SUNDAY FUNDAY

Herkkuja, ihania uutisia lähipiiristä, mumman viikonloppuvierailua, legorakentelua, ulkoilua, sohvalla löhöilyä, mukavaa yhdessäoloa, metsäretkeä ja sanoinhan jo herkkuja… Niistä on meidän kiva viikonloppu tehty. 
Veikko on kovasti viime aikoina jutellut kaukana asuvista isovanhemmistaan ja ollaankin tässä nyt koitettu sovitella kalenteriin reissuja sukulaisia katsomaan. Tätä meidän sirkusta, joka pitää sisällään kaksi aikuista, kaksi lasta joista toinen alle puolivuotias, ja neljä pientä terrieriä, ei ihan joka viikonloppu viitsi lähteä kuskaamaan satojen kilometrien päähän, ja olikin tosi kiva kun saatiin mumma meille täksi viikonlopuksi.
Me keksittiin Veikon kanssa viikolla, että voitaisiin käydä näyttämässä mummalle meidän superkivaa retkipaikkaa, varsinkin kun sääkin oli mitä aurinkoisin ja keväisin. No, tänään oli kaikkea muuta kuin aurinkoista ja keväistä (hrrr mä oon vieläkin jäässä!), mutta päätettiin kuitenkin lähteä odotetulle makkaranpaistoretkelle. Ennen lähtöä muistin Crocsin talvella kenkien mukana lähettämät kädenlämmityssydämet ja onneksi nappasin ne taskuun mukaan, niillä nimittäin todellakin oli käyttöä, haha!
Vauva pakattiin kantorepun sijaan vaunujen suojaan ja onneksi, nimittäin grillauspaikalla, jonka molemmin puolin on järveä, kävi ihan järjetön tuuli. 
Loppujen lopuksi oltiin kaikki viisi henkeä ahtautuneena grillikatoksen ainoaan tuulensuojaiseen nurkkaan, mutustettiin makkarat napaan aikamoista vauhtia ja lähdettiin kotiin kahvinkeittoon ja lämmittelemään!
Me ollaan jo jonkin aikaa pidetty välikausivaatteita, tuon Molon takin alle ollaan laitettu vain fleeceä lämmittämään. Nyt kun oli pari miinusastetta, puettiin alle villahaalari, mutta silti taisi kyllä olla vähän liian vähän päällä, kun järveltä kävi niin kova viima. Toivottavasti ei vilustuttu ja toivottavasti ne ihanan lämpoiset kevätkelit tulevat pian takaisin!
Mitenkäs teidän viikonloppu on mennyt?

Molon vaatteet, sekä Crocsit saatu blogin kautta

Kommentit

9 kommenttia
Avatar

Vielä odotellaan, nyt neljättä päivää yli 🙂 Ei mitään tuntemuksiakaan että olis tulossa 😛 -Minna

Avatar

Mukavia kuvia =) Kovin harmaissa ja lumisateisissa merkeissä mennyt..

Avatar

Kiitos! 🙂 Nyt saisi kyllä jo nopeaa tulla kunnon kevät, ei enää mitään takatalvia! 😀

Avatar

Ihana tuollanen retkipaikka! Keli on kyllä ollut varsin viileä. Täällä viikonloppu meni ompelupuuhissa, ideaparkin Finlaysonin myymälässä oli loppuunmyynti ja kankaat -50 % niin pitihän siitä saada jotain aikaseks 🙂 Vauvaa odotetaan vielä, laskettu päivä oli tänään 😉 -Minna

Avatar

Tuo on kyllä ihana paikka, vaikka siellä tuulee aina kamalasti! 😀 Voi että, jännät paikat, vai joko vauva on syntynyt…? 🙂

Avatar

Vaikuttaapa ihanalle retkipaikalle! Meilläkin on paistettu makkaraa nuotiolla tosin retken sijasta ahkeroitiin polttopuita ja lapset kasasivat puiden lisäksi risumajaa.

Avatar

Tuo on kyllä kiva paikka! 🙂

Avatar

Haha 😀 Meillä on tollainen samanlainen Martti juttu. Löysin marketista viime kesänä ja on ollut aikamoinen hitti 🙂

Avatar

Mumma toi tuommoisen pojalle ja se piti tietty retkellekin ottaa 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä