VILLERVALLAN VÄLIKAUSI – SOVITUSKUVIA

Sunnuntain postauksessa kurkattiin Villervallan iloisen värikkääseen välikauteen, ja kerroinkin, että meille tuli kuvauslainaan muutamia vaatteita tästä uudesta mallistosta. Mallilla on mittaa erittäin epävirallisella hoplop-mittauksella aika tasan metrin verran, ja kaikki soviteltavat vaatteet ovat 110cm koossa. Muuten tällä hetkellä pojalla on käytössä sekä 104cm, että 110cm vaatteita vähän merkistä ja mallista riippuen, tuossa pienemmässä koossa saattaa alkaa lahkeen ja hihan mitta olla vähän lyhyt.
Malliston vaatteissa ja asusteissa toistuvat samat pirteät värit, ja vaatteita ja asusteita on tosi helppo miksailla keskenään, kun kaikki sopivat kivasti yhteen. Vaatteet ovat myös kaikki vedenpitäviä.
Ensin soviteltiin ihanaa raidallista haalaria, ja tässä mielestäni metrin mittaiselle on tuo 110cm koko ihan nappi, sopivasti kasvunvaraa, että mahtuu hyvin vielä syksylläkin, mutta ei kuitenkaan liian reilu.

Välikausitakissa olisi saattanut 104cm kokokin olla hyvä, mutta ihan pidettävä tämä 110cm takkikin on. Hihansuiden tarrojen ansiosta saa hihat napakasti sopivaan pituuteen vaikka koko olisikin vähän reilu. Takki on tosi nätti, ja monivärinen takki antaa vähän armoa liallekin, ihan jokainen kuralätäkköön hyppely ei heti näy, heh. Tätä takkia on tämän turkoosin lisäksi pinkkiä, vihreää ja liilaa. Nyt me soviteltiin punaisten housujen kanssa, mutta housuja on myös mustana, sekä samaa turkoosia mikä tämän takin pohjaväri. Tästä on muuten nyt kiva settitarjous Skidissä! Tähtitakki ja välikausihousut yhteishintaan 79,95.
Raitatakin kanssa soviteltiin turkooseja housuja, jostain syystä nämä näyttävät kaikissa kuvissa (myös sisällä otetuissa kun testailin) ihan vaaleansinisiltä, mutta ovat luonnossa turkoosit. Tuotekuvissa tulee tuo väri paremmin esiin. Jalassa samaa raitaa kumpparit.
Mallistosta löytyy myös softshelltakkia, tämän vihreän lisäksi turkoosia, pinkkiä, mustaa ja liilaa. Mun mielestä tämä on inasen pienempää kuin nuo ulkoilutakit ja tuo 110cm näyttää juuri sopivalle. 
Vertailin mitoitusta Molon välikausivaatteisiin, ja Villervalla on vähän reilumpaa, eli vastaa varmasti aika hyvin kokoaan, Molo kun on vähän naftia mitoitukseltaan. Jos kokohommat mietityttää, niin Skidin verkkokaupasta löytyy myös kätevästi mitat näistä vaatteista!
Me saatiin valita näistä yksi setti, ja koska lapsi itse olisi halunnut pitää kaikki (ne värit…) päädyttiin me yhdessä tuohon softshelltakkiin ja mustiin housuihin, vaikka tuo haalarikin olisi kyllä ollut aivan ihana! Koska poika ihastui kovasti noihin varrellisiin tähtitennareihin, ostettiin ne nyt meille kokeeksi, noita Villervallan kenkiä kun meillä ei ole ennen ollut. Ne olikin muuten helppo ja nopea pukea jalkaan, sillä nuo ”nauhat” onkin oikeasti kuminauhaa, eikä niitä tarvitse avata ollenkaan! Lahkeen alle piiloon jäi näissä kuvissa tarra, jolla kenkä laitetaan kiinni.
Mikäs oli oma suosikkisi näistä seteistä?
Joko välikausikamppeet alkaa olla kasassa tai jopa käytössä?

Kommentit

11 kommenttia
Avatar

Ihania kuvia, onpa nyt niin hauskaa kun on ollut aurinkoista ja mahtavat ulkoilukelit! Aurinkoista viikon jatkoa sinne teille <3

Avatar

Kivalta näyttää! Aivan kaikki! Mun silmääni Villervalla on näyttänyt tänä keväänä erityisen kivalta. En tiedä miksi 😀 Tytölle ostin farkkuparkan ja jos kevät tätä menoa jatkuu, niin senhän saa kohta ottaa jo käyttöönkin.

Avatar

Mä myös tykkäsin näistä kaikista! Ihanan pirteää ja tähdet ja raidat uppoaa aina 🙂 Se farkkutakkikin on ihana!

Avatar

Pirteä on villervallan kevät. Mun suosikki seteistä on tuo vihreä softshell takki mustien housujen kera, vaikkakin tuo tähtitakkikin on aika herkku. 🙂

Avatar

Tuo softshell taisi kyllä olla meidänkin lemppari kun siihen päädyttiin, mutta ihania kyllä kaikki! 🙂

Avatar

Kaikki tosi kivoja ja Villervallan SS15 mallisto on kyllä kokonaisuudessaan tosi ihana. Mun oli tarkoitus ostaa Minille toi turkoosi tähti takki ja isommalle se denim mut tuli pari muuttujaa ja jouduin laittaa ne takas. Mut ihania olis ollu 🙂

Avatar

Ihania nää kyllä on, ja se farkkutakki on tosi kiva myös! 🙂

Avatar

pssst. nähdäänkö huomenna 🙂 ?

Avatar

No olisi ollut tosi kiva tulla, mutta en oikein keksinyt miten olisin saanut järkkääntymään kahden lapsen kanssa kun asutaan kuitenkin parin tunnin päässä, eikä viitsitty hotelliakaan ottaa 🙂

Avatar

Mun mielestä kivoin setti on softshelltakki mustilla housuilla 🙂

Avatar

Se on kyllä kiva! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä