TOIVEPOSTAUS: VAUVAN ULKOPUKEUTUMINEN

Sain jokin aika sitten postaustoiveen vauvan ulkopuketumisesta, ja tässä postauksessa kurkataankin miten meidän vauva pukeutuu ulos. Myöhemmin tulossa postaus jossa katsastetaan millaisia haalareita ja asusteita on verkkokaupoissa tarjolla pienille vauvoille.
Kaikki meidän vauvan tällä hetkellä käyttämät ulkovaattet ostin jo ennen vauvan syntymää, ja onnekseni suurin osa näistä onkin oikein hyvän kokoisia ja toimivia!
Sairaalasta kotiin vauva matkasi suloisessa H&M:n nallehaalarissa, päässään Reiman ihana korvallinen villamyssy. Näissä samoissa vaatteissa kuljetaan edelleen kun ollaan autolla liikenteessä. Haalari on melko ohut, mutta meillä on turvakaukalossa esikoisen vanha Eisbärchen-lämpöpussi, jonne vauvan voi sujauttaa kevyemmissäkin vaatteissa.
Siltä varalta, että 50cm nallehaalari ei olisi ollut vauvalle sopiva, tai olisi liian ohut, ostin myös Reiman kevyesti topatun harmaan haalarin koossa 50-56cm, ja siihen sopivan tummansinisen Reiman myssyn ja samaan sävyyn Po.Pin tumput. Tätä settiä ollaan käytetty vaunuillessa, ja haalarin alle on vielä puettu Po.Pin ihana neulehaalari. Vauva vaunuissa makuupussin sisään ja varmasti tarkenee!
Nuo Reiman myssyt on meillä olleet kyllä kaikkein pidetyimmät, koko 36 istuu pikkuiseen päähän juuri sopivasti. Saman merkin haalari puolestaan on sen verran reilua mitoitusta, että toistaiseksi meidän pikkuisella ei riitä vielä pituus, että jalat saataisiin lahkeisiin asti 😀 Kun kädet on puettu hihoihin ja pää hupun sisään, heiluvat varpaat haalarin haarakiilan kohdilla… 😉 Vaunuissa se ei tietenkään haittaa, mutta vähän saadaan vielä kasvaa, että tätä haalaria voidaan käyttää myös turvakaukalossa.
Joskus raskausaikana bongasin lastenvaatekaupan alerekistä supersöpön Benettonin tikkitakin. Kun tämän vaihtaa Reiman harmaan haalarin tilalle noiden samojen asusteiden kanssa, niin vauvalla on päällään aivan syötävän suloinen kaupunki- tai kyläilyasu. Ehkä nämä tämmöiset takit on vähän turhuusvaatteita pikkuisella vauvalle, mutta välillä on kiva vähän söpöstellä!
Tuo ihana Po.Pin neulehaalari on muuten verkkokaupassa alessa, jos joku on siitä samaisesta kiinnostunut!
Mitenkäs teidän vauva puetaan ulos, onko samoja suosikkeja?

Kommentit

10 kommenttia
Avatar

Meillä on ristiäiset jo parin viikon päästä, ja vaatteet vielä hankkimatta! Mutta kiva idea, teen varmasti postauksen poikien juhlavaatteista ja voisin kyllä tehdä vauvan sisävaatteistakin! 🙂

Avatar

Voi ei, miten suloinen pikkumies ja aivan yli-ihanat vaatteet! Vinkkaa jos oot jossain vaiheessa myymässä jotakin näistä. 😀 Noi Po.pin neulehaalarit näytti ainakin olevan jo loppu NB-koossa :/

Avatar

Saa nähdä maltanko näistä ihan pikkuisista vaatteista luopua… 😀 Mutta vinkkaan jos päätänkin laittaa myyntiin 🙂

Avatar

Tiedätkö saako noita ihania reiman myssyjä vielä jostain? 🙂 tuota tummansinistä siis

Avatar

Olen ostanut sen Ideaparkin Reima outletista, mutta siitäkin on jo aikaa.. Unna on myssyn nimi, jos vaikka googlettamalla sattuisi vielä jostain löytymään 🙂

Avatar

Söpöt sukat <3

Avatar

Ne on kyllä superihanat! <3

Avatar

Kiva postaus, itse tein jokin aika sitten samanlaisen 😉 Tuo Reiman tummansininen hattu on söpö, taidanpa hankkia samanlaisen meidän vauvalle. Kivaa viikonloppua!

Avatar

Täytyypä tulla kurkkaamaan millaiset ulkoilusetit teidän vauvalta löytyy! 🙂 Mukavaa viikonloppua! 🙂

Avatar

Tuo Popin neulehaalari kera tikkitakin on kyllä aivan supersöpö! Ostin meille kesällä alesta tuon tikkitakin vaaleansinisenä koossa 74cm. Ajattelin, että olis sitten keväällä sopiva söpöstelyvaate 😉 Vähän vastaavan palmikkoneulehaalarin ostin KappAhlin Newbie-mallistosta koossa 62cm ja 74cm. Meidän vauva on käyttänyt veljensä vanhaa POPin windfleecehaalaria ja mummin tekemää ruskeaa merinovillahaalaria. Aika paljon isompien kuskausten vuoksi ollaan oltu liikkeellä autolla, jolloin turvakaukalon lämpöpussin alle ei ole tarvinnut kuin sisävaatteet sekä tarvittaessa lisää peittoja väliin ja päälle. Erehdyin ensin pukemaan lämpöpussin sisälle haalarin, jolloin vauva herätessään oli aivan hikinen. Tuo lämpöpussi on ollut kyllä tosi kätevä paikasta toiseen (sisälle ja ulos) siirryttäessä. Olis kiva nähdä postaus myös teidän vauvan sisävaatteista. Mä oon käyttänyt tällä vauvalla pääasiassa POPin ja KappAhlin Newbie-malliston sisävaatteita sekä veljien vanhoja Tutan puolipotkareita. Onko teille tulossa ristiäiset/nimiäiset? Vauvan ja isoveljen juhlavaatetuskin kiinnostaisi. Meidän poikien juhlavaatteet on tamperelaisen Miraakkelin mallistosta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä