VAUVAN KEVÄTKAMPPEET JA MUUMI-LEHDEN VOITTAJA

Heippa taas! Blogivihko olisi täynnä postausideoita odottamassa toteutumistaan, mutta en ole viime päivinä oikein ehtinyt tarttua kameraan. Tänään(kin) alkoi olla jo hämärää, kun napsin nämä kuvat, mutta eiköhän näistä nyt jotain selkoa saa. Olen muuten ihan innoissani, sillä ilmottauduin juuri Lightroom-kurssille! Tähän mennessä olen käyttänyt kuvien käsittelyyn netistä löytyvää Picmonkeya, mutta jo pitempään olen kaipaillut jotain vähän kattavampaa ja parempaa kuvankäsittelyohjelmaa, sellaista mikä ei suttaisi kuvien laatua huonommaksi… Moni on tuota Lightroomia kehunut, joten en malttaisi enää odottaa kevääseen, että pääsen sinne kurssille!
Vauvan kevätvaatteista on toivottu postausta, ja vaikka meillä vähän vaiheessa vielä kevätkamppeet onkin, niin ajattelin nyt kertoa mitä meiltä löytyy ja mitä olisi suunnitelmissa hankkia.
Tällä hetkellä kevätkamppeita löytyy nuo kuvassa näkyvät Molon fleecehaalari ja Molon pipo (saatu Babyshopista) ja Baby’s Only neuletakki (saatu PikkuVaniljasta), jonka kaveriksi ostin tuon suloisen Mini Rodinin pandapipon. Neuletakissa on puuvillavuori, ja se meneekin lämpiminä kevätpäivinä ihan takkina. Nämä on kyllä kaikki olleet jo käytössäkin, mutta keväämmällä näillä kuljetaan sitten ilman lämpöpussia.
Nyt pitäisi tehdä taas retki vaatehuoneeseen isoveljen vanhoihin vaatekätköihin ja katsoa löytyykö sieltä mitään kevääseen sopivaa, ja sen jälkeen tehdä loput kevätvaateostokset. 
Ainakin jokin ulkoiluhaalari tai -takki tarvitaan ja tuohon alle keräilin muutamia vaihtoehtoja. Nuo Mini A Turen haalarit ja takit on kyllä supersöpöjä ja Mini Rodinin picohaalari tietty aina varma valinta. Kollaasista löytyvät vauvaconssit ja Mini Rodinin pingviinitumput meiltä jo löytyykin.
Ulkoiluhaalarin tai -takin lisäksi me tarvitaan jokin mukavan rento jumppis, sellainen mitä voi käyttää loppukeväästä ulkovaatteena pipon ja töppösten kanssa. Ebbeltä oli tullut aivan syötävän ihanan värisiä juttuja, kuten tuo alla oleva fleecehaalari. Siinä on muuten käännettävät hihan ja lahkeen suut, mikä on kätevää vauvan kanssa kun ei erillisiä tumppuja ja töppösiä välttämättä tarvitse.
Jokos teidän vauvoilta löytyy kevätkamppeet tai mitä olette suunnitelleet hankkivan?

Muumi-lehden voitti Tiia – Askeleita perheenä, sinulle on tulossa pian sähköpostia!
Sis. mainoslinkkejä

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

Tuo on kyllä ihan totta, kaikki vaatteet ei enää oo niin kivoja. Meillä on perheessä syysvauva myös 14 vuoden takaa, sieltä säästyneistä ei enää niin paljon käyttökelpoista löydykään;) ja ainakhan sitä on kiva saada jotain uutta, lastenvaatteet kun on niin ihania 🙂

Avatar

Hei! Onko sinulla kokemusta Polarn o. Pyretin windfleecehaalarista? Kesävauvaa odotellaan ja mietin, olisiko se hyvä valinta syksyä ajatellen? Jenna

Avatar

Kokemusta on vain isomman pojan Po.Pin windfleecetakista, mutta uskoisin, että tuo haalari on vauvalle oikein hyvä ja "yleispätevä" haalari moneen tilanteeseen! 🙂

Avatar

Aurinkolasit on hankintalistalla! isoveljellä on Babiatorsit jotka ovat olleet huiput, joten sellaiset siis vauvallekin:)

Avatar

Me ollaan myös tykätty Babiatorseista! Isoveli tarvitsee tälle kesälle sen isomman koon ja vauva saa varmaan isoveljen vanhat, ellei ne ole kamalan naarmuiset 😀

Avatar

Meidän vauva sukeltaa kevääseen varmaan aika lailla veljien vanhoissa vetimissä. Meidän kolme nuorinta on syntyneet kaikki syksyllä niin, että kaikkien kolmen syntymäpäivät on kahden viikon sisällä. Siksi monet vaatteet ovat sopivia juuri oikeina sesonkeina. Yllä joku kyseli POPin windfleecehaalarista. Sellainen on meillä ollut kahdella vauvalla käytössä vuoden ympäri ja sellainen odottaa nykyistäkin vauvaa vielä isommassa koossa, kun nykyinen jää pieneksi. Helppo ja nopea pukea kahden vetoketjun ja suljettujen hihan- ja lahkeensuiden ansiosta. Kätevä myös esim.kantorepussa/liinassa kannettaessa. Uuden pipon tarvitsen vauvalle. Jumppikset olen myös kokenut käteviksi, täytyypä kurkata nuo vihjaamasi Ebbet (POPin jumppikset kun loppuvat tylsästi kokoon 68cm, jotka meillä nyt käytössä eli kesällä jo pienet). Veljien perintönä meillä on jemmassa myös ihanaakin ihanampi Ticketin tummansininen haalari vaaleansinisillä tähdillä. Se taitaa kuitenkin olla vasta syksyllä sopiva. Lisäksi ostin alesta vaaleansinisen Benettonin tikkitakin hienosteluun sekä yhden POPin denimkuosisen takin. Mietinkin, milloin vauva tarvitsee myös ulkohousuja, mutta ehkäpä vasta ensi keväänä. Hyvä kun muistutit aurinkolaseista. Ne pitää ehdottomasti olla myös vauvalla!

Avatar

Meillä menee kätevästi myös isoveljen vanhat vaatteet oikeina sesonkeina, kun toinen on syntynyt elokuun lopulla ja toinen lokakuun alussa 🙂 Ikäeroa on vaan tuo kolme vuotta, niin monet vaatteista ei enää miellytäkään näin kolmen vuoden jälkeen, mutta kyllä sieltä aina käyttöönkin jotain löytyy 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä