ÄITIYSPAKKAUS 2015

Tänään julkaistiin vuoden 2015 äitiyspakkaus, ja tätä onkin jo monissa blogeissa tänään näkynyt. Jokos olette ehtineet kurkata mitä uusin pakkaus pitää sisällään?
Me haluttiin esikoiselle aikanaan äitiyspakkaus, ja muistan vieläkin sen jännittyneen ja odottavaisen fiiliksen, kun pakkauksen sai vihdoin hakea postista ja kun pakkausta pääsi ensimmäistä kertaa tutkimaan. Oli myös tosi kiva saada siinä vaiheessa raskautta jotain konkreettista hypisteltävää, viimeistään silloin ymmärsi, että meille ihan oikeasti tulee vauva!
Meillä käytettiin tuosta 2011 pakkauksesta eniten villahaalaria ja vanuhaalaria, ja ne on mun mielestä tässä uusimmassakin pakkauksessa tosi kivat! Muita lemppareita 2015 pakkauksessa on makuupussi, suloiset pupusukat ja -tumput, pupubody ja -potkarit, ihanat pöllövaatteet ja söpö eläinpussilakana, ja tuo itse laatikko on mielestäni ihana myös! Edelleen pakkauksesta löytyy myös paljon muuta tarpeellista tavaraa, kuten kynsisakset ja vesilämpömittari. Uutena pakkausessa on tänä vuonna nännivoide ja uutta on myös toppahaalarin malli, sen saa nimittäin nyt myös alaosastaan pussimaiseksi, mikä on tosi kiva juttu ja haalarin menee näin useamman kokoiselle vauvalle!
Jos meillä olisi nyt tämä äitiyspakkaus, uskoisin että lähes koko pakkauksen sisältö päätyisi käyttöön (viimeksi meillä jäi kestovaipat testaamatta). Ja vaikka jokainen vaatekappale ei olekaan omaan makuuni, niin mun mielestä on ihan hölmöä valkata ”rumimpia” vaatteita tai yökötellä pakkauksen sisällölle (tätäkin näkee!), kyseessä on kuitenkin ilmainen pakkaus mitä ei ole edes pakko ottaa vastaan. Varmasti on ihan mahdotonta koostaa pakkausta, joka miellyttää täysin jokaista, vaikka vaatteet olisivat mitä minirodinia tahansa.
Mitkä on teidän lemppareita vuoden 2015 äitiyspakkauksesta?
Oletteko te ottaneet äitiysavustuksen pakkauksena vai rahana?

Kommentit

10 kommenttia
Avatar

me otimme ensimmäiselle lapselle pakkauksen ja oikeastaan body,paita,makuupussi,peitto ja lämpötöppöset oli ainoat mitä käytimme.vauva oli pieni ja toppahaalari oli tosi suuri,samoiten pipo.siinä vaiheessa kun haalari oisi ollut sopiva niin lapsi jo kävelikin.Toinen lapsi oli kanssa tosi pieni syntyessään ja kasvoi pitkäksi ja laihaksi joten edelleen ei vaatteet ollut sopivia.etenkään housut.siinä vaiheessa kun housut pysy jalassa,lahkeet oli polvissa 🙂 ja toinen tenava käveli jo 7,5 kk.n ikäisenä joten taas jäi haalari käyttämättä.Mutta jos sitten seuraava vauva sais käyttää noita vaatteitakin:)

Avatar

Otimme äitiyspakkauksen kun kuitenkin ensimmäinen lapsi tulossa maaliskuussa. Saimme tosin sen vuoden 2014 pakkauksen. Oli siellä jotain kivaa, esimerkiksi pikku-aappa makuupussi. Aivan ihana 🙂
Tästä vuoden 2015 pakkauksesta ottaisin vain nuo harmaavalkoiset sukat. Jotenkin aiks poikamainen mutta ottaisin sen kuitenkin. 🙂

Avatar

Se vihreä aappa makuupussi oli kyllä aika kiva! Meillä on siitä 2011 vuoden pakkauksesta nallemakuupussi ja silloin oli Finlaysonilla myynnissä valkopohjaista aappa makuupussia, jonka ostin sitten meille toisiin vaunuihin 🙂

Avatar

Niin ja ihanaa loppuodotusta! Ihanat ajat teillä menossa, maaliskuuhan on jo ihan pian! <3

Avatar

Enpä olekaan aikoihin katsellut pakkausten sisältöä, mutta äkkiseltään näyttää ihan kivalta. Tuntuu, että nämäkin kehittyvät vuosi vuodelta. Me otettiin ensimmäiselle lapselle pakkaus, kahdelle seuraavalla se tuntui turhalta, kun oli jo niin paljon niitä tärkeimpiä tavaroita olemassa pari vuotta aikaisemmasta pakkauksesta.

Avatar

Mekin otettiin ensimmäiselle lapselle pakkaus, mutta kun oikeastaan kaikki sieltä oli vielä tallessa, niin ei toista kertaa enää otettu 🙂

Avatar

Mä otin pakkauksen kahdelle ensimmäiselle. Tokalle ihan vaan sen takia kun on niin ihanaa hypistellä sitä sisältöä 😀 Ja ehkä vähän siksi ettei juuri mitään hankintoja ollut ja kiva saada lapselle kuitenkin jotain uuttakin. Kolmannellekin pitkään mietin, mutta järki voitti hypistelyhimon.

Avatar

Me otettiin ekalle pakkaus ja tokalla kertaa otettiin sitten rahana, jolla ostettiin tapettia vauvan huoneeseen 😀 Kaikkea kun oli jo valmiina, ja ekan pakkauksen jututkin vielä tallessa, niin ei ollut enää tarvetta pakkaukselle vaikka ihanahan sitä olisi ollut taas päästä hypistelemään 🙂

Avatar

Me otettiin ensimmäiselle pakkaus, mutta toiselle ja tälle kolmannelle ei otettu. Tuntuu, että niin paljon jo on kerääntynyt pientä vaatetta ja tilpehööriä, ettei pakkaukselle ollut enää varsinaista tarvetta. Mun mieleen tästä 2015 pakkauksesta on tuo makuupussi 🙂

Avatar

Meillä oli kans esikoisen jäljiltä niin paljon kaikkea, ja ekankin äitiyspakkauksen jutut tallessa, että otettiin mieluummin rahana 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä