KYLLÄ HÄTÄ KEINOT KEKSII, ELI KAHDEN MINUUTIN KAKKUVINKKI

Tiedättekö ne hetket, kun tekisi mieli jotain hyvää, mutta kaapeista ei löydy mitään herkkua? Siis ei mitään. Leivontasuklaajemmat on syöty aikapäivää sitten, ja nutellapurkkikin on huvennut lusikka kerrallaan parempiin suihin (joo t-o-d-e-l-l-a-k-i-n). Yhtenä iltana karkinhimossa pilkoin kulhoon nektrariineja ja kuorrutin ne kinuskikastikkeella ja kermavaahdolla… Että kyllä hätä keinot keksii, hah!
Aina joskus oon törmännyt näihin mikrossa nopeasti valmistuviin mukikakkuihin, ja taas kerran herkkuhimon iskiessä päätin tämmöistä testata.
Yhteen kakkuun tarvitsee: 2 rkl (sulaa) voita, 3 rkl vehnäjauhoja, 3 rkl sokeria, 2 rkl kaakaojauhetta, 1/4 tl leivinjauhetta, puolikkaan kananmunan ja 1,5 rkl maitoa. Kaikki ainekset sekoitetaan keskenään ja kipataan mikron kestävään mukiin (vetoisuus 2 dl) ja paistetaan noin minuutin, puolentoista ajan. 
Tosi hyvää sellaisenaan, ja ihan superihanaa kermavaahdolla kuorrutettuna.
Taas kerran, helppoa ja hyvää. Tämän ehtii hyvin pyöräyttää vauvan päiväuniaikana, eikä tähän tarvitse kuin niitä aina kaapista löytyviä perustarvikkeita (joihin tietty kermavaahtokin kuuluu, heh).
Mukavaa keskiviikkoa!
Ps! Vielä tänään ehdit hyödyntämään -10% alekoodin Skidin verkkokauppaan. Alen saat normaalihintaisista tuotteista, myös Villervallan talven uutuuksista, koodilla: karkkipurkki

Pps.. Oletko jo tutustunut neljään uuteen lumobloggaajaan, jotka aloittivat tällä viikolla?

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Nam nam! 🙂

Avatar

Ihanan simppeli ohje. Harmi vain, ettei meillä enää ole mikroa mutta toisaalta kyllähän tällainen pieni annos valmistuu pienessä uuninkestävässä kupissakin – aika paljon hitaammin vain, mutta onneksi pienellä vaivalla. 🙂 Aurinkoista päivää! 🙂

Avatar

Varmasti onnistuu kätevästi uunissakin, mutta mikrossa tämä kyllä tulee ihan salamannopeasti! 😀

Avatar

Moikka! Tää ei nyt liity tähän postitukseen mutta laititko lopulta sen ikean ekby-hyllyn seinälle? Jos et, onko se sinulla vielä? Olen etsinyt joka paikasta ja mietin myisitkö sen jos se ei ole käytössä?

-Petra

Avatar

Se ei koskaan päätynyt seinälle, mutta olen ehtinyt sen myydä jo eteenpäin 🙂

Avatar

ooh nam!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä