MATKA ON MÄÄRÄNPÄÄ

Nyt jos koskaan on syytä painaa mieleen, tärkeintä ei ole määränpää, vaan itse matka.
Jos säätiedotuksiin on uskominen, niin laivalla vietetyn yön jälkeen me saadaan huristella kauniissa aurinkoisessa säässä Tanskaa kohti, sitten vietetäänkin päivä tai pari sateisessa ja koleassa Legolandissa, eikä loppureissullekaan paljon parempaa keliä ole tiedossa. Shortsit ja suojakertoimet saa siis jättää kotiin, ja me varustaudutaan tälle retkelle kumppareilla ja kuoritakeilla, eikä pipoja tai hanskojakaan sovi unohtaa, haha!

Kun täällä kotona on viime päivinä(kin) tuntunut olevan koko aika kiirekiirekiire, yöunista on tullut nipistettyä oman ajan toivossa suureksi kasvaneen univelan kustannuksella, ja se pitkä ajomatkakin ehkä sittenkin vähän hirvittää (vaikka tulihan tuo samainen matka ajettua pääsiäisenä täällä Suomessa, ja ihan kivasti sekin meni), tekisi mieli vaihtaa suunnitelmat lennosta all inclusive lomaan aurinkorannalle.
Mutta kun taloudessa asustaa yksi mini-ihminen, joka innosta täristen selittää Ninjago-legoista, ja pohtii löytyisköhän Legolandista Star Wars, Teräsmies tai Hulk -legoja (koska ne lemppareimmat, hämähäkkimies ja batman jo legokokoelmistaan löytyvät), ja samalla odottaa malttamattomana vaarin näkemistä ehdottaen, että eikö me voitaisi napata vaaria matkan varrelta mukaan sinne Legolandiin, alkaa omakin matkakuume hiljalleen nousta.
Siispä vipat pakkailut (kuinka naurettavan helppoa on pakata, kun on koko auton peräkontti käytössä!), lomamoodi päälle ja matkaan!

Kuva on muuten ainakin vuoden vanha, mutta hei, siinä on matkalaukku, joten saa kuvittaa tämän pikkupostauksen!

Meidän reissua voi seurata Instagramissa @annikakarkkipurkki, ja ehkä saatan päivittää blogiinkin jotain kuulumista reissun päältä. Kuullaan taas!

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Meillä kyllä sattui tuuri, sillä vaikka keli oli ihan kamalan kylmä ja sateli, niin onnistuttiin välttämään sadekuurot ja pysyttiin edes kuivina 😀 Taidettiin muuten käydä ihan samassa kahvilassa muffinseilla yhden sadekuuron aikana 😉 Aivan ihana paikkahan tuo oli, ja ne myymälät oli kyllä myös tosi kivoja!

Avatar

Silloin kun me aikoinamme olimme Legolandissa (juhannuksena), tuli aina välillä kunnon sadekuuroja, mutta ne eivät menoa haitanneet. Vettäpitävät takit vaan päälle ja tais olla Crocsit jalassa, niin hyvin pysyttiin kuivina. Keskeltä Legolandia löydettiin myös kiva pieni kahvila, jossa käytiin syömässä ihanat (isot) suklaamuffinit ja kahvit, pojille lämpimät kaakaot. Itse tykkäsin Legolandin myymälöissä eniten roolivaatteista (ostettiin mm.kuninkaan asu, ritarin kypärä ja miekkoja&kilpiä), niihin pukeutuvat nyt meidän nuoremmat pojat eli hyvin ovat kestäneet aikaa. Toinen suosikki oli legokaupan "irtokarkkilaarit" eli sai ostaa niin monta koiraa tai hämähäkkiä tai jalkapalloa tai jotain muuta nippeliosaa kuin tarvi. Olikiva sujauttaa esim. Lego City -kaverisynttäreillä kiitospusseihin poliisikoirat 😉 Oikein mukavaa ja onnistunutta reissua teille!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä