteen, kiitos sun tämän asupostauksen.

Ihanaa loppuraskautta ja toivotaan vikojen viikkojen vierivän nopeasti 🙂 Olen sinun blogiasi aina silloin tällöin käynyt kurkkimassa, mutta kun nykyään sitä ei kerkiä kaikkea enää samalla tahtia enää seuraamaan…..

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä