ASUT ERÄÄLTÄ HEINÄKUISELTA PÄIVÄLTÄ

Asut eräältä heinäkuiselta päivältä, tarkemmin sanottuna eiliseltä. 
Onhan tää vähän hassua, että keskellä heinäkuuta ei pukeudutakaan shortseihin ja teepaitoihin, vaan hiihdellään pitkät housut jalassa ja pitkähihaiset päällä. Ja näissä kuvissa on sentään jo nakattu aamulla puettu takki pois, haha!
Vaikka kelpaisi meille vähän lämpöisemmätkin kelit, niin ei nämäkään säät meidän menoa ole haitanneet. Kunhan vaan pukee oikeanlaiset varusteet, niin leikit sujuu ulkona sadesäälläkin, kunhan nyt ei ihan kaatamalla vettä tule ja jos tulee, niin sitten keksitään välillä tekemistä sisälle.
Yhtenä sadepäivänä katettiin Veikon kanssa olkkariin mansikoita ja ruisnappeja, joita Veikko kaupasta valitsi leffaevääksi ja laitettiin Netflixistä Frozen pyörimään. Ihan hauskaa sekin, heittäytyä välillä sohvalle pötköttelemään keskellä päivää, ihan hyvällä omalla tunnolla.
Mä kyllä uskon, että ne helteetkin tulee vielä takaisin, onhan kesä vasta puolessavälissä!
Tykkäättekö te viilemmistä päivistä vai odotatteko jo helteitä takaisin?
*Saatu bloginäkyvyyteen, sis. mainoslinkkejä

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Meillä poika kyseli pitkälle kesäkuuhun, että "koska on kesä"… 😀 Onneksi muutama lämmin päivä saatiin, mutta saisi niitä kyllä tulla lisääkin 🙂

Avatar

Meillä on kans ulkoiltu monta kertaa viikon sisällä sadevaatteissa ja välikausivaatteissa. Mä kyllä odotan lämpöisiä ilmoja, ei ole oikein kesä tuntunut kesältä kun on ollut niin kylmää ja sateista ja kohat on jo elokuu..

Avatar

Onneksi niitä melkein-hellepäiviä on ollut edes muutama, että ollaan edes kerran päästy rannalle, mutta toivotaan nyt ettei ne jääneet ainoiksi 🙂

Avatar

On kyllä todella jotenkin huvittavaa, että heinäkuisena päivänä pitää pukea lämmintä fleeceä ja pipoa päähän 😀 Minä todella toivon, että helteet tulisivat vaikka muutamaksi päiväksi. Nyt on vähän sellainen olo kuin ei kesää olisi ollutkaan, vaikka lomailtu kyllä on ja mukavaa se toki on näinkin, mutta se jokin puuttuu kuitenkin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä