SYNTTÄRISANKARI JA YKSI MASU

Meillä on jo muodostunut perinteeksi käydä ikuistamassa synttärisankari ihanan Piritta Lipiäisen luona. Elokuun lopulla pääsi meidän kolmevuotias taas kuvattavaksi ja saatiin jälleen aivan ihania kuvia muistoksi. 
Synttärikuvien ohessa on ollut kätevä napsia myös muutama perhekuva. Niin harvoin, jos ollenkaan, tulee muutoin otettua kuvia koko kokoonpanosta, että ihana ikuistaa koko perhe kerran vuodessa.
Tällä kertaa otettiin myös muutama masukuva muistoksi. Vielä ei ole tullut vauvamasua ikävä (ennemminkin toivon, että pääsen lopustakin pullataikinamahasta eroon, hahah), mutta tiedän, että kuvia tulee vielä joskus haikeudella katseltua, mun viimeinen vauvamasu ♡

Kuvat Piritta Lipiäinen
Olettekos te tavanneet käydä synttärikuvauksissa, vai luotatteko kotikameraan?

Kommentit

17 kommenttia
Avatar

Mukavaa, että kävitte!
Ihania ja onnellisia päiviä teille kaikille :)!

Avatar

Aivan hurmaavia kuvia ♡♡ mitkä ihanat muistot ♡♡

Avatar

Tykkään kyllä Pirittan kuvista ihan superpaljon ja ihanat muistot tosiaan jää <3

Avatar

Oi miten ihania kuvia ja muistoja! 🙂

Avatar

Näistä jää kyllä kivat muistot ja varmasti osa päätyy taas seinälle asti 🙂

Avatar

Ihania kuvia!! Meillä on ainakin toistaiseksi menty kotikameralla, mutta eipä tosiaan tule noita perhepotretteja otettua oikein koskaan!

Avatar

Vaikka itsekin käyttää kameraa melkein päivittäin, niin tosi harvoin sitä pääsee koko perheen kanssa kotioloissa samaan kuvaan! Kiva saada muistoksi näitä perhekuviakin kerran vuodessa ja synttärikuvat tietty myös 🙂

Avatar

Pirittalla ollaan käyty muutamia kertoja.Ihan paras kuvaaja!

Avatar

Ei ole kyllä meilläkään tullut mieleenkään käydä muualla synttärikuvissa, kun kerran ollaan Pirittalle päädytty :))

Avatar

Mahtavia kuvia!

Avatar

Me tykätään myös! :))

Avatar

Ihania kuvia! Itse koen olevani hieman outolintu meidän tuttavapiirissä, kun vien lapsia valokuvaajalle. (Moni ei vie edes 1-vuotiskuvaan.) Mielestäni ne on niin arvokkaita muistoja. Uuden vauvan kanssa toteutamme pitkäaikaisen haaveeni ja menemme Laura Schneiderin vastasyntyneen valokuvaukseen. Samalla otetaan kuva koko perheestä sekä veljeksistä. En meinaa millään malttaa odottaa. Meille on tullut tavaksi viedä pojat paikalliseen valokuvaamoon kerran vuodessa joulun aikaan, jolloin valokuvaamossa on joulukorttikuvauskampanja. Itse en halua joulukortteja, vaan niille vaihtoehtoisena yhden isomman kuvan. Mielessäni on aina jokin teema, joka kuvauksessa toteutetaan ja samalla saan joka vuosi ainakin sen yhden kuvan muistoksi. Vuosi sitten käynnistettiin myös "projekti vuodenaikakuvat". Sain idean, että kuvataan veljes- ja perhekuvat luonnossa vuodenaikateeman mukaan. Kaikenlaista muutakin on tullut kuvattua vuosien varrella. Valokuvat ovat kyllä aarteita!

Avatar

Vau, luin Hesaria verkosta. Ihana juttu ja vielä lisämuisto teille. Huippu lahjan saitte. Meillä on kuvauspäivä huomenna, oli kiva kurkistaa kuvauksiin jo etukäteen 😉

Avatar

Laura oli kyllä superammattilainen, oli aivan ihana käydä ja lehtijutusta jää tietty ihana muisto myös 🙂 Mukavaa kuvauspäivää teille ja lämpöiset onnittelut vauvan syntymästä!! <3

Avatar

Kiitos!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä