PÖLLÖPARVI LASTENHUONEESSA

Bongasin joskus joulun alla hyvästä alesta MiniQ:sta ihanan Aarrekidin pöllöbodyn. 70cm body alkaa olla jo ihan pidettävä, ja siinä on kivasti kasvunvaraa, ettei jää ihan heti pieneksi.
MiniQ:sta ei löytynyt paidoista enää Veikon kokoa, mutta kun Aarrekidin omassa verkkokaupassa alkoivat alet, naputtelin tilaukseen isoveljellekin oman pöllöpaidan. 
Veikolle olenkin aika maltilla ostanut alevaatteita, kun kokoa 104cm meiltä aikas hyvin löytyy, ja se menee vielä pitkään. Pitää vähän jättää tilaa uusien mallistojen ihanuuksillekin, hahah! 
Aarrekidillä muuten menee nämä koot tasasentein, ja Veikolle tilasin paidan 110cm koossa, kun en arvannut enää sata senttistä ottaa. Koko on melko reilu, mutta ihan pidettävä ja parempi tietty vähän iso kuin heti alkuunsa nafti.
Niin söpöt, vai mitä?

Kommentit

14 kommenttia
Avatar

<3

Avatar

No on söpöt! 🙂

Avatar

:))

Avatar

Oi kuinka suloiset pojat ja ihanat pöllöt!

Mä oon pohtinut täällä ostaisinko nuorimmalle 80cm:n bodyn vai paidan kun 70cm ei enää varmaan kauaa mene ja toivon kesällä päästävän vaipoista eroon. Pöllöjä on kuitenkin saatava seuraavassakin koossa 🙂

Avatar

Teepaidatkin olisi kesäksi ihanat, niitä vähän tänään katselinkin 🙂

Avatar

Ovatko nämä, tai siis lähinnä isomman pojan paitaa mietin tarkoitettu yökkäreiksi vai ihan päiväkäyttöön? Ihana kuosi kyllä..

Avatar

Ihan päiväkäyttöön 🙂

Avatar

No söpöthän nuo on kuin mitkä! Tuo Aarrekidin Owls-mallisto on ihana.

Avatar

Owls-mallisto on kyllä tosi ihana! 🙂

Avatar

Onpas suloisia kuvia ja todella kauniita vaatteita!

Avatar

Kiitos :))

Avatar

Nuo Aarrekidin pöllöt ovat niin suloisia! Muistelen, että tunikakin olisi tuosta kuosista. Se voisi olla just passeli meidän neidille/neideille! 🙂

Avatar

Oi, pöllötunika kuulostaa tosi söpölle!

Avatar

ihanat söpöliinit <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä