MINI RODINI & GEGGAMOJA, PIRTEÄN KEVÄISET ASUT

lastenvaatteet_mini_rodini

Terkut Napapiiriltä!

Me pakattiin torstaina koko sirkus, eli pojat ja terrierijengi autoon ja hurautettiin pohjoiseen Veikon kummien luo pääsiäisen viettoon. Menomatkalla tehtiin yhden yön pikavisiitti mummin luo, mikä katkaisi kivasti pitkää ajomatkaa, mutta eilen me sitten posoteltiinkin Lapista kotiin ilman väliyöpymistä, ja olihan se yksitoista tuntia autossa istumista aika urakka, hah!
Vähän ruvettiin miettimään sitä ajomatkaa Tukholmasta Billundiin, että taidetaan siihenkin ottaa väliyö, niin menee sekin matka vähän mukavammin.
Siinä lähtöhärdellissä viime viikolla en paljon ehtinyt bloginkaan pariin, mutta palaillaan nyt taas normirytmiin kun reissut on tehty ja aloitetaan tämä arkiviikko aurinkoisilla asukuvilla.
lastenvaatteet_mini_rodini
lastenvaatteet_mini_rodini
lastenvaatteet_mini_rodini
Nämä supersuloiset ja ihanan keväiset setit on Mini Rodinia ja Geggamojaa.
Tämän kevään ja kesän Mini Rodinin koko mallisto onkin nyt julkaistu, kun vipakin erä tuli myyntiin ihan hiljattain. Mini Rodini on yksi mun kestolempparimerkeistä, ja hauskoista kuoseista tykkää lapsetkin. Näitä on kiva yhdistellä simppeleihin perusvaatteisiin, kuten nyt tällä kertaa pirteän keltaiseen Geggamojaan.
Tämän kevän ja kesän mallistosta mun lemppareita on näiden delfiinien lisäksi kartat, krokotiilit ja pelikaanit, niin ja tietty Pico-takit ja -haalarit, jotka on ihan must välikauteen! Näitä delfiinejä on kyllä pakko tilata vielä vaaleansinisenä all over printinä, aivan ihania!

Geggamojan ekologisesta puuvillatrikoosta valmistetut vaatteet on aivan ihanan pehmoisa, mikä varsinkin vauvaa pukiessa on tosi tärkeää.

Geggamojalta löytyy ihanan pirteitä värejä, raitaa, yksiväristä ja tähtiä, joita on helppo yhdistellä keskenään tai muiden merkkien kanssa.
Tykkään myös vaatteiden kapeahkosta mallista, ja pitkistä resoreista hihojen ja lahkeiden suulla, nämä tekevät vaatteista pitkäikäisiä, kun reilunkin kokoisen vaatteen voi ottaa jo käyttöön resoreita kääntämällä.
lastenvaatteet_mini_rodini
lastenvaatteet_mini_rodini

Jos kokohommia mietitte, niin metrin mittaisella Veikolla on näistä vaatteista Mini Rodinit koossa 104/110cm ja Geggamoja koossa 110/116cm. Vauva käyttää tällä hetkellä 68 ja 74cm vaatteita, ja Rodinit on koossa 68/74cm, Geggamojat 74/80cm. (Meillä on vanhemman malliston Geggamojaa, joka vastaa mielestäni enemmän tuota tuplakoon pienempää kokoa, nämä taas on ehkä lähempänä tuota 80cm kokoa)
Meillä on muuten tänään pieni juhlapäivä, kun tämä pienempi napero täyttää tänään jo puoli vuotta! Iiiks miten aika menee nopeaa! Palaillaan pian puolivuotiskuulumisten merkeissä.

lastenvaatteet_geggamoja
Mitäs piditte näistä aurinkoisista asuista?
Postauksen vaatteet saatu Babyshopista

Kommentit

11 kommenttia
Avatar

Voi miten ihana kommentti! Kiitos <3 <3

Avatar

No kylläpä on aurinkoisen suloisia vaatteita. Kivasti yhdistetty kahta eri merkkiä ja kaiken kruunaa sävyihin sopiva tikkari 😉 Tiedätkö onko se Mini Rodinin vaaleansininen delfiini oikeasti vaaleansininen vai kuitenkin turkoosiin vivahtava? Itse pidän vaaleansinisestä, mutten turkoosista ja tuntuu, että tänä keväänä juuri turkoosia, petrolia jne. erikoisempia sinisen/vihreän sävyjä on kaikkialla. Suloisia kuvia jälleen veljeksistä 🙂

Avatar

Nämä on kyllä niin aurinkoiset asut, ettei voi tulla kuin hyvälle tuulelle näitä katsoessa! 🙂 Se vaaleansininen delfiini ei ole kyllä mun mielestä yhtään turkoosi, vaan ehkä mieluummin vähän savunsininen vaaleansininen. Kiitos 🙂

Avatar

Onpa söpöä, ihanan kevään keltaista!
Olipa teillä aikamoinen ajomatka!
Mukavaa kevät tiistaita!

Avatar

Kiitos 🙂

Avatar

Ihanat värit! Ja delfiinit ovat kyllä tämän rodini malliston lemppareita täälläkin.
Aiempaan kommentiin: Tuo sininen ei ole mikään baby blue vaalea, eikä oikein turkoosikaan. Ehkä vähän harmahtava? Eli kuitenkin erikoisempi sininen kyseessä 🙂

Avatar

Kiitos Kati M väritiedoista 🙂

Avatar

No harmahtavan sininen ehkä tosiaan! Delfiinit on kyllä tosi ihania, ja nämä keltaiset ainakin niin iloisen pirteät 🙂

Avatar

Onpas aivan ihania kuvia ja tosi aurinkoiset asut, tykkään <3

Avatar

Kiitos! <3

Avatar

Oli pakko tulla kommentoimaan, etten kestä miten suloisia sun lapset on! 😀 Ihanan pirtsakat nuo vaatteetkin 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä