VAUVA NIMELTÄ…

Vauva on toistaiseksi kulkenut blogissa vailla nimeä, joten olisikohan vihdoin aika ottaa käyttöön vauvalle oma bloginimi! 
Olen koittanut keksiä vauvalle bloginimeä, josta heti hoksaa, ettei se ole lapsen oikea nimi, mutta oikein mikään ei ole tuntunut tarpeeksi kivalta. Olen pohtinut, kutsuttaisiinko vauvaa blogissa toisella nimellään, aivan kuten veljeäänkin, mutta sekin on tuntunut liian henkilökohtaiselta täällä käytettäväksi. Niinpä lopulta päädyin vauvan kolmanteen nimeen, joo, sillä mennään!
Saanen siis esitellä, vauva nimeltä Viljami!
Me ollaan vietetty tänään(kin) rentoa (tooodella rentoa) kotipäivää, lastenohjelmia katsellen ja legoilla rakennellen. Jokin aika sitten alkoi flunssaista oloa valitella issee, sitten iski kuume Veikkoon ja tänään on jo Viljamikin niiskutellut. Toivotaan, että pikkuisin niiskuttaja säästyy suuremmalta flunssalta, ja päästään pian taas normaaliin arkirytmiin ja ulkoilemaan!
Pakkaspäivinä, kun parasta on uppoutua villatakkiin ja hiihdellä kotona tossut jalassa, valkkaa lapsillekin lämpöistä ja mukavaa vaatetta päälle. Viljamille ihan ehdoton valinta tälle päivälle oli PikkuVaniljasta saatu 100% luomupuuvillainen Baby’s Only neulehaalari*. Tämä on malliltaan tosi kiva, sopivan slimmi, mutta ei kuitenkaan missään nimessä liian kapoinen. Kun hihat ja lahkeet eivät ole mallia säkki, voi kooksi valkata vähän reilumman, eikä pituus hihoissa tai lahkeissa silloin haittaa, ja vaate on tuplasti pitkäikäisempi, kuin jos lahkeenpituus pitäisi heti olla sopiva.

Sillä välin kun me Veikon kanssa ollaan rakenneltu legoilla tai pelattu Jake ja mikä mikä maa peliä (tämän hetken lempparit…) on Viljami saanut seurailla meidän touhuja omasta viihdekeskuksesta käsin. Nyt on nimittäin sitteri vaativammankin vauvan makuun, hahah! Monesti olen maininnut, kuinka tämä napero viihtyy parhaiten sylissä, ja pitää äitin sillä tavoin kiireisenä, mutta eipäs ollut tullut ennen kokeiltua soivaa ja värisevää sitteriä!
Isoveljeä tietenkin kiinnostaa suuresti tuosta Mamas & Papas sitteristä* löytyvät napit, joista rauhallinen musiikki tai kevyt värinä laitetaan päälle. Onneksi tuo innokas musan räpyttäminen kesti vain hetken, ja nyt Viljami saa nauttia leikkihetkestään joko musa päällä tai kiinni, eikä sitterissä pyöri enää disco velipojan toimesta.
Osaltaan vauvan sitterissä viihtymiseen vaikuttaa varmasti sekin, että noihin leluihin ihan oikeasti ylettää, kun vauva tavoittelee niitä. Niistä myös kuuluu pieni helinä niitä heiluttaessa. Ja äitiltä irtoaa pisteet sisustukseen sopivasta ulkonäöstä!
Olen joskus ennenkin kertonut, että tykkään vauvan tarvikkeista neutraaleissa sävyissä, ja itseasiassa myös Veikon huone on sisustettu samaan tyyliin. Voin kertoa, että pikkuhiljaa niitä leluja kertyy kaikissa sateenkaaren väreissä, isommiten varsinkin jos jonkinlaista muovista hittilelua, joten tykkään, että huone itsessään saa olla rauhallisen värinen. Ja toki neutraaliin pohjaan saa helposti lisättyä väripilkkuja, kuten Viljamillakin tällä hetkellä harmaassa huoneessa muutamat iloisen keltaiset yksityiskohdat.
Ja vaikka vauvan paras paikka onkin ihan varmasti äitin sylissä, niin kyllä se vaan kummasti helpottaa saada välillä kädet vapaaksi 😉

Mitäs teille kuuluu? Oletteko säästyneet flunssalta? Löytyykö sieltä kaimoja meidän vauvalle?

Kommentit

20 kommenttia
Avatar

Hihii, Viljami kiittää 🙂

Avatar

Ihana nimi pienellä <3 Ja niin herttaiset kuvat! <3

Parantumis halit teille!

Avatar

Kiitos <3

Avatar

Mä luulin ihan tosissani pitkään että veikko on veikon etunimi! 😀
ihana viljami ♡ käy niin hyvin veikkoon! 😉

Avatar

Veikko on oikeastaan osa pojan etunimeä, mutta ei etunimi kuitenkaan 😀
Kiitos <3

Avatar

Viljami on kaunis nimi 🙂 kaimaa ei löydy meiltä, mutta lähipiiristä kyllä. Sulla on kyllä suloisia kuvia! Ja pikaista paranemista!

Avatar

Kiitos :))

Avatar

On niin kaunis vauva sinulla! 🙂 ja niin nätti nimikin! Olokoosa eka taikka kolmas sellainen! 🙂

Avatar

Oi kiitos :))

Avatar

Hieno nimi. Postaustoive. Itsellä samanikäinen poika. Mitä kevään lähestyessä päälle? Minkä kokoinen haalari ym. Ja minkä kokoinen poika on nyt. Meillä 4kk neuvolassa 63cm 7200g.

Avatar

Hei kiitos postaustoiveesta! Laitetaan toteutukseen 🙂

Avatar

Aww, ihana nimi <3 <3

Avatar

Kiitos <3

Avatar

Ihana nimi, sopii mainiosti bloginimeksi. Sama nimi löytyy meiltäkin, tosin ei täälläkään etunimenä. Piti kyllä tulla etunimeksi mutta vauva ei sitten näyttänytkään Viljamilta 🙂 Täällä ollaan pysytty terveinä, onneksi! Paljon näyttää olevan flunssaa lähipiirissä, toivottavasti ei tänne tule. Paranemisia!

Avatar

Viljami on kyllä kiva nimi etunimeksikin, mutta meidän vauvallekin sopi paremmin muu nimi etu- ja kutsumanimeksi 🙂

Avatar

Ihana Viljami, suloisia kuvia <3

Avatar

Kiitos <3

Avatar

Viljami on kyllä niin söpö nimi! Meillä on tuo sama sitteri käytössä parhaillaan ja vauva kyllä viihtyy siinä hyvin, jos saa seurata muun perheen touhuja samalla. Värinätoiminto on pelastanut ainakin muutaman itkuisemman päivän. Mielestäni vauva saa sitterissä hyvän asennon, kun tuo selkäosa on pelkkää kangasta, joka muotoutuu vauvan asennon mukaan. Meiltä löytyy myös sellainen tuudittava Star-Lite Swing, mutta tämä sitteri on ehdottomasti ollut enemmällä käytöllä! Ihana kuulla, että Viljamikin tykkää:)

Avatar

Tämä oli kyllä ihan hitti! 😀 pehmoisessa sitterissä on varmasti mukava kölliä ja samalla voi seurailla isoveljen leikkejä 🙂

Avatar

Hei ihana Viljami -kiva saada sinutkin mukaan blogiin 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä