YKSI VINKKI JA KOLMETOISTA KUVAA KOIRAMÄESTÄ

Me päätettiin maanantai-iltana lähteä ihan extempore ilta-ajelulle Särkänniemen Koiramäkeen. 
Mauri Kunnaksen kirjoihin perustuvasta satumaailmasta löytyy superihanan miljöön ja houkuttelevien putiikkien lisäksi myös maatilan eläimiä, aina suloisista mirkopossuista lehmiin ja aaseihin. Koska me ollaan käyty Koiramäessä monta kertaa aikaisemminkin, laskettu mäkeä uuninluukusta Koiramäen talossa ja nähty Tassuteatterin esityksiä, ajattelin että lähdetään tällä kertaa ihan vain niitä eläimiä katsomaan. Eläimetkin toki tuli kierrettyä, ja Veikko käväisi poniajelullakin, mutta illan hitti oli ehdottomasti vesimylly, jossa sai laskea pieniä puisia veneitä ylhäältä myllyyn, josta ne sitten myllyn rattaita pitkin tipahtelivat luruun ja jatkoivat siitä matkaansa. Siis periaatteessa ihan yksinkertainen juttu, mutta lumosi kolmevuotiaan ihan täysin, ja varmaan sadannen veneen, ja kainaloon saakka märkien hihojen jälkeen sai pojan kantaa väkisin myllyltä eteenpäin.
Ja se vinkki! Koiramäkeen maksaa nyt vain viisi euroa sisään, kun normaalisti lipusta saa pulittaa viisitoista euroa. Tarjous on voimassa 19.6 asti. Mun mielestä aika kiva etu, varsinkin jos on isommalla porukalla liikenteessä, ja tuohon rahaan viitsi lähteä ihan vain pariksi tunniksi paikanpäälle.
Koiramäestä olen postannut aikaisemminkin, tästä pääset kurkistamaan meidän reissua parin vuoden takaa.
Oletteko te käyneet Koiramäessä?

Kommentit

13 kommenttia
Avatar

Voi kannattaa kyllä käydä jos Tamperelle päin olette muutenkin tulossa! 🙂 Nyt ei äkkiseltään tule majoitusvinkkiä ehdottaa, mutta palailen tähän jos tulee ideoita. Tykkään itsekin, että reissussa olisi erillinen makuuhuone käytössä, helpottaa kovasti illan viettoa, kun ei tarvitse istua hipihiljaa pimeässä huoneessa lasten mentyä nukkumaan, näinkin ollaan jouduttu tekemään 😀

Avatar

Mäkin haluan!

Avatar

Tuo on niiin ihana paikka, kantsii kyllä käydä jos on tänne päin asiaa 🙂

Avatar

En ole käynyt, mutta haluaisin käydä. 🙂 Haaveissa siis ja tänä vuonna yritän saada miehen lähtemään tuonne kesälomalla. 😉

Avatar

Ihana paikka kyllä, toivottavasti saat houkuteltua miehen mukaan! 🙂

Avatar

Ei olla käyty, mutta siskoni kävi hetki sitten ja kehui paikkaa. Mä tykkäisin, että käytäis. En tiedä päästäänkö tänä kesänä, mutta viimeistään ensi kesänä voisi käydä. 🙂

Avatar

Tuo on kyllä tosi kiva paikka, ja Särkänniemi ihan vieressä, niin samalla reissulla voi käydä molemmat 🙂

Avatar

Emme ole ikinä käyneet, mutta näytti kyllä aivan tosi hauskalta paikalta 🙂

Avatar

On kyllä ihana paikka 🙂

Avatar

Emme ole ikinä käyneet, mutta näytti kyllä aivan tosi hauskalta paikalta 🙂

Avatar

Mekään ei olla vielä päästy käymään tuolla, joskus ois kiva päästä käymään, näyttää niin kivalta paikalta <3

Avatar

Tosi kiva paikka, niin nätisti kaikki laitettu 🙂

Avatar

Oi kiitos vinkistä! Olemme juuri suunnittelemassa reissua 2,5 vuotitaan ja 6 kk ikäisen kanssa Tampereelle ja tämä olisikin tosi mukava kohde. Kiitos muuten mukavasta blogista, jota seurailen aktiivisesti, nyt vasta ekan kerran kommentoin. 🙂 Olisiko sinulla taikka jollakin ideoita majoitukseen? Hotellia tällä hetkellä meinaamme, mutta kaksi huonetta olisi huippu kiva, että illalla voisi vielä lasten mentyä nukkumaan jutella rauhassa. Onko siellä jotain huoneistohotelleja tms.? Sviitti tietty vaihtoehto, mutta kovin tyyris. 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä