SULOISET VAUVANTARVIKKEET PIKKUVANILJASTA (SIS. ALEKOODIN) SEKÄ MUUTAMAT ARVONNAN VOITTAJAT

Vauva sai jokin aika sitten PikkuVanilja-verkkokaupasta aivan ihanan Baby’s Only lämpöpussin, josta pieni sneak peek kuva yllä. Pussi on ollut siitä lähtien käytössä kun se meille tuli, eikä varmasti pärjättäisi enää ilman! Aiheesta tulossa ihan oma postaus, mutta nyt ajattelin keräillä alle muutamia muita ihanuuksia mitä PikkuVaniljasta löytyy.
1. Capella Stars sitterissä on mukana värinä- ja musiikkitoiminnot 2. Suloinen soittorasia on ihana koriste pinnasänkyyn 3. Mamas&Papas leikkimatto on tyylikäs sisustuselementti vauvanhuoneeseen 4. Laadukas 100% puuvillaa palmikkopeitto on ihana torkkupeitto päiväunille 5. Baby’s Only neulehaalari on suloinen ja varmasti mukava päällä 6. Merino Kids pyjama on ihanaa 100% merinovillaa 7. KINA Booties vauvantossut ovat nahkaa ja sisältä pehmoista villaa 8. BABÉ ihonhoitotuotteista löytyvät tuotteet atooppiselle ja herkälle iholle 9. Once Upon a Time hoitoalusta tuo mukavuutta vaipanvaihtohetkiin 10. Ihanassa säilytyskorissa pysyy vauvan pikkutarvikkeet järjestyksessä 11. Baby’s Only reunapehmuste luo vauvalle turvallisen nukkumapaikan 12. Sophie la Girafe tuotteet ovat hellävaraisia vauvalle 13. Baby’s Only reunapehmuste on kaunista laadukasta neulosta 14. Suloinen korikehto on täydellinen ensisänky pikkuiselle
PikkuVanilja tarjoaa nyt lukijoilleni -10% alennuksen koko valikoimasta vuoden loppuun asti!
Alennuksen saat koodilla: karkkipurkki
Oliko PikkuVanilja teille ennestään tuttu verkkokauppa, vai ihan uusi tuttavuus?
Löytyikö kollaasista omia suosikkeja?

Loppuun vielä muutamat arvonnan voittajat:
Fredriksonin Tupsuliinin voitti Aikku10, Fredriksonin Kakkosen voitti Jiienna, Paccas Oy:n nahkakintaat voitti Stella Vanilja
Onnea voittajille, laittelen teille myöhemmin tänään sähköpostia! 

Kommentit

20 kommenttia
Avatar

Niitä leluja kyllä tosiaan kertyy ajanmittaan ihan kaikissa sateenkaaren väreissä, ja senkin takia olen tykännyt sisustaa lasten huoneet neutraaleilla sävyillä, kun sitä väriä tulee sitten aikanaan niiden lelujen myötä ihan tarpeeksi 🙂

Avatar

Oi ihania juttuja! 🙂 Meiltä puuttuu, vaan se vauva 😉

Avatar

Eikös olekin! Niin suloisia :))

Avatar

Meillä oli kuopuksella tuollainen Mama & Papas korikehto 5.5.v. sitten ja se oli tosi hyvä käytössä.
Mukavaa viikkoa.

Avatar

Tuo kehto on kyllä aivan ihanan näköinen! Mukavaa viikkoa sinullekin! 🙂

Avatar

Meiltäkin puuttuu vauva =DDD ihania juttuja!

Avatar

Hihii 😀 Ihania on kyllä! 🙂

Avatar

Sophie Kiraffin purulelu on meillä ihan pop ja ihania on nuo saman merkin vauvanhoitotuotteet.

Avatar

Nuo purkit on niin ihania, että tekisi mieli ostaa jo pelkästään niiden takia! 😀

Avatar

Onnea voittajille 🙂 Olipas ihania juttuja, onneksi mun siskolla on pieni vauva jolle voisikin hankkia kaikenlaista mukavaa 🙂

Avatar

Nuo tekisi kyllä mieli ostaa kaikki, niin ihania! 😀

Avatar

Meillä ei kans tultaisiin enää toimeen ilman tuota ihanaa lämpöpussia!
PikkuVanilja on tullut hyvinkin tutuksi tässä viimeisten kuukausien aikana, olen totaalisen ihastunut tuotteisiin joita siellä on valikoimassa. Ja huomasin että meiltähän löytyy tuosta kollaasiin sisällöstäkin puolet 😀

Avatar

Lämpöpussi on kyllä ihan huippu! Ja niin ihania juttuja PikkuVanilja täynnä, että tekisi mieli tilata vaikka mitä! 😀

Avatar

Aikku10
Olen tosiaan voittanut, meidän pikkumies saa uuden Tupsuliinin, oletko laittanut jo minulle sähköpostia, en ole saanut sitä vielä? Oo, olen onnekas ja iloinen voitosta, kiitän kovasti.
[email protected]

Avatar

Sähköpostia on nyt lähetetty 🙂

Avatar

Ihania ? ja voi suloista ?

Ja kuinka ihana ylläri täällä odotti,kiitos ?

Avatar

Tosi suloisia kyllä! :))

Avatar

Mua ihmetyttää että nykyään törmää yhä enemmän tällasiin värittömiin lastentarvikkeisiin ts. aikusen muotivärimaailmaan… jotenkin ajattelen että värien näkeminen on vauvalle mieleistä puuhaa.. Muuten ihan kivat tuotteet 🙂

Avatar

Itse tykkään kovasti väreistä, mutta molemmat lapset olen tykännyt pukea vauvana maanläheisiin sävyihin ja samoissa sävyissä on tarvikkeetkin miellyttäneet. Sitten isommiten on reippaammat värit olleet mieleen 🙂

Avatar

Kiitos hyvästä palautteesta, itsekin olen aikoinaan pohtinut samoja asioita, kun hankin tarvikkeita esikoisellemme. Eräs asiakkaani sanoi kuitenkin hyvin: Vauvan huonetta ei tarvitse sisustaa sateenkaaren kaikilla väreillä vain jotta vauva saisi tarpeeksi virikkeitä. Vauvat ovat herkkiä ja kaipaavat myös rauhaa ja levollista ympäristöä. Leikkituokiot ovat erikseen ja jokaisella vauvaperheellä löytyy varmasti kirkkaita värejä ja vinkuvia leluja joka lähtöön. Vauvan voi olla helpompi rauhoittua ja keskittyä, kun kaikki ei koko ajan ole niin aisteja aktivoivaa. Siksi vauvantarvikkeet vaaleissa sävyissä eivät ole sen hullumpi valinta. Jokainen tekee tietenkin valintansa omalla tyylillään:)

Lämpöisin terkuin, Martina/ PikkuVanilja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä