PLAYTRAY, YKSI VAUVA-ARJEN HELPOTTAJISTA

Nyt kun ihan pikkuvauva-aika alkaa olla takanapäin, on monet arkea helpottavat tarvikkeetkin vaihtuneet toisenlaisiin. Tripp Trapp tuoliakin on tuunailtu tähän hetkeen sopivammaksi, kun muutama viikko sitten vaihdettiin siihen kuuluva vauvakaukalo isompien vauvojen turvakaareen ja selkätukeen.
Samoihin aikoihin, kun istuin muutettiin tavalliseksi syöttötuoliksi, me saatiin MaxPlaylta Tripp Trapp tuoliin sopiva Playtray tarjotin, ja nyt muutaman viikon testailun jälkeen voin sanoa, että tämä on ihan must have hankinta Tripp Trapp syöttötuolin käyttäjille!
Playtray on superhelppo laittaa paikoilleen, tarjotin vain nostetaan ja liu’utetaan tuolin selkänojaan kiinni, tosi helppo siis myös irroittaa pesua varten. Meillä tosin tähän mennessä on riittänyt kostealla pyyhkiminen, mutta voin kuvitella, että pian on edessä ne ajat, kun tarjottimen saa ruokailun päätteeksi harjailla tiskialtaassa puhtaaksi.
Kun vauva käyttää Playtrayta, säästyy ruokapöytä pieniltä teräviltä lusikaniskuilta, ja ruokapöydän voi kattaa muille ruokailijoille normaaliin tapaan. Ainakin meidän vauvalla on melko ulottuvaiset ja ehtiväiset pikkusormet, jotka helposti käväisevät myös naapurin lautasella, haha!
Bongasin muuten Lapsellista-blogista kivan alekoodin MaxPlaylle, mikä on voimassa vielä tänään torstaina, joten käykääs nopskaa nappaamassa koodi sieltä!
Löytyykös joltain Playtray? Mitä olette tykänneet?
Yhteistyössä MaxPlay

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Ja kuinka paljon helpompi ne puurot on huuhdella tuosta tarjottimesta, kuin hinkata ruokapöydän puupinnalta! 😀

Avatar

Huh, noilla stokken lisävarusteilla on sitten hintaa! Muovinen alusta 59€?! Ja tuon valmistaminen jossain kiinassa maksaa varmaan 2€… Varmaan ihan kätevä kylläkin 🙂

Avatar

Kätevä kyllä on 🙂

Avatar

Meillä juuri poistettiin playtray käytöstä ja poika siirtyi syömään pöydän ääreen (playtrayllä tuoli oli pöydänpäässä jatkona). Ikää herralla nyt 2 v 8 kk ja käyttöön otettiin n. 6 kk. Aivan huippu keksintö ja ilman tätä olisi uusinnassa varmaan ruokapöytä, joten siinä mielessä hintansa väärti. Ainut miinus siitä, että meillä tarjottimen liu'uttaminen pois ja paikoilleen jätti jäljet itse tuolin lakkapintaan eli tarjotinta kannattaa liu'utella varovasti, ettei vie pintalakkaa mukanaan. Mutta suosittelen ehdottomasti!

Avatar

Täytyypä ollakin varovainen, ettei tule itse raaputettua lakkaa tuolista! Meillä ei ole vielä tarvinnut tarjotinta irroitella, mutta kohta varmasti syöminen muuttuu sottaisemmaksi niin joudutaan pesupuuhiin 🙂

Avatar

Meillä ei vielä ole mutta aiotaan ehdottomasti hankkia, tyttö siirtynee lähiviikkoina meilläkin babysetistä istumaan isojen tyttöjen syöttötuolissa <3

Avatar

Tässä aukesi kyllä vauvalle ihan uusi maailma kun pääsi istumaan ja tarjottimen eteensä, niin saa nyt istualtaan kaikenlaista puuhailla 🙂

Avatar

Me ei oltais pärjätty viime kuukausia ilman Playtraytä, niin tarpeellinen Tripp Trappin kanssa! Poika syö puuroa lukuunottamatta kaiken itse ja se on niin hyvä, kun ei haittaa vaikka tulis vähän lautaselta yli ruoat 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä