SNOW ANIMALS – SOVITUSKUVISSA MOLON HAALARIT

Heippa taas! Meillä on aikamoinen hulinaviikko meneillään, kun kaiken perus arkirumban lisäksi tälle viikolle osuu monenlaista extramenoa, ja tässä ohessa olisi tarkoitus järkkäillä viikonloppuna vietettäviä poikien tuplasynttäreitä.
Mun mielestä on ihanaa, kun isommalla pojalla on tällä hetkellä monta pinnalla olevaa juttua, mistä napata ideaa juhlien teemaksi. Kaverisynttärit vietettiin supersankariteemalla ja vaikka Legokin olisi ollut aika osuva teema tulevan viikonlopun kemuihin, juhlitaan me nyt Ryhmä Hau teemalla.
Kesällä tuo Ryhmä Hau buumi taisi olla kuumimmillaan, kun lelutkin olivat loppu lähes joka paikasta, mutta nyt niitä taitaa taas saada. Kävinkin jotain pientä jo hakemassa juhliin rekvisiitaksi.
Palaillaan synttärihommiin myöhemmin, nyt tulin oikeastaan höpisemään ihan muissa asioissa!
Me käytiin yhtenä aurinkoisena päivänä lasten kanssa ottamassa muutamia sovituskuvia poikien Babyshopista saamista ihanista Molon haalareista, enkä malttanut jemmailla näitä kuvia kauempaa.
Monen muun tavoin mäkin iskin silmäni tuohon tän talven hittikuosiin, ihanaan Snow Animalsiin, joka on jo monesta paikasta loppuunmyyty. 
Kun me yhdessä Veikon kanssa otettiin haalarit esiin pahvilaatikosta, jossa ne tulivat, huokaili poika ihastuksissaan, ”pöllö!… Oi, pupu!… Jääkarhuja!… Oi mikä söpöliini…”
Kuosi on kyllä tosi kaunis livenä! Monta muutakin ihanaa kuosia tälle talvelle tuli. Tummassa sävyssä löytyy hauska Animal Camo, jossa seikkailevat karhut, kauriit ja kotkat. Tytöille löytyy superkaunis tummansävyinen Winter Floral. Tummista sävyistä löytyy myös hauska Outerspace ja parin viime vuoden tapaan tästäkin mallistosta löytyy talvimaisema, tällä kertaa Ice Surf kuosilla. Ja toki aina varmoissa yksivärisissä riittää valinnanvaraa tänäkin vuonna, koko malliston löydät täältä.
Molon haalareita on kahta mallia, isompien lasten Polaris-haalaria ja pienten Pyxis-haalaria. Vauvamallissa on kaksi vetoketjua, ja mittasuhteiltaan siinä on inasen suurempi niska-haaraväli. Ominaisuudet Molon haalareissa on tosi hyvät, ne on veden- (10 000mm) ja tuulenpitäviä, hengittäviä, ja saumat on teipattu. Yksi tärkeimmistä jutuista on Mololle ominaiset huippuhyvät heijastimet, lahkeissa ja hihoissa on isot tähtiheijastimet ja heijastimia löytyy myös saumoista.
Haalarit vastaa mun mielestä hyvin kokoaan, meidän vauvalla on pituutta varmaankin 75cm paikkeilla ja vaatteista on nyt käytössä 74-80cm. Tuo kuvissa näkyvä haalari on 86cm ja vielä vähän liian reilu, mutta koko on varmasti juuri oikea muutaman kuukauden päästä kun toppavaatteet otetaan käyttöön.
Veikko 105cm käyttää nyt 110cm vaatteita, ja koska Molon 110cm välikausivaatteet on pojalle justiin sopivat nyt, päädyin toppahaalarissa 116cm kokoon talvea varten. Lahkeisiin jää ehkä turhan paljon vielä ruttua, mutta hihoissa mitta on juuri oikea ja tällä kasvunvaralla haalari mahtuu vielä kevättalvellakin.
Veikon mielestä on muuten superhauskaa samistella pikkuveljen kanssa. Vaikka täällä blogin puolella paljon näkyykin pojilla samisteluvaatteita, ei meillä tavallisessa arjessa aina mätsäillä.
Puettiin nyt sovituskuviin molemmille mustat pipot ja kintaat (talvikenkiä ei olla isommalle edes ehditty vielä hankkia), mutta näihin haalareihin olisi kiva hankkia molemmille pojille eriväriset, mutta samantyyliset asusteet.
Nyt kun oon höpissyt näistä haalareista, niin täytyy vielä muistuttaa, että Mololtahan löytyy myös toppatakkia- ja housua, sekä asusteita samoilla ihanilla kuoseilla. Ja tuota Snow Animalsia on myös ihanaa makuupussia vauvoille!
Snow Animals haalareita näyttikin tulleen Babyshopille lisää, kantsii olla nopea jos tämä kuosi miellyttää, sillä nämä varmaan menevät taas äkkiä.

Koko Molon AW15 malliston löydät Babyshopista.
Mikäs tämän kauden kuoseista oli teidän lemppari?
Yhteistyössä Babyshop

Kommentit

14 kommenttia
Annika/ Karkkipurkki

Hei! Tuo haalari on jatkanut meiltä jo matkaa seuraavalle käyttäjälle 🙂

Avatar

Tämä kuosi on kiva. Ihastuin tähän heti ekana, mutta pidempään katseltuani olen tullut siihen tulokseen, että on liian samanlainen kuin meidän viime talvinen (seepra). En varmaan jaksaisi kahta talvea katsella samantyylistä 🙂 Ihania ovat silti!

Avatar

Tää on kyllä ihana, ja niinkuin nää yleensäkin, niin livenä vielä kivempi, kuin tuotekuvissa 🙂

Avatar

Ihana tämäkin kuosi! Meillä on talveen se outerspace ja winter floral!

Avatar

Voi ne on kivat myös! Varinkin se winter floral on ihana 🙂

Avatar

Voi miten söpöt jääkarhut siellä! Kumpienkin kengät kiinnostaa 🙂 Oliko toiset Reiman Wetterit?

Avatar

Näissä kuvissa vauvalla on Veikon vanhat Kavatin talvikengät, ja Veikolla Puman tennarit. Mutta meillä on oikeastaan noita Kavateja lukuunottamatta luotettu joka talvi Crocseihin! 😀 Viime talvena Veikolla oli perus gustbootit ja sellaiset vilkkuvat vastaavat. Toiset ovat sitä mieltä, ettei niissä riitä lämpö koville pakkasille, mutta meillä ne on olleet villasukan kanssa justiin sopivat, niin sellaiset varmaan hankitaan tulevallekin talvelle 🙂

Avatar

Ihana tuo kuosi noissa haalareissa!! Ja mistä muuten olet löytänyt noita vaahtokarkkitikkareita? Koitin sellaisia etsiä kuvauksiin juuri? 🙂

Avatar

Tuo kuosi on kyllä ihan superkaunis! Ja nuo vaahtokarkkitikkarit on ihania ja justiin tosi kivoja kuvausrekvisiitaksi 🙂 Tuon olen ostanut Tampereen Tallipihan Suklaapuodista.

Avatar

Meidän pian 4v-jääkarhufani rakastuisi tuohon haalariin :O Kiva kuulla lisää teidän synttäreistä. Meilläkin alkoi juuri kuukauden pituinen synttärijakso perheessämme.

Avatar

Oi että, kuukauden synttäriputki kuulostaa kyllä aikas kivalle, mutta myös melko rankalle! 😀 Meillä oli nyt tokat synttärit, ja samoja sankareita juhlitaan vielä ensi viikonloppunakin. Joten kuukausi synttäreitä tuli meillekin lopulta, vaikka vain kahta lasta juhlitaan 🙂

Avatar

Haalarit kuten myös mallitkin näyttävät hyvältä. 🙂 Jääkarhut ovat vain niin <3

Avatar

Jääkarhut on kyllä ihania, ja tästä kuosista löytyi monta muutakin pientä söpöliiniä 🙂

Avatar

Moikka! Ajattelin kysäistä, kun metsästän tässä tuota snow animals haalaria koossa 86, että myytkö mahdollisesti näitä pieneksi jääviä vaatteita, joita blogistasi löytyy? ????

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä