BACK TO COOL – LINDEXIN IHANAT UUTUUDET!

Joko olette ehtineet tutustumaan Lindexin uuteen lasten syysmallistoon?
Mallistosta löytyy ihania sulkia, suloisia metsäneläimiä ja inkkariteemaa tiipiitelttoineen. Vaikka mallisto on vasta juuri saapunut, ja osittain vasta saapumassa myymälöihin ja nettikauppaan, on sulka- ja telttavaatteista ehtinyt tulla jo pienoinen somehitti. Mun lempparit taitaa kuitenkin olla hauskat metsäneläimet, jotka ovat aivan ihanissa syksyisissä väreissäkin. 
Kuvat: Lindex
Mitäs sanotte? Aika ihania vai mitä! Ainakin mua ilahdutti, että Lindexiltä löytyy kivoja ja sopivasti lapsekkaita vaatteita nyt isommillekin lapsille. Monesti tuntuu, että ne ihanimmat jutut löytyvät sieltä vauvaosastolta, ja vauvakokojen (86cm) jälkeen valikoima rajoittuu niihin perinteisiin hahmovaatteisiin. 
Huomasin muuten, että Lindexin nettikaupassa on nyt ilmainen toimitus, joten kantsii käydä kurkkaamassa ja poimimassa omat suosikit talteen!

!function(a,b,c){var d=a.getElementsByTagName(b)[0];a.getElementById(c)||(a=a.createElement(b),a.id=c,a.src=(”https:”==document.location.protocol?”http://player-services.goviral-content.com”.replace(/^http:/,”https:”):”http://player-services.goviral-content.com”)+”/embed-code/index/find?placementVersionId=8946989414388585221594949″,d.parentNode.insertBefore(a,d))}(document,”script”,”gv_script_8946989414388585221594949″);

Yhteistyössä Lindex

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Joo mä tykkään myös, ihania! <3

Avatar

Voi miten ihania nuo kettukuviot! Etenkin tuo harmaa paita ja vaaleat leggarit ovat suosikkejani! 🙂

Avatar

Joo nuo ketut on kyllä aivan ihanat! 🙂

Avatar

Nuo metsäneläimet ovat kyllä söpöjä. Etenkin tuo kettu. <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä