RYHMÄ HAU SYNTTÄRIT

Lupasin eilen kertoa lisää poikien Ryhmä Hau kekkereistä, mutta tiedättekös… Nukahdin juuri ennen kuin mun virallinen bloggausaika alkaa!
Mulla on muutamia omia hetkiä, jolloin voin tehdä omia hommia. Isompi pojista on muutaman tunnin päiväkodissa neljänä päivänä viikossa, ja tuolloin vauvan nukkuessa päikkäreitä, tai viihtyessään hetken omien leikkien parissa, teen oikeita töitä, eli siis päätyötäni ja jos aikaa jää niin myös tätä blogia.
Virallinen bloggausaika on sitten illalla lasten mentyä nukkumaan, varmaan tuttu kuvio muillekin blogikolleegoille, että se iltojen telkkarinkatseluaika käytetään oman blogin päivittämiseen. Niin ja aloitin muuten näiden lisäksi vielä yhden työprojektin, joka on superkiva, mutta jota en ole ehtinyt kuukauteen jatkamaan ollenkaan. Voiko jostain ostaa lisää tunteja vuorokauteen?
Eilen kuitenkin olin taas vaihteeksi ihan rättiväsynyt, ja nukahdin itsekin, kun menin vauvaa nukuttamaan. Heräsin kahdelta yöllä tyhjäämään pyykkikoneen ja hetken mietin tarttuisinko tietokoneeseen ja rästihommiin, mutta järjen ääni voitti, haha, ja sammutin auki jääneen koneen ja menin jatkamaan unia.
Mulle muuten kävin toissaviikonloppuna ihan samoin, perjantai- ja lauantai-iltoina nukahdin samaan aikaan lasten kanssa! Ai miten niin univelkaa… hah.
Mutta niistä synttäreistä! 
Poikien tuplajuhlat päätettiin viettää Ryhmä Hau teemalla, joka on Veikon yksi tämän hetken lemppareita. Teemaväreiksi suunnittelin Ryhmä Haun logosta poimien valkoisen, punaisen ja vaaleansinisen, mutta lopulta nuo värit aika vähän näkyi juhlissa, kun en ajoissa tilannut ilmapalloja netistä (livekaupoissa oli vain kirjavia ilmapallosettejä), enkä halunnut käyttää tarjoilussa kertakäyttöastioita.
Tarjottavina meillä oli Ryhmä Haun hahmojen mukaan nimettyjä tarjottavia. Suolaisena Toman tonnikalapiirakka, Kajan savukinkkukakku, Rekun cocktailpiirakat ja makeana Vainun täytekakku mangomoussella, Rollen porkkanakakku ja Sampan mokkapalat. Lisäksi oli vielä popcorneja, keksejä ja hedelmälajitelma. 
Täytekakun ja voileipäkakun, eli ne isotöisimmät ja vaikeimmat, tilasin valmiina Pala Kakkua:sta, ja molemmat oli paitsi ihanan näköisiä, myös tosi hyvän makuisia. Kakun koristelu oli toteutettu teemavärein, ja etukäteen sovittiin, että nuo kakun päälle tulevat hahmot käyn ostamassa figuureina, jotka jäävät sitten lasten leikkeihin.
Kaikenlaista kivaa teemaan sopivaa tulostettavaa löysin täältä, ja nuo hahmokyltit (cupcake toppers) on tulostettu sieltä. Tulostin niitä kaksi arkkia, ja ne on leikattu ja liimattu vastakkain sitten cocktailtikkuihin. Varmasti superkivat muffinsien päällä, mutta ihan hauskat tuossa tonnikalapiirakassakin. 
Koska nämä juhlat oli sukulaisille, ja vieraina aikuisia, ei meillä tämän enempää teema näkynyt kemuissa, mutta lastenkutsuille olisi voinut tulostaa vielä enemmän rekvisiittaa, ja ainakin lelukaupoissa olen nähnyt myös Ryhmä Hau kertakäyttöastioita ja muuta juhlarekvisiittaa. Toisaalta noilla pienillä figuureilla on kyllä kiva koristella juhlapöytää, kun ne jäävät sitten juhlien jälkeen leikkeihin.
Meillä on muuten tulevana viikonloppuna vielä yksi synttärikattaus, joten juhlahulinoissa jatketaan vieläkin! Niin ja vauvahan täyttää oikesti yksi vuotta vasta ensi kuussa, joten tietenkin meillä on vielä jotain synttärihumua omankin perheen kesken tiedossa. Niin ja miehen synttäreitä, isänpäivää ja mitä näitä nyt on… Aikamoista juhlahumua nämä meidän syksyt, haha.
Onko Ryhmä Hau huuma tavoittanut teidät?

Kommentit

30 kommenttia
Avatar

Anteeksi, luinkin jo yltä!

Avatar

Herkut tarjoilut! 🙂
Mulla on blogiaika aamuisin ennen ku ipanat herää, joskus on vaan niin jumissa että tuijottaa vaan ruutua 😀

Avatar

Mä oon niin aamu-uninen, että en herää ikinä ennen lapsia 😀 Useimmiten tosiaan päivittelen blogia iltamyöhään, ja saatan vasta aamulla sitten julkaista postauksen 🙂

Avatar

Nam, mitä herkkuja! Meillä 2-vuotias rakastaa koiria ja koneita eli Ryhmä Hau on hänet myös villinnyt.

Avatar

Tää taitaa olla aika hittijuttu nyt, kesällä taisi olla lähes koko Suomi myyty loppuun Ryhmä Hau leluista 😀

Avatar

Hienot tarjoilut! Mun pitäis kans alkaa metsästämään vaaleansinisiä ilmapalloja tuleville 1-vuotissynttäreille ja selvittämään mistä niihin saisi heliumia… Meillä juhlitaan Petteri Kaniini -teemalla ja 4-vuotisjuhlat jääkarhuteemalla. 6-vuotiaalle jotain legoteemaa, kunhan poika saa päätettyä mikä. Saako kysyä, mitä pojat saivat lahjoiksi/mitä itse annoitte? Meillä odottaa 4-vuotiasta jo aiemmin jostain alesta jemmaan ostettu Palymobilin merirosvolaiva. 6-vuotias toivoo ehdottomasti jotain "isoa legopakettia" ja mietittiin, olisko hänellekin kiva ostaa Legon merirosvolaiva, niin voisivat sitten yhdessä leikkiä. 1-vuotiaalle on harkinnassa Vilacin potkuauto.

Avatar

Kiitos 🙂 Me käytiin vuosi sitten täyttämässä ilmapallot lelukaupassa! Meillä oli silloin Tiimarin loppuunmyynnistä ostettuja numeropalloja, jotka Toys r usissa täyttivät pientä maksua vastaan 🙂 Kivan kuuloisia synttäriteemoja teillä! Veikko sai sukulaisilta mm. noita Ryhmä Hau leluja ja legoja, mm. pitkään ihailemansa Lego Cityn purkupaikan ja vauva sai mm. Little people sarjaa, jota oltiin muutamilta sukulaisilta toivottukin, ja kummeiltaan juurikin Vilacin superihanan potkuauton 🙂 Veikon oikea synttäripäivä oli jo muutama viikko sitten, ja silloin me annettiin Lego Cityn iso paloasema, jota oltiin käyty lelukaupassa ihailemassa monta kertaa 😀 Vauvalle me annetaan lahja sitten ensi kuussa, kun on oikea syntymäpäivä, mutta en kyllä tiedä vielä yhtään, että mitä!

Avatar

Herkullisen ja kivan näköiset juhlat! Meillä pojat 3-vuotta ja pian 1v.6kk. Isoveljen lempiohjelma on Ryhmä hau. Pienenpi tykkää tanssia tunnusmusiikin tahtiin. 🙂 Viikonloppuna ostettiin vahtitorni + hahmoja -25% alesta joulua odottamaan. 😉 Kiitos blogistasi! Odotan innolla juttujasi. Värikästä syksyä! 🙂 T: Anette

Avatar

Tosi kivalla alella olette noita leluja löytäneet! Kesällähän noita vahtitorneja ei oikein tainnut saada mistään, ja nytkin oli jossain lelukaupassa sanottu, että menevät nopskaa 🙂 Kiva, että tykkäät vierailla täällä, mukavaa syksyä sinullekin! 🙂

Avatar

Ihanat synttärit ja niin tuore idea! Tää pitää laittaa korvantaakse, jos meidän kaksveet ovat puolen vuoden päästä vielä yhtä kovia ryhmä hau -faneja kuin nyt! Eipä tule ongelmaa kolmeveesynttäri-teemasta! 🙂

Upeannäköistä ollut muutenkin! <3

Avatar

Kiitos 🙂 Mun mielestä on ihanaa, kun näillä pienillä on näitä fanituksen kohteita 😀 Meillä on nyt Ryhmä Hau ja supersankarit, ja molemmilla teemoilla ollaan jo juhlittu tänä syksynä. Vielä pitäisi jotain kivaa keksiä ensi viikonlopulle, kun on vielä yhdet kemut järkättävänä 🙂

Avatar

Todellakin Ryhmä Hau rulettaa. Tyttö 5 vee ja poika 3 vee katsovat mielellään. 🙂 terkut Kouvolasta!

Avatar

Meilläkin ollaan tarkkana telkun ääressä, kun Ryhmä Hau alkaa 😀 Ja leikeissä nämä jutut tietty mukana, pentuja kuulutetaan vahtitorniin, ja sitten jaellaan tehtäviä 😀

Avatar

Oi miten upeita tarjoiluja! Kiitos vinkeistä, täällä asustelee myös yksi kova Ryhmä Hau -fani 🙂
Niin ja tietysti paljon onnea pojille!

Avatar

Kiitos 🙂 Tää taitaa olla aika suosittu juttu nyt, ihanaa seurata, kun näitä fanitusjuttuja tulee 🙂

Avatar

näyttääpä upealta!! <3 upeasti järjestetty 🙂

Avatar

Kiitos 🙂 Näitä juhlia on kyllä niin kiva aina suunnitella ja järkkäillä, mutta onneksi nämä on kuitenkin vain kerran vuodessa 😀

Avatar

Olipas ihanasti toteutettu! Mä nostan aina hattua niille äideille, jotka jaksavat ja osaavat toteuttaa nuo synttäri jutut noin kivasti! Ehkä minäkin sitten ensi vuonna 😀 Meidän kolmevuotias olisi rakastanut tuota teemaa, sillä Ryhmä Hau kyllä näkyy ja kuuluu meillä päivittäin, sillä se on kaikkien prinsessa juttujen ohella tytön suosikki. Eteenkin Kaja 🙂

Avatar

Kiitos 🙂 Taitaa se Kaja olla kaikkien tyttöjen lemppari 🙂 Meillä vähän vaihtelee suosikki, yleensä suosikki on "kaikki", mutta aika usein se on Rolle kaivureineen 🙂

Avatar

Voi apua, miten makean näköistä :)! Meilläkin järjestettiin nelivuotissynttärit Ryhmä Hau -teemalla viime toukokuussa ja ystävä teki silloin kakun. Nyt Ryhmä Hau -huuma näyttää vähän laantuneen, joten ensi vuonna sitten ilmeisesti jotain ihan muuta – kun nelivuotiaalta kysyy, niin ideat vaihtelevat päivittäin…

Avatar

Kiitos 🙂 Meillä on nyt huuma kuumimillaan, onneksi näitä leluja taas saa! 😀

Avatar

KIITOS! olen kolmet edelliset synttärit päässyt helpolla, mutta nyt tuli pyyntö Ryhmä Hau -kakusta. Tuon Rolle-idean kopioin aivan varmasti. Upeat tarjoilut olleet teillä!

Avatar

Kiva jos tästä löytyi vinkkejä 🙂 Noilla figuureilla saa kyllä kivasti koristeltua katkutkin, ja jäävät vielä sitten leikkeihinkin juhlien jälkeen 🙂

Avatar

Ihanat tarjoilut, näyttää niin herkulliselta ja kauniilta! Täälläkin etenkin pienempi tykkää Ryhmä Hausta ihan hurjasti 🙂 Teen lähiaikoina postausta synttäreiden suunnittelusta, vinkkaankin tästä postauksesta samalla!

Avatar

Kiitos 🙂 Nämä oli kyllä kivat juhlat järkätä, mukava teema tuo Ryhmä Hau 🙂 Ja hei kiva jos vinkkaat tästä omassa postauksessasi, kiitos 🙂

Avatar

Aivan upea tarjoilu ja ideat menee kyllä meidänkin käyttöön. Mistä nuo Toman tonnikalapiirakka ja Rollen porkkanakakku yms. Muut kyltit on?
Mulla menee Ihan öööveriksi synttäreiden suunnittelut ja ilmapalloja on jo hankittu ja kaikkia muitakin koristeita meinaan hankkia. Rakastan juhlien järjestämistä <3

Annika/ Karkkipurkki

Nickjr.co.uk sivustolta löytyi kaikenlaista tulostettavaa 🙂 Tallensin nuo kyltit sieltä koneelle ja lisäsin tekstit kuvankäsittelyohjelmalla, mutta tietty voi kirjoittaa käsinkin jos vaan tulostaa nuo pelkät kyltit. Tuosta postauksesta pitäisi löytyä suora linkkikin noihin tulostettaviin juttuihin, jos ei tuolla osoitteella äkkiseltään löydy 🙂
Ja juhlien järkkääminen on todellakin ihanaa! <3

Avatar

Hei ja kiitos hienosta juhlapostauksesta! En löytänyt kylttejä enää sivustolta, harmi. Pystyisitkö laittamaan suoran linkin tähän, jos sinä sen löydät? Kiitos.

Avatar

Moikka 🙂 hei mistä nuo tarjottavien kyltit on tulostettu? Nuo missä on tarjottavien nimet ja pentuhahmot? Vai teitkö itse. Juuri tuollaisia kaipaan 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä