KULING, KÄYTÄNNÖLLISTÄ ULKOILUUN LOISTAVALLA HINTA-LAATUSUHTEELLA

Tänään olisi luvassa sovituskuvia ja vähän infoa Kuling-merkin talvihaalareista, sekä fleecevuoratusta sadesetistä, joita pojat pääsivät testaamaan yhteistyössä Lekmerin kanssa.
Kuling on Lekmerin omaa tuotantoa, ja merkiltä löytyy käytännöllisiä ja kestäviä ulkoiluvaatteita lapsille, loistavalla hinta-laatusuhteella. Vaatteet on suunniteltu aktiivisille lapsille erityisesti laadukkuutta ja käytännöllisyyttä silmällä pitäen.
Veikolla on Kuling talvihaalari isojen mallistosta (koot 130cm asti), jonka valitsin kauniin tummansinisenä, mutta haalaria löytyy myös tyttömäisen lilaa ja aina toimivaa kokomustaa.
Noin 105cm pituisella Veikolla on haalarista koko 110cm ja mun mielestä haalari vastaa hyvin kokoaan. 
Haalarin vyörätöltä löytyy kuminauhasäätö, lahkeensuut voi säätää tarranauhoilla ja lumilukosta löytyy vielä kuminauhalenksut kengän alle laitettavaksi. Näissä kuvissa meillä on jätetty haalari vyötäröltä säätämättä, ja haalari on ihan kiva näinkin, mutta säätämällä vyötärön ja lahkeensuut saa haalarin juuri sopivan istuvaksi.
Toiminnallisesta haalarista löytyy kivasti ominaisuuksia. Hengittävässä, tuulen- ja vedepitävässä (vesipilari 10 000mm) haalarissa on teipatut saumat, haalari on vahvistettu polvien, takapuolen ja lahkeensuun kohdilta, lahkeista löytyy lumilukot ja haalarissa on hyvin heijastimia.
Vauvalla on vastaava haalari vauvamallistosta, Kuling vauvahaalari.
Vauvalla on tällä hetkellä pituutta 76cm paikkeilla ja haalari on kokoa 80cm. Tämäkin vastaa hyvin kokoaan, ei ainakaan mitenkään reilua mitoitusta ja kahden koon välillä pohtivia suosittelisin valitsemaan isomman koon.
Myös vauvan haalarista löytyy samoja huippuominaisuuksia, tämäkin on hengittävä, tuulen- ja vedenpitävä (10 000mm), saumat on teipattu ja kulutukselle alttiit polvet on vahvistettu kulutuksenkestävällä materiaalilla. Haalarista löytyy heijastimet niin edestä, kuin takaa ja vetoketju ulottuu haaraan asti, jolloin haalari on helppo pukea ja riisua.
Veikko sai myös Kulingin fleecevuorellisen sadesetin, joka vaikuttaa ensituntumalta aivan nerokkaalta! 
Fleecevuoratuissa housuissa on kiinteänä tuollainen fleeceyläosa, jonka saa edestä vetoketjulla auki kokonaan ja olkapäillä on molemmin puolin tarranauhat, joilla on kätevä säätää yläosa juuri oikean kokoiseksi. Tuon fleecevuoren ja -yläosan ansiosta tämä sadesetti menee viileilläkin ilmoilla, eikä sisävaatteiden ja sadeasun väliin tarvitse pukea erikseen kerroksia.
Myös sadetakin sisältä löytyy kauttaaltaan fleecevuori, mikä tekee takista mukavan lämpöisen. Materiaali sadeasussa on mukavan pehmoista ja notkeaa, eikä ollenkaan jäykkää, kuten jotkut sadeasut tapaavat olla.
Sadeasussa on vahvistukset polvissa ja kyynärpäissä, mikä on kätevä ominaisuus varsinkin tässä iässä, kun ulkovaatteet ovat todella kovalla kulutuksella. Takista löytyy taskut, hupun saa tarvittaessa irti ja niin takista, kuin housuistakin löytyy hyvin heijastimia
Veikko on noin 105cm pitkä ja sadesetti on kokoa 110cm, eli samaa kokoa mitä meillä tällä hetkellä vaatteissa käytetään. Mun mielestä sadeasun mitoitus on aika reilua, ja tässä on reippaasti vielä kasvunvaraa, mutta hihojen- ja lahkeidensuun kuminauhojan vuoksi sadeasun voi silti ottaa jo heti käyttöön.
Settiä löytyy myös sinisellä ja lilalla takilla, mutta valitsin meille nyt kokomustan asun, mitä voi piristää värikkäillä asusteilla. …Siis vaikka tuommoisella iloisen kirjavalla mustavalkoisella pipolla, haha!
Mitäs piditte Kulingin ulkoiluvaatteista?

Yhteistyössä Lekmer

Kommentit

9 kommenttia
Avatar

Kiitos 🙂 Se on yksi munkin lempparikuvista <3

Avatar

Hyvännäköiset vermeet! 😉

Avatar

Nää oli kyllä kivat! 🙂

Avatar

Hyvännäköisiä haalareita! 🙂 Ja on kyllä hyvin myyvän näköiset valokuvat. Samaa ei voi sanoa noista Lekmerin sivuilta löytyvistä kuvista…ainakaan vauvahaalaria en meinannut uskoa samaksi 😀

Avatar

Kiitos 🙂 Munkaan mielestä tuotekuvissa nää haalarit ei oikein päässeet oikeuksiinsa, kiva kuulla että onnistuin kuvien kanssa 🙂

Avatar

Ihan jees ois saada meiän pojillekin tällaiset yhteistyössä! 😀

Avatar

Tämmöiset yhteistyöt on kyllä aina mukavia 🙂

Avatar

Ihan jees ois saada meiän pojillekin tällaiset yhteistyössä! 😀

Avatar

Hyvältä näyttää haalarit ja ihana kuva pojista kun kurkkaavat toisiaan sieltä puun ympäriltä 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä