RETKIVINKKI TAMPEREELLA: VIIKINSAARI

Me päätettiin eilen lähteä taas pienelle retkelle, tällä kertaa viettämään aurinkoista kesäpäivää Viikinsaareen. Veikko oli tietenkin ajatuksesta innoissaan, vaikka hämmästystä herättikin A) se, ettei laivalla ollakaan yötä ja B) se, että me jätetään auto kaupunkiin parkkiin, eikä ajetakaan sitä laivan sisään, haha!
Viikinsaari on ihana pieni saari, jonne pääsee Tampereen Laukontorilta, seilaamalla parikymmentä minuuttia laivalla. Saarelta löytyy ainakin ravintola, kioski, leikkipuisto, uimaranta, luontopolku ja muuta vapaa-ajan tekemistä, joten kohde sopii niin lapsiperheille, kuin vaikka pariskunnillekin.
Me ajoitettiin tällä kertaa reissu lounasaikaan ja käytiin samalla syömässä Viikinsaaren ravintolassa, jossa loistava ja ystävällinen palvelu sai suomalaisen ihan häkeltymään! 
Kun kaikkien masut oli täynnä, ja jälkkärikahvitkin oli juotu päälle, suunnattiin me leikkipuistoon, missä aika hurahti ihan huomaamatta. Käytiin myös vähän kiertelemässä saaren luontopolkua, ihmettelemässä rannalla makoilevia sorsia ja poikettiin vielä jätskillä, ennen kuin hypättiin taas laivaan.
Täällä kyllä pitäisi käydä ainakin kerran kesässä! Meidän viime kerrasta tosin taisi vierähtää jo pari vuotta, silloin me käytiin Veikon kanssa katsomassa lapsille suunnattua muumiaiheista tanssiesitystä.
Helteisenä päivänä tuonne olisi kiva lähteä piknikeväiden kanssa ja hauskan leikkipuiston lisäksi lasten kanssa aika kuluisi ihan varmasti myös uimarannan puolella.
Aika paljon näitä kivoja kesäkohteita löytyy ihan oman kotipaikankin läheltä, eikä aina tarvitse ajaa satoja kilometrejä päästäkseen viettämään mukavaa päivää. Kiinnostaisiko teitä muuten, jos tekisin postauksen meidän lempparikohteista täällä Tampereen seutuvilla?
Onko Viikinsaari teille tuttu paikka?

Lasten kengät saatu Babyshopista, mun kengät Crocsilta, rattaat Lekmeriltä (niistä tulossa oma postaus aivan pian!)

Kommentit

12 kommenttia
Avatar

Vinkkilista työn alla! 🙂

Avatar

Meillä onkin suunnitelmissa taaperon kanssa pieni kesälomareissu Tampereelle, ja tämä sopisi suunnitelmiin hyvin. 🙂 Kiitos vinkistä ja kivaa viikonlopun jatkoa!

Avatar

Viikinsaari on kyllä mukava retkikohde, kannattaa poiketa jos aikataulu antaa myöden! 🙂 Mukavaa viikkoa!

Avatar

Kerro vaan lemppari kohteet. 🙂

Avatar

Laitetaan työn alle! 🙂

Avatar

Meillä olis tarkoitus ens viikolla piipahtaa Viikinsaaressa, jos vain aurinkoisia päiviä riittää. Siitä onkin jo kymmenen vuotta, kun olen siellä viimeksi käynyt.

Ihania kuvia jälleen 🙂

Avatar

Jostain syystä sen olemassa olon muistaa ihan liian harvoin, vaikka tosi kiva retkikohde onkin!
Kiitos :))

Avatar

Onpas kiva reissukohde!! Pitääkin laittaa korvan taakse! 🙂

Avatar

Joo, kannattaa poikeita jos joskus tulee mahis! 🙂

Avatar

Viikinkaari on mun lapsuuteni retkikohde, mutta nyt en ole käynyt siellä vuosikausiin! Tänä kesänä oisi kiva käydä pitkästä aikaa 🙂

Mua ainakin kiinnostaisi muutkin tampere-vinkit!

Avatar

Viikinsaari on kyllä mukava retkikohde! 🙂
Koitan kasailla vinkkejä viimeistään ensi viikolle 🙂

Avatar

Tampere-vinkit kiinnostaa ehdottomasti!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä