TESTASIN JA IHASTUIN, ELI ÄITIN SUOSIKKIKENGÄT JUST NYT

Oli synkkä ja myrskyinen yö… Tai oikeastaan ihan tavallinen lokakuinen aamupäivä, mutta tuo ensimmäinen lause nyt vaan kuvastaa paremmin näitä viime päivien säitä. Peruslokakuuta siis. 
Ajatuksena olisi ihana hautautua viltin ja teekupposen kanssa sohvannurkkaan, mutta kahden pienen lapsen ja neljän pienen terrierin taloudessa se ei taida onnistua, vaan pihalle täytyy lähteä joka päivä, ja vieläpä useamman kerran päivittäin. 
Sainkin Crocsilta testiin kengät, jotka sopivat ihan täydellisesti näihin koleisiin syyspäiviin! 
Kyseinen kenkämalli on nimeltään Women’s Crocs ColorLite Boot, ja kenkiä löytyy naisille neljässä värissä, joista itselleni valitsin nämä vaaleat. Myös lapsille löytyy ColorLite-kengistä oma malli, aivan supersöpöt pikkuisille!
Onko ne nahkaa?, kysyi mieheni ensimäisenä kun näki nämä kengät. Nämä tosiaan muistuttavat kovasti nahkakenkiä, vaikka materiaali ei nahkaa olekaan. Sisältä löytyy ihanan pehmoinen vuori, mikä saa kengät tuntumaan kuin tossuilta jalassa, ja mielestäni nämä ovatkin vähän kuin Crocsin versio matalavartisista ugg-saappaista.
Alkukuusta pidin näitä kenkiä tennareiden ohessa, mutta ajanmittaa tennarit jäivät ja jalkaan on sujahtaneet kerta toisensa jälkeen ColorLitet. Ehkä kertoo jotain kenkien monikäyttöisyydestä ja mukavuudesta…
Omiaan nämä ovat mielestäni leikkipuistoon, kun jalkaan haluaa laittaa jotain vähän siistimpää kuin peruslenkkarit, mutta kuitenkin jotain, millä jalat pysyvät takuuvarmasti lämpöisenä pidemmänkin puistoreissun ajan. 
Puistoreissujen lisäksi nämä kengät ovat päässeet niin peruskauppareissuille, kuin pidemmänkin kaavan shoppailuun, neuvolaan ja kahvilaan. Eli käytännössä olen talsinut näillä kaikki meidän arkiset menot viime aikoina.
Vaikka vesikeleille valitsenkin toiset kengät, eivät nämäkään pikkuisesta sateesta säikähdä. Kuitenkin nämä koleat ja melko kuivat säät ovat niitä, joille nämä kengät valitsen ja joihin nämä ovat mielestäni ihan parhaat.
Vaikka nämä suosikkikenkäni just nyt ovatkin, en sentään näitä sisällä pidä, saati tanssi riemutansseja kengät jalassa, toisin kuin meillä eräs… Kurkkaa instagramista @annikakarkkipurkki videonpätkä meidän kolmevuotiaan uusista lemppareista! 😉
Mitäs te pidätte näistä kengistä? 
Onkos jollain muulla näistä kokemusta?

Kommentit

16 kommenttia
Avatar

Kuulostaa tutulle… Meillä poika ei muita kuin Crocseja pitäisikään 😀

Avatar

Ihanat, vastasin muuten tänään haasteeseen blogissani, Kiitos <3

Avatar

Hei kiva, täytyypä tulla kurkkaamaan! <3

Avatar

Kivan näköiset kengät ja onpas muuten ihana lettikampaus sinulla! 🙂

Avatar

Kiitos! Letti on kampaajareissun jäljiltä, kunpa osaisin väkertää itsekin samanlaisen… 😀

Avatar

Hypistelin noita Prismassa! Kivan tuntuiset ja kevyet!

Avatar

Nämä ovat kyllä kuin tossut jalassa! 🙂

Avatar

Onpa hienot!

Avatar

No eikös! :))

Avatar

Noihan on ihan mun näköset! 😀 Kiitos taas vinkistä!

Avatar

Hei kiva jos oli vinkistä hyötyä! :))

Avatar

Siellä samat testissä mitkä täälläkin! 🙂 Lauantaina kanssa postailin 🙂

Ovat olleet itsellekin ihan ykköset, ja keliin kun keliin nyt mennyt 🙂 Ja moneen tilanteeseen! Huippikset on! 🙂

Nuo vaaleatkin näyttää niin kivalta, itse kun valitsin ne ruskeat 🙂

Mahtavat kuvat! <3

Avatar

Nää on kyllä ihanat, ja uskon että menee talvellakin leudoilla keleillä!
Kiitos! <3

Avatar

Tänään noita juurikin testasin ja olihan ne vaan ihanat jalassa…

Avatar

Eikös! Ihanan pehmoiset ja niin kevyet! 🙂

Avatar

Mä ostin tytölle vaaleanpunaset ja nyt ei enää muita käytäkään kuin pakolla eli ilmeisestikin on lapsistakin tosi ihanat 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä