BOOTD

Kauan saikin odotella, että saadaan ottaa kesävaatteet kunnolla käyttöön! Meillä on vauvalle puettu aika paljon lyhythihaista bodya pitkien pöksyjen kanssa, ja ulos lähdettäessä on kiskaistu vielä hupparikin päälle. Tänään kuitenkin sai ihan ekaa kertaa pukea shortsit ulos.
Nyt pitäisikin järkkäillä kesävaatteet kunnolla esiin muiden vaatteiden joukosta, että ehditään ja muistetaan kaikkia myös käyttää. Ensin kuitenkin taidetaan etsiä jostain laatikosta vauvalle Veikon vanhat uikkarit, ja viritellään huomenna takapihalle kylpyamme pulikointia varten, kun isovelikin on tilannut huomiselle puhallettavan uima-altaan täytön.
Aika kivoja nämä kesäpuuhat!
Lippis Ebbe* // Aurinkolasit Babiators* // Body ja shortsihaalari Lindex
Ollaanko teillä yhtä innoissaan näistä lämpöisistä päivistä?
*saatu bloginäkyvyyteen

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Onpas vauva jo iso 🙂 jestas mihin aika menee! Täällä ei vieläkään olla shortseihin voitu vaihtaa.

Avatar

Voi kun toinen on söpö aurinkolaseissaan ja bansku vaatteissaan. <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä