VUOSI 2015 JA ARVONNAN VOITTAJAT

En ole tavannut tehdä mitään varsinaisia uuden vuoden lupauksia, ja samalla linjalla jatketaan tänäkin vuonna. Sen sijaan tykkään tehdä ”vuosisuunnitelmia” näin vuoden vaihtuessa, hauska muuten nyt katsoa mitä vuosi sitten tuli suunniteltua, kyllähän niistä moni kohta taisi toteutuakin!

Vuoden 2015 matkat


Vuosi sitten me pakkailtiin Floridan matkaa varten, suunniteltiin löhölomaa Kreikan aurinkoon, haaveiltiin Englannista ja Pipsa Possu maailmasta. Haaveiltiin myös parista Tukholman-risteilystä vaaria ja enoja katsomaan, sekä autoretkestä Rovaniemelle Joulupukin ja Veikon N&P kummien luo.
Vaikka toinen risteily jäi risteilemättä ja Kreikan aurinko tuolta vuodelta näkemättä, niin olen ihan supertyytyväinen kaikkiin niihin reissuihin ja retkiin mitä viime vuonna saatiin tehdä!

Tälle vuodelle ei ole vielä suuremmin matkasuunnitelmia, joten nythän niitä pitää tehdä!
Kyselinkin jo, innostuisiko Veikon N&P kummit keväisestä tai syksyisestä matkasta jonnekin Eurooppaan. Mulle ei ole kohdemaallakaan niin väliä, Ranska, Italia, Britit, Espanja, Kreikka… Kunhan perillä meidä odottaa talo jossa asustaa ja auto jolla reissata, ja matkaseura on mitä parhainta, niin eihän matkasta voi tulla kuin loistava!

Joku pienempi reissu Eurooppaan olisi kiva tehdä myös, vähän mietittiin jos otettaisiin viime kevään tapaan lento Lontooseen ja hypättäisiin taas samantien autoon ja kohti Etelä-Englantia ja poikettaisiin taas Pipsa Possu maailmaan. Toisaalta olisi kiva löytää tänä kesänä jokin uusi teemapuisto, vinkkejä kivoista saa antaa! (Pariisin Disneylandiin ei olla tänä kesänä menossa)

Aika alussa siis suunnittelut vielä, mutta tämä matkojen suunnittelu on mun mielestä melkein yhtä kivaa, kuin itse matkustus, hahah!

Lisäksi tietty ainakin yksi Tukholman risteily tehdään tänäkin vuonna ja muut pikkuretket kotimaassa sukulaisia katsomaan.

Muuta vuodelle 2015


Viime vuonna kerrytin itseeni viisitoista raskauskiloa, joista nyt pian kolme kuukautta synnytyksen jälkeen on pari jäljellä. Noiden kahden kilon takia en todellakaan mitään laihissuunnitelmia ole tehnyt, varsinkin kun vauva on täysimetyksellä. Uskon, että loputkin kilot karisevat kesään mennessä kuitenkin huomaamatta, mutta silti olisi paikalla vähän miettiä tätä herkuttelua…
Ihan jaksamismielessä tämä sokerin kaksin käsin ahmiminen saa tänä vuonna vähentyä. Karkkipäivä kerran viikossa jokailtaisen karkkipussin rapistelun sijaan voisi olla hyvä alku, vai mitä? Sanoo hän, käsi syvällä karkkikulhossa ja suu täynnä ässämixejä…

Tänä vuonna haastan itseni kokkailemaan parempia ruokia! Olen välillä ihan lopenkyllästynyt samoihin keitoksiin joita pyörittelen meidän kotikeittiössä viikosta toiseen. Onni on ennakkoluulottomasti uusia makuja maisteleva leikki-ikäinen, joten ruokien ei tarvitse rajoittua perus makarooni-peruna-jauheliha-linjalle. Inspistä uusien (helppojen ja nopsien) reseptien metsästämiseen etsitään siis tänä vuonna.

Perinteisiin uuden vuoden lupauksiin lukeutuu vissiin kunnonkohotusprojektit, ja jotain sellaista tämän munkin vuosisuunnitelmaan voisin lisätä. Ettei tarvitsisi puuskuttaa ja läähättää supervauhdikkaan lapsen perässä (tämä pienempi on onneksi vielä varsin hidas liikkeissään, heh) voisin keväämmällä iltojen ollessa jo valoisia aloittaa jonkinlaisen juoksuharrastuksen.
Kuvitelmissani kirmailen loppuvuodesta kevein askelin pitkin lenkkipolkuja, mutta katsotaan myöhemmin miten kävi, heh.

Tälle vuodelle ei ole kodinsisustussuunnitelmia sen enempää, kuin työ- ja vierashuoneen uudistus. Sieltä nakuttelinkin juuri Toriin vuodesohvan ja vitriinin, joten uudistusta toivottavasti on piakkoin tulossa. Muuten katsellaan innostutaanko sisustuspuuhista muissa huoneissa, toisaalta tekisi mieli laittaa vaihtoon koko talo, mutta se ei taidan kuulua kuitenkaan vielä tähän vuosisuunnitelmaan.

Tärkeimpänä tietty on viettää aikaa omien murusteni kanssa. Veikko jatkaa ainakin vielä kevään ajan kerhossa, harrastaa liikkaria ja pian mennään kokeilemaan myös pojan kovasti odottamaa hip hopia. Sitten nähdään jääkö se vain kokeiluksi vai saadaanko siitä uusi harrastus.

Mitään suuren suurta ei tälle vuodelle ole suunnitelmissa, mutta toivotaan että tästäkin vuodesta tulee onnellinen ja hyvä!


Postauksen kuvat on jostain parin viikon takaa, mutta melkein voisivat olla vaikka tältä päivältä. Täällä nimittäin jumitellaan imetysteeppareissa ja lämpöisissä neuletakeissa ja nuo Crocsilta yllärijoululahjaksi saamani ihanat kengät ovat eksyneet jalkaa lähes joka päivä. Vain valkoinen luminen maisema on vaihtunut jäätävään tuuleen ja vesisateeseen, hrrr…

Fredriksonin Herkku-hatut on arvottu, ja koko 48 menee nimimerkille Netteriina ja koko 50 nimimerkille Elmiira
Onnea voittajille!

Onko teillä suunnitelmia tälle vuodelle?

Kommentit

12 kommenttia
Avatar

Tuo on kyllä yks lempparineuletakki, ihana kääriytyä kylminä talvipäivinä 🙂 mukavaa uutta vuotta teillekin!

Avatar

Melko samanlaisia suunnitelmia tälle vuodelle itelläkin! Matkakin tekis mieli johonkin tehdä, mutta pitää ensin katsoa millainen vauva meille syntyy, jatkuvasti huutavan ja tississä roikkuvan kanssa tuskin haaveilen reissaavani mihinkään :). Hyvää uutta vuotta!!

Avatar

Matkasuunnitelmia on ihana tehdä, ja ehtiihän sitä sitten reissata myöhemminkin, jos ei ihan pikkuisen vauvan kanssa onnistu 🙂 Hyvää uutta vuotta!

Avatar

Kuulostaa kivoilta suunnitelmilta, juuri sopivan odottavilta, ei liian mietityiltä. 🙂 Mun pitäisi löytää kans meidän pojalle täältä nyt se break dance tai vastaava kun breikkailee tuossa olkkarissa niin innolla. Mukavaa vuoden alkua!

Avatar

Meilläkin ajatus lähti tuosta break dancesta 😀 Sattumoisin googlailin ja bongasin hip hopin kokeilutunnin, kiva päästä testaamaan 🙂

Avatar

Hyviä suunnitelmia 🙂 tästä se vuosi lähtee 🙂

Ihanaa alkanutta vuotta <3

Avatar

Ihanaa uutta vuotta sinullekin! <3

Avatar

Ihania suunnitelmia, oikein hyvää uutta vuotta Annika <3

Avatar

Hyvää uutta vuotta sinullekin Susanna! <3

Avatar

Hyvänkuuloisia suunnitelmia. Kiinnostaa kovasti tuo suunnitelmasi talon vuokraamisesta ulkomailla. Miten onnistuu jne. Ellen olisi lukenut näitä mietteitäsi, en olisi huomannut, että olen tainnut itsekin miettiä kaikenlaista pientä suunnitelmaa tälle vuodelle. Ilmeisesti jokin alitajuinen juttu 😉 Onnellista uutta vuotta sinulle ja perheellesi!

Avatar

Me vuokrattiin vuosi sitten Floridaan lähtiessä asunto airbnb:n kautta ja neljälle aikuiselle ja yhdelle lapselle se oli tosi paljon kivempi vaihtoehto, kuin kaksi hotellihuonetta. Meillä oli siellä alakerrassa keittiö ja olkkari, ylhäällä 3 makkaria ja 2 kylppäriä. Tuon airbnb:n kautta ajateltiin nytkin katsoa, sitten kun ollaan ensin lennot varattu. Siellä yksityiset ihmiset vuokraavat asuntojaan, toiset omiaan ja monet vartavasten loma-asunnoiksi tarkoitettuja. Varaus maksettiin luottokortilla, mutta airbnb tilittää maksun vuokraajalle vasta vuorokauden kuluttua kun vuokraajat ovat tulleet perille, joten siinä mielessä ihan turvallista on sen kautta varata 🙂
Varaus tehdään airbnb:n kautta, ja jatkosta sitten sovitaan suoraan vuokraajan kanssa mailitse.
Rakastan hotelliaamiaisia, mun mielestä on ihana kävellä suoraan valmiiseen runsaaseen aamiaispöytään, ja ainut huono puoli asunnon vuokraamisessa on, että aamiaiset saa kokkailla sitten itse, mutta toisaalta lapsiperheelle ja isommalla porukalla on myös etu, että kokkailla ja syödä voi omaa tahtia 🙂
Iso etu lapsiperheenä on myös se, että lasten mentyä nukkumaan voi aikuiset jatkaa illan viettoa ja vaikka television katselua olohuoneessa, toisin kuin hotellissa jossa yleensä ollaan yhdessä ja samassa huoneessa kaikki, ja lasten mentyä nukkumaan ei oikein voi kuin istuskella läppärin kanssa, että toiset saavat nukuttua 🙂

Avatar

Ihana tuo neuletakki ! Onnea vuoteen viistoista !!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä