KOTIIN

Neljäs yö takana Sairaalassa lastenosaston lattialla patjamajoituksella, kovin tutuksi tulleiden seinien sisällä. Enpä olisi arvannut tiistaina aamupäivällä, kun lähdettiin rohisevan vauvan kanssa käväisemään päivystyksessä, että reissusta tulee näin pitkä. Eilen oli kotiinlähtö jo aika hilkulla, joten toiveikkaana odottelen tämän aamun lääkärinkierrosta.
Kieltämättä, kaipaan jo vähän aika paljon:
  • Omaa sänkyä. Tai ihan vaan sitä, että saisi nukkua sängyssä.
  • Omaa peittoa ja tyynyä. Tai ihan mitä tahansa paksua peittoa.
  • Omaa jääkaappia ja sitä, että sinne voi kävellä koska tahansa.
  • Ulkoilua. 
  • Sitä kotona olevaa osaa perheestä.

Vaikka puolensahan täällä olossakin on:
  • Ei tarvitse itse kokata, ei edes omaa voileipäänsä. Kunhan vaan kävelee sairaalan kahvioon. Myös kahvia löytyy jatkuvasti valmiiksi keitettynä. Sieltä samasta kahviosta. 
Ja ettei nyt kenelläkään tullut tästä väärää kuvaa, niin oikeasti täällä sairaalassa on asiat ihan mallillaan. Henkilökunta on ollut tosi mukavaa, vauvalle on tuotu leluja leikittäväksi, leikkitäti on käynyt pitämässä seuraa ja sairaalaklovnitkin ovat käyneet viihdyttämässä vauvaa saippuakuplineen. Isoveljelle on löytynyt vierailujen ajaksi pinkka dvd-elokuvia ja aina on joku ehtinyt pitämään seuraa vauvalle sillä välin, kun olen kipaissut sairaalaan kahvioon evästä hakemaan.
Toiveikkaana kuitenkin odotellaan, että vauva olisi jo terve ja me päästäisiin jatkamaan viikonlopun viettoa omaan kotiin.

Aurinkoista viikonloppua!

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Hoito oli kyllä tosi hyvää, ja muutenkin luottavaisin mielin sai sairaalassa olla, toivotaan kuitenkin, että jatkossa saadaan pysytellä kotona 🙂
On kyllä aina kurjaa kun nämä pienet sairastavat, mutta ihan pienet parin kuukauden ikäiset tuntuu vielä niin haurailta, että voin kuvitella miten kurjaa on ollut kun vauva on sairastunut.

Avatar

Toivottavasti pääsette pian kotiin. Me on yksi yö oltu Oysin lastenosastolla kun isompi oli vauva. Ei jäänyt yhtä kultaiset muistot. Keskenämme siellä oltiin ja hoitajat ei ehtineet yhtään olla siinä. Jäätiin välimatkan takia molemmat vanhemmat sinne yöksi ja saatiin puhuttua lopulta yksi (yhden ihmisen) sänky siihen huoneeseen, jossa sitten yritettiin nukkua. Ei tullut nukuttua yhtään, kun oli niin ahdasta ja sairaan kylmä 😀

Avatar

Me onneksi päästiin tuolloin kotiin! Harmittavan kuuloinen teidän sairaalareissu! Meillä onneksi oli sairaalassa tosi kivat ja ehtivät hoitajat jne, mutta on se tietty aina paljon kivempi olla kotona 🙂

Avatar

Paljon voimia teille!! <3 Muistan kun mekin oltiin 8 vuotta sitten 6-viikkoisen kuopuksen kanssa sairaalassa lasten infektio-osastolla RS-viruksen kanssa. Se oli kyllä raskas reissu. Meinasi pää hajota eristyksissä olosta ja huolesta. Mutta teistä pidetään siellä hyvää huolta. Pikaista paranemista pikkuiselle!

Avatar

Voi että, voin vain kuvitella, millaista on, kun niin pieni sairastuu! Tämmöinen 8kk ikäinen tuntuu jo "kestävämmältä", kuin niin hauraan oloiset muutaman viikon ikäiset vauvat. Me onneksi päästiin tuolloin samana päivänä kotiin ja nyt toivotaan, että tämä oli tässä, eikä takapakkia enää tule 🙂

Avatar

Toivottavasti olette päässeet kotiin viettämään viikonloppua koko perheen voimin! <3 Tsemppiä kovasti! <3

Avatar

Kiitos Seija <3 Me onneksi päästiin tuolloin samana päivänä kotiin, ja vaikka yksi päivystysreissu ollaan senkin jälkeen jouduttu tekemään, ollaan me onneksi saatu kotona olla 🙂

Avatar

Onpa kurjaa, että pikkuinen tuli noin huonoon kuntoon. Kuulostaa kuitenkin hyvältä hoito siellä. Toivottavasti pääsette nyt kotiin! Meidän kuopus joutui sairaalan lastenosastolle infektioeristykseen joulun alla influenssa A:n vuoksi. Oltiin otettu rokote kaikille muille paitsi vauvalle, ettei saataisi tautia (eka kerta kun siihen otettiin rokote), mutta niin vaan tauti rantautui meille. Lääkityksen turvin silloin 2kk-ikäinen vauva pääsi kuitenkin helpolla, itse sairastuin toisena sairaalayönä… Ihmeellistä oli, että 2/7 perheenjäsenestä ei saanut tautia ollenkaan. Hyvä, että pieniä ( ja isompiakin) hoidetaan hyvin. Paranemisterveiset pikkuiselle!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä