PARASTA JUST NYT

Supersankarit ja pikkulegot, Veikon tämän hetken ykköslempparit.
Syksyllä vauvan synnyttyä Veikko sai isovelilahjaksi ekat pitkään toivomansa isojen poikien legot, ja sittemmin kokoelma on karttunut niin mummin, vaarin, kummien kuin joulupukinkin avustuksella. 
Aluksi legot tiesivät puuhaa äitille ja isseelle, kun meitä värvättiin legojenkasauspuuhiin. Nykyään samat legot antavat äitille pienen hetken aikaa puuhailla omia juttujaan, kun lapsi keskittyneesti ohjeita seuraten kasailee itse legojaan.
Hassu tapa on ollut, että legoja kasataan ja valmiiksi saatuan ne samantien puretaan, ihan vain sen takia, että saman kasailun voi aloittaa jälleen alusta uudelleen. Ehdotin yhtenä päivänä, että Veikko kasailisikin legoja omaan huoneeseensa hyllyn päälle, ja siitä innostuneena on pojan huoneeseen pikkuhiljaa kerääntynyt pienoinen legokylä, jossa palomiehet ja supersankarit tekevät yhteistyötä sulassa sovussa.
Pikkulegojen ohella toinen iso hitti tällä hetkellä on supersankarit, varsinkin Hämähäkkimies, ja vähän kyllä Batmankin. Meillä seikkailee lähes päivittäin pikkuinen Hämähäkkimies erilaisissa puuhissa, kurkkaa lisää Instagramista (@annikakarkkipurkki) tai Karkkipurkin Facebookista 😉
Netflixistä löytyy muuten monenlaista katseltavaa pienemmille ja isommille legofaneille (uusimpana The Lego Movie), mutta meillä arvatenkin katsellaan juuri sopivan mittaista, parinkymmenen minuutin kestävää Lego: Marvel Super Heroes: Maximum Overload ohjelmaa. Jos samassa yhdistyy kaksi lempparia, legot ja supersankarit, niin onhan se nyt ihan huippua!
Joulupukki toi Veikolle tosi kivoja leluja, sopivassa suhteessa klassikoita, näitä Legoja ja Brioa ja muutaman lapsen toivoman hittilelun. Katsellaan jossain toisessa postauksessa mitä muuta meillä leikitään!
Milläs teillä leikitään just nyt?

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Voi ei ;D Joo se on kyllä tarkkaa meilläkin, että ne on nyt oltava nimenomaan pikkulegoja eikä duploja, vaikka edelleen duplot meilläkin leikeissä ovat 🙂

Avatar

No just eilen rakenneltiin taas Legoilla koko perhe pitkästä aikaa. Meillä parasta taitaa olla tällä hetkellä kuitenkin pleikkarilla pelaaminen. Huoh!

Avatar

Legot on kyllä siitäkin kivoja, että niillä jaksaa itsekin olla mukana leikkimässä! 🙂

Avatar

Hieno Lego-kylä!
Meilläkin Legot on ja pysyy hittinä, taitaa olla pienten ikilemppareita. Mutta oikeastaan kaikki ovat meillä tuusan nuuskana yhdessä laatikossa, mutta parasta tosiaan taitaa ollakin vain se kokoaminen ja niistä syntyykin yleensä mitä hienoimpia virityksiä. 🙂 Myös supersankarit on pop!

Avatar

Se kokoaminen kyllä taitaa olla se lempparein juttu. Meillä hetken tuolla legokylällä leikittiin, mutta tänään ne illalla jo suurin osa purettiin laatikoihinsa 😀

Avatar

Legot on parhaita! Ite oon laiska leikkimään, mut legojen äärellä jaksan lasten kanssa istua pitkään 🙂

Avatar

Joo ihan sama täällä, että legojen parissa jaksaa itsekin olla mukana leikkimässä, samoin kuin brion junaradalla 😀

Avatar

Meidän 4-vuotias rakastaa Legoja, dinoja ja Batman-juttuja. Jouluna koki pienen pettymyksen kun pukki toi hänelle Lentsikat- Duploja eikä toivottuja Batman-legoja. Ehkä synttärinä pitää erikseen sitten mainita pikkulegoja ettei tule lisää pettymyksiä, vaikka kyllä pikkuveljen kanssa duploilla vielä puuhasteleekin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä