1 KK

Meillä ollaan vietetty jo ensimmäistä merkkipäivää, kun pari päivää sitten vauvalle tuli mittariin ikää tasan yksi kuukautta!
Vauva on varsin tyytyväinen tapaus, nukkuu ja syö ja välillä herää hetkeksi ihmettelemään maailman menoa.
Päivässä jaksaa yleensä olla pari pidempää jaksoa hereillä, joista toinen on monesti onnekkaasti osunut iltaan, jolloin myös iltatankkailut on suoritettu ja yöllä ollaankin sitten saatu nukkua paria nopsaa maitotaukoa lukuunottamatta. Toki mukaan mahtuu niitäkin öitä, kun hereillä olot ja tankkailut osuukin yöhön, ja joskus saattaa masuvaivatkin harmittaa ja valvottaa, mutta useimmiten yöt sujuu hyvin.
Alkuun olin vähän huolissani, saako vauva tarpeeksi maitoa, ettei raukka vaan näänny nälkään! En tiedä mistä tuo ajatus tuli, mutta viimeistään 1kk neuvolan jälkeen sai huokaista helpotuksesta, paino on noussut kohisten ja pituuttakin oli tullu monta senttiä lisää! Strategiset mitat yhden kuukauden iässä olivat jo 3652g ja 52,5cm ja varmaan saadaan pian ottaa jo 56cm vaatteetkin käyttöön!
Parin viikon päästä meillä juhlitaan jo vauvan ristiäisiä, ihanaa kun saadaan ottaa nimi käyttöön! Me ollaan kotonakin vielä puhuttu vauvasta tai ritarista, kuten Veikko vauvan on nimennyt, sillä muuten taitaa vauvan nimi olla esikoisen toimesta jo kaikkien tiedossa ennen ristiäisiä 😉
Isoveli muuten suhtautuu vauvaan edelleen suurella ylpeydellä ja innolla, ja näin kuukauden jälkeen taidan jo voida huokaista helpotuksesta, ettei meillä ehkä mitään suurempia mustasukkaisuusdraamoja tullakaan näkemään. Toki varmasti asiaankuuluvat veljelliset nahistelut ovat edessä, kun vauva kasvaa ja on sopivassa iässä sotkemaan isomman leikkejä, mutta toistaiseksi kaikki on sujunut paremmin kuin olisin osannut ikinä odottaa!
Ihana ja niin rakas, meidän oma pikkuritari ♡
Mukavaa sunnuntaita!

Kommentit

16 kommenttia
Avatar

Instan puolella jo ihastelinkin pientä suloista poikaa <3 Ihanaa viikkoa sinullekin! <3

Avatar

Voi pieni! Ja mikä ihana mutrusuu. <3

Avatar

<3

Avatar

Onpas suloinen vauva. Onnea vielä ihan valtavasti pikkuisesta 🙂

Avatar

Kiitos :))

Avatar

Voih, kuinka hellyttäviä kuvia… onnea! T:Andrea (-joutuu taas taistelee vauvakuumetta vastaan 😉 )

Avatar

Kiitos! 🙂

Avatar

Hän on hurmaava <3 -Minna

Avatar

<3

Avatar

Ihania kuvia ja onnea 1kk pienelle 🙂

Avatar

Kiitos 🙂

Avatar

Kylläpäs aika on mennyt vauhdilla, onnea pikkuiselle ritarille! <3

Avatar

Aika menee kyllä tosi nopskaa! Kiitos <3

Avatar

Onnea kuukauden ikään ehtineelle! On niin kovin mielenkiintoista lukea näitä vauvapostauksiasi, meidän Veikkuli kun on vain päivän teidän vauvaa nuorempi. Hauska yhteensattuma myös se, että meidän pojat ovat aina olleet ritareita (eivät prinssejä) 😉 Täällä myös suunnitellaan kovasti ristiäisiä ja samalla jännitetään nimen paljastamista "suurelle yleisölle".

Avatar

Eikä! Hauska sattuma, että teilläkin on ollut ritareita! 😀 Meillä kovasti jo odotellaan että saadaan alkaa kutsumaan oikealla nimellä :))

Avatar

Voi mikä ihanuus <3 Minäkin olen nyt aivan pikkuvauvan lumoissa, sillä tapasin siskoni 1 viikon vanhan pojan viikonloppuna 🙂
Ihanaa viikkoa <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä