OVERSIZE DRESS, ELI SYKSYN IHANIN TURVAMEKKO

Huh huh ja ihanaa välillä ehtiä tänne bloginkin puolelle! Meillä tosiaan juhlittiin eilen poikien tuplasynttäreitä, ja vaikka koitinkin taas ottaa järkkäilyt rennolla mielellä, niin kaikenlaista puuhaa ja touhuttavaa juhlien alla tietenkin aina on.
Mutta Ryhmä Haun parissa vietetyt kekkerit oli tosi kivat ja oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa kaukana asuvia sukulaisia, joiden näkemistä Veikko tietty oli kovasti odottanut myös. 
Ajattelin huomenna kertoa noista juhlista vielä vähän lisää, mutta nyt tulin pikaisesti vilauttamaan yhtä mun syksyn lemppariasua, tai varsinkin tuota ihanaa neulemekkoa, jossa varmasti tulen asumaan suurimman osan syksystä, haha!
Neulemekko Vila // Leggarit Selected Femme // Kengät Converse
Tiedättekö, kun syksyllä kaatosateen hakatessa ikkunoita, tekee mieli sytyttää kynttilöitä, keittää jättikuppi höyryävän kuumaa teetä, ja käpertyä sohvannurkkaan viltin sisään lukemaan tuoretta naistenlehteä? Mun mielestä tuo kuulostaa ajatuksena aivan superihanalle, mutta todellisuudessa mulla ei kyllä koskaan oo aikaa tehdä noin, hah.
Mutta melkein saman asian sohvannurkasta ja isosta viltistä ajaa tämä House of Brandonilta saatu Vilan ihana oversize neulemekko, oikea turvavaate, jonka sisään on ihana piiloutua synkältä syysmyrskyltä. Tai mennä vaikka lasten kanssa leikkipuistoon, tai kahvilaan, tai ihan vaan kauppaan. Koska mihinkäs tämmöinen vaate ei kävisi?
Koska yleensä mä hukun tällä 162cm varrellani kaikkiin oversize vaatteisiin, valitsin tästä normaalisti käyttämäni S koon sijaan XS:n ja mun mielestä koko on justiin oikea. Sopivan reilu ollakseen rennosti oversize, mutta ei yhtään jättisuuri säkki, mitä kokoa isompi olisi voinut olla. 
Alaosana on Selected Femmen legginsit, jotka on normaaleja trikooleggareita paksummat, eli justiin sopivat syksyyn. Nämä on mun mielestä aika reilua mitoitusta, ja omanikin olisin vaihtanut kokoa pienempiin, jos kokoa olisi vielä ollut jäljellä. Jos siis mietitte kahden koon välillä, niin kantsii ottaa se pienempi.
Muistuttelen vielä House of Brandonin kivasta bonusjärjestelmästä, jossa jokainen ostos kerryttää bonuksia omalle asiakastilille. Myös päivän toimitusaika ilahduttaa varmasti muita malttamattomia hätähousuja, ainakin mun mielestä on ollut superkivaa, kun tilaus on aina ollut noudettavissa lähipostista jo seuraavana päivänä.
Millainen on teidän syksyn turvavaate?

Neulemekko ja leggarit saatu House of Brandonilta.
Sisältää mainoslinkkejä.

Kommentit

15 kommenttia
Avatar

Joo on kyllä tosi kiva päälläkin, niiin ihana! 🙂

Avatar

Onpa kiva mekko ja varmasti mukava päällä. Itselläni on samantyyppinen "univormu" lasten kanssa touhutessa 🙂 http://rosebath.blogspot.com

Avatar

Tää on kyllä ihana! Ja tosiaan lasten kanssa tämmöiset mukavat vaatteet on kyllä ihan ehdottomat 🙂

Avatar

Aivan ihana! Mä pukeudun usein justiinsa oversize neuleisiin, täydellisiä.

Avatar

No eikös ookkin! Tätä ois sellasta hiekan väristäkin, mietin että tarttisinkohan senkin 😀

Avatar

Ihana mekko, kaima! ♥ Mun ehdoton syksyn pelastus on myös mekko Vilalta, harmaa isolla villakauluksella ja vähän tyköistuvampi 🙂
Life à la Annika

Avatar

Tää on kyllä ihana! Oi että, kuulostaa kivalle sunkin mekko 🙂

Avatar

Turvavatteista en tiedä, mutta mä olen kanssa sellainen 162cm hukkapätkä. 😀

Avatar

Haha, tää pituus vähän laittaa vaatteiden mittasuhteita uusiksi, mini ei ookkaan niin mini jne 😀

Avatar

Eikä! Aivan ihana toi mekko! Sellanen kutina tuli että pakko saada!:D

Avatar

No tää on kyllä! Ihan must syksyyn 😀

Avatar

Eikä! Aivan ihana toi mekko! Sellanen kutina tuli että pakko saada!:D

Avatar

apuamiten ihana mekko! 🙂 mulla on turvavaatteina vähän samantyylisiä ylisuuria neuleita ja huppareita jotka voi vaan sujauttaapäälle leggareiden tai sukkisten kanssa kun ei kiristävät farkut innosta :p nää on niin kivoja kyllä, saa kivasti muunneltua erilaisilla huiveilla ja suurilla koruill! 🙂 varmaan pakko saada… 😀

Avatar

Mulla kans lähtee farkut ekana kun pääsen kotiin, ja leggarit tms tilalle 😀 Ja tän tosiaan saa huiveilla muunneltua kivasti! 🙂

Avatar

Aivan ihana mekko ja näyttää juuri niin rennolta, kun varmaan on!! Love it!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä