EKAA KERTAA

Pipo Mini Rodini // Jumppis Ebbe* // Tossut Mini Rodini // Aurinkolasit Babiators*
Me ollaan aika paljon ajoitettu ulkoilut ja puistoilut vauvan aamupäiväpäikkäreiden aikaan, siinä parissa kolmessa tunnissa kun ehtii kätevästi lenkittää koirat ja käydä lähileikkipuistossa vauvan nukkuessa makoisasti vaunuissaan.
Nyt vaan on ollut aivan ihania ilmoja, eikä me olla maltettu olla sisällä oikeastaan ollenkaan, käyty nopskaa syömässä ja jatkettu taas ulkoiluhommia, joten vauvakin on päässyt mukaan touhuihin. Tänään vauva pääsi ekaa kertaa keinumaan, kun oli sopivasti hereillä puistoreissun aikana.
Toimelias isoveli olisi tietenkin heti ollut antamassa hurjat vauhdit vauvalle, mutta päätettiin nyt aloittaa  vaan näin vähän rauhallisemmin, hah!
Muistuttelen muuten samalla, että tuosta blogini sivupalkista löytyy vielä muutaman päivän ajan alekoodi Starkids-verkkokauppaan (voimassa tämän viikon loppuun), mistä saa myös näitä ihania Babiators-aurinkolaseja! 
Aurinkoista iltaa!

Ps. Huomenna pientä ilmoitusluontoista asiaa ja muutama muistus, pysykäähän kuulolla!
*saatu bloginäkyvyyteen

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Okei, no niin tuollaista odotellessa sitten vaan eteenpäin 😀 Kiitos vastauksesta:)

Avatar

Moi!:) uudehko lukija täällä hei 😀 täältä löytyy suunnilleen saman ikäinen vauva kuin tuo teidän pienempi, ja aloin kysymään että innostuko teidän poika siis aivan yhtäkkiä sitten syömään suurempia määriä kiinteitä ruokia? Luin postauksiasi taaksepäin ja ymmärsin, ett eka ei ois ottanu kuin lusikan kärjellisiä mutta sitten alkoikin maistua? Tiedän et ei vielä kiire oo, mut alkaa tätä äippää jo turhauttaa kun tyttöä ei kiinnosta ollenkaa nuo soseet eikä myöskää sormiruokailu.. kaikki tuntuu maistuvan pahalle paitsi puuroa menee jonku verran hyvinä päivinä 😀 kiva blogi sinulla 🙂

Avatar

Heippa! 🙂 Meillä vauva söi ensin ihan pieniä luikankärjellisiä, puuro taisi meilläkin olla alkuun ainut mitä söi ihan kunnolla. Sitten alkoi maistumaan hedelmäsoseetkin vähän isompina määrinä, mutta "oikeaa ruokaa" ei meinannut mennä millään. Jos meni hyvin, niin se oli neljä lusikankärjellistä 😀 Ennen reissua mietin, että vauva varmaan on syömättä koko matkan, kun joudun ottamaan mukaan niitä kaupan valmispurkkeja, mutta reissussa ruoka jotenkin ihmeesti maistui, ja vauva söi jokaisen tarjotun purkin alusta loppuun asti! 😀 Ihan hassua, mutta meillä tosiaan ihan yhtäkkiä alkoi kiinteät (tai oikeastaan tuo lämmin ruoka, jälkkärisoseet meni jo aikaisemminkin) maistumaan, ja reissun jälkeenkin on ruokahalu ollut yhtä hyvä 🙂
Toivotaan, että teilläkin alkaa pian kiinteät maistumaan! 🙂 Ja kiitos, ihana kuulla!! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä