ÍGLO & INDÍ – HURJIA KOTKIA, SULOISIA PANDOJA

lastenvaatteet
iglo indi
lastenvaateblogi
Joko teille on Íglo & Índi tuttu juttu? 
Íglo & Índi on islantilainen lastenvaatemerkki, jonka valikoimasta löytyy vaatteet vastasyntyneistä aina 12 vuotiaisiin asti. 
Brändin filosofia on yksinkertainen; luoda tyylikkäitä ja kauniita lastenvaatteita, mukavuudesta ja käytännöllisyydestä tinkimättä.
Vaatteet ovat täynnä kauniita yksityiskohtia, ihastuttavia eläinhahmoja, brodeerauksia, röyhelöitä ja rusetteja. 
Me saatiin Babyshopista muutama vaate pojille, kurkatkaapas mitä meille tuli:
Veikolle valkkasin kotkapaidan, ja housut joissa seikkailee kotkia, karhuja ja susia. Juuri sopivan hurjaa pojalle, joka omien sanojensa mukaan on itse hämähäkkimies, ja vähintäänkin yhtä vahva kuin isänsä, hahah!
Vaatteet on kokoa 104/110cm, eli samaa kokoa mikä meillä on muistakin merkeistä käytössä, ja vastaavat mielestäni hyvin kokoaan. Housut on kivan baggymalliset, mikä ei näistä kuvista nyt tule oikein esiin.
Pienempi supersankari sai supersuloisen pandapaidan ja siihen mätsäävät pöksyt, niin söpöä, vai mitä?
Viljami käyttää tällä hetkellä kokoa 62cm ja hetken pohdin noita tuplakokoja, otanko koon 56/62cm vai 68/74cm. Päädyin kuitenkin pienempään, sillä halusin että vaatteet voi ottaa heti käyttöön ja ihan nappiin kyllä osui koko. Housuissa oli sen verran pituutta, että niitä saa alkuun vähän lahkeista kääriä, mutta meneepäs sitten ainakin pitempään.

vauvanvaate
Isommalla pojalla alkaa olla jo mielipiteensä sanottavana vaatevalinnoissa, eikä ne aina mene yksiin äidin maun kanssa, heh. Nämä eläinhahmot on onneksi niitä, jotka miellyttävät sekä lapsen, että äitin silmää. Pandojen, kotkien, karhujen ja susien lisäksi mallistossa seikkailee tyttömäisissä väreissä pupuja, pöllöjä ja kissoja.
Itse tykkään kovasti vaatteiden värimaailmasta. Väriä löytyy, mutta sopivan hillitysti. Vaatteet on ihanan pehmoista ja laadukkaan oloista matskua, näissä on varmasti mukava leikkiä!

Mitäs sanotte, iskikö teihin kotkat ja pandat?
Ihanaa alkanutta viikkoa!

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Pojat taitavat olla tarkkoja noista printeistä.. Meidän 1,5 veellä on jo hyvin vahva mielipide, mitä milloinkin suostuu pukemaan ylleen. Mieluinen printti on aina varmempi tapaus, kuin yksivärinen tai raidakas (josta ehkä äiti itse tykkäisi).
Auton kuvien ohella nuo eläimet olisivat varmasti suosittuja myös meillä. Söpöjä!

Avatar

Pandat on söpöjä!

Avatar

Eikö ookkin! 🙂 justiin ihastelin saman merkin naamiopandaa, sekin oli aika hauska!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä