BAD HAIR DAY JA -74,5% ALEVINKKI LASTENVAATTEISIIN!

Viikonloppuna tein taas retken vaatehuoneeseeni, ja kävin läpi Veikon vanhoja vauvavaatteita.   Rakkaudella ja huolella valittuja vaatekappaleita säilöttiin aikanaan mahdollisen pikkusisaruksen varalle, kaikkein suloisimmat ja muistojen täyteiset pikkuvaatteet on arkistoitu muistojen laatikkoon. Toisaalta kätevää, että vauvalle on vaatetta jemmassa enemmän mitä pikkumies ehkä tarvitsisikaan, mutta toisaalta maku on vuosien varrella muuttunut (3 vuotta on aika pitkä aika säilyttää vaatteita seuraavalle käyttäjälle…) ja osa vaatteista joutaa suoraan kirpparikasaan.
Ihanaa on myös, kun saan vihdoin purkaa tuota muovilaatikkovuorta vaatehuoneestani, mutta samalla niiiin haikeaa, että tällä kertaa pieniä vaatteita ei enää säilötäkään, vaan ainoastaan tärkeimmät jäävät muistoksi, loput jatkavat matkaa muille käyttäjille…
Hauskoja muistoja tulvii mieleen tuota vaatejemmaa penkoessa. Tämän bad hair day pipon olen ostanut Lontoon Harrodsilta kun odotin Veikkoa. Tuo reissu me aloitettiin Edinburghista, jossa jokaisen aamun aloitin tilaamalla aamiaispaikasta riippumatta, full scottish breakfast, ja siitä tulikin ihan vitsi, että Veikko varmaan jo syntyessään tilailee skottilaisia aamiaisia. Täytyy sanoa, että pojalle kyllä maistuu pekoni varsin hyvin, aina harvoin kun sitä on tarjolla, mutta kukapa nyt ei pekonista tykkäisi, hahah!

Ja sitten pari hyvää alevinkkiä, joista ensimmäinen varsinkin on aika super!
Booztilla on mm. Racoonia, Ebbeä ja Phister & Philinaa nyt -70% alella, ja viikonlopun -15% lisäalea on jatkettu, eli käyttämällä koodia 15XTRA saa vielä -15% lisäalennuksen kun ostaa aletuotteita yli 118 eurolla! Eipä noilla prossilla enää juuri hintaa lastenvaatteille jää! Kivoilla aleprossilla löytyi muitakin merkkejä, Reimaa -60% ja Moloa -30-40% alella ja tosiaan näistäkin saa vielä tuon lisäalen koodia käyttämällä.

Babyshopissa on myös alet loppusuoralla ja aleprosentteja on kasvatettu monissa merkeissä! The BRAND -50-70% alella, Molon haalarit -40% jne… Kantsii kurkata koko valikoima Babyshopin verkkokaupasta.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Sis. mainoslinkkejä

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Joo mäkään en kyllä enää aio tällä kokemuksella noita isomman vanhoja jemmailla. Jotain kaikkein kivoimpia vaan ja ehkä jotain ulkovaatetta pienemmälle sitten varavaatteeksi 🙂

Avatar

Mä oon huomannut, että ennemmin tulee toisella pojalla käytettyä niitä uusia vartavasten hänelle ostettuja vaatteita. Oma maku muuttuu, mutta ihan erilaiset on pojatkin. Toisaalta vaatejemma on pelastanut monesti pulasta ja on siellä yhä niitä aarteitakin 🙂

Avatar

No justiin näin meilläkin, että niitä vauvalle ostettuja omia vaatteita tulee eniten käytettyä. Täytyy nyt vähän koittaa niitä vanhojakin pitää, ettei ole tullut ihan turhaa säilöttyä 😀

Avatar

Mulla on ihan sama kokemus tuosta vaatteiden säilömisestä! Neljä vuotta vanhemman siskon vaatteet ei enää oikein iske, kun pikkusisko olisi sopivan kokoinen niitä käyttämään. Nyt kahdeksanvuotiaan esikoisen vaatteita siis kierrätän aika surutta, kun hänen vauvaiän vaatteistaan säilöin melkein kaiken. On mukava ostaa uusia, omia vaatteita myös tuolle kuopukselle.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä